christos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοηθείας σας. Έκανα εγκατάσταση το (Nokia PC Suite 6.41) ελληνική έκδοση, και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σύνδεση με το τηλεφωνώ μου μέσω του MA-620 USB INFRARED ADAPTER. Παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Έχεις εγκαταστήσει τους Drivers που δίνονται μαζί με το καλώδιο?
Galaxy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Γιατι διάλεξες υπέρυθρες ?? Καλύτερα bluetooth ή ακομη καλύτερα αντιγραφη στην κάρτα μνήμης απευθείας .
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 "ή ακομη καλύτερα αντιγραφη στην κάρτα μνήμης απευθείας ." Γιατί με αυτή την λύση [ card reader ] δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Φυσικά προτιμάται όμως καλύτερα USB Cable.
christos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Έχεις εγκαταστήσει τους Drivers που δίνονται μαζί με το καλώδιο? Καλησπέρα! Τους Drivers τους έχω εγκαταστήσει. Το πρόβλημα δεν είναι το (INFRARED ADAPTER) αλλά το (Nokia PC Suite 6.41) ελληνική έκδοση. Είχα εγκαταστήσει το (Nokia PC Suite) που συνοδευόταν με το τηλέφωνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν έκανα εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που αναφέρω δεν μπορώ να κάνω σύνδεση το πρόγραμμα με το τηλέφωνο. Δεν έχω πρόβλημα με το (INFRARED ADAPTER) τα WINXP HOME EDITION GR το έχουν αναγνωρίσει κανονικά, αλώστε το δούλευα με την παλιά έκδοση του (Nokia PC Suite). Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
victor_bundy Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 anoixe to pc me ton ir adaptor sto pc anoixe meta to nokia pc suite sthn sinexeia anoixe tis ir tou 6600 dipla sto ma 620 kai h sindesh tha ginei meta apo liga lepta ego toulaxiston etsi kano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.