kotlid Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Geia sa paideia pos paei Exei kaneis na mou steilei to arxeio me ta presets apo to power dvd 6 gia to uICE giati den to exo vrei sto inernet kai varieeeeeeeeeeeeme poli na to kano monos Opios exei mpei ston kopo na to kanei as mou to pei na tou po email na mou to steilei Euxaristo poli!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 ... varieeeeeeeeeeeeme poli na to kano monos.. Θα μπορουσες τουλαχιστον να ζητησεις ενα link,οχι και να στο στειλουν κατευθειαν στο mail σου.
kotlid Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 File sory an edosa lathos ediposi alla ksereis ti einai auto pou zitao? Einai rithmiseis gia to powerdvd pou kanei o kathe xristis gia to programma uICE kai opos egrapsa epsaksa sto itnernet kai den to vrika.Pos na zitiso tote link? Rotisa an kapios exei asxolithei kai exei kanei tis rithmiseis sto uICE tis opoies mporeis na kaneis export se ena arxeiaki kai na tis steileis se opoion theleis. An ithela link (to opoio den vrika oso epsaksa giati epsaksa prin kano auto to thread) tha epsaxna sto google Auto to thread to ekana gia autous pou asxolounte me to sigekrimeno programma Mou edoses tin entiposi oti den ksereis peri tinos prokeite gia auto tha zitiso na mou apantisoun mono osoi kseroun ti zitao Sory gia to ifos tis apantisis mou alla me peirakse poli i dikia sou apantisi pou sto kato kato den exei sxesi me auto pou zitisa
Papajohn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Το ψάχνω και εγω, και μέχρι να το βρω έχω μείνει στο PowerDVD 5...
kotlid Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 file Vangosmech to uICE einai ena programa me to opoio mporeis na elegxeis to pc meso tilikontrol apo kapia karta tileorasis i ksexoristo tilecontrol Programatiseis ti tha kanei to kathe koumpi tou tilecontrol gia kathe programma opos winamp powerdvd ktlp
Sadako Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Εγώ δεν κατέβασα ακόμα το PowerDVD 6(αλήθεια, έχει μεγάλες διαφορές απο το 5???), αλλά σκέφτηκες να δοκιμάσεις με το preset που είναι για το 5? Δηλαδή να αλλάξεις απλά την αναφορά στο executable αρχείο και να το "συνδέσεις" με το .exe του PowerDVD 6. Αν είναι με βάση τα keystrokes, ίσως είναι τα ίδια.. Πάντως το uICE μαμάει όντως, στο χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και μου έχει λύσει τα χέρια. Και το OnScreenDisplay που έχει είναι πολυ καλό. Και ειδικά που είναι FULLY customized. Το μόνο κακό με την έκδοση 2.34 που έχω, είναι ότι δεν δουλεύει κανένα απο τα "ραγίσματα" ;-) που βρήκα στο νετ, και πρέπει κάθε μήνα να το κάνω uninstall απο safe uninstaller και πάλι install. Πριν λίγο μου έστειλε ένας φίλος απο εδώ την προηγούμενη έκδοση, ελπίζω αυτή να είναι πιο...εχμμμ..εύθραυστη
R_Barrichello Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αν δεν το βρεις φιλε μου, δοκιμασε να φτιαξεις μονος σου τις ρυθμισεις. Δεν ειναι δυσκολο...Εγω αυτο εκανα. Εβαλα 10-15 λειτουργιες στα αντιστοιχα κουμπια του control και ειμαι οκ. Αν και απ'οσο γνωριζω βεβαια, δεν υπαρχει preset για powerdvd6. Sadako pm me! Ολα καποτε ραγιζουν...!
Papajohn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Εμέαν το UICE κάνει παρα πολλά τερτίπια, μια λειτουργεί καλά μια οχι (τα πλήκτρα αντιδρούν ασυνάρτητα, μπορεί αν πατάς το ένα κουμπί και το uICE να λέει πως πατάς άλλο), δεν ξέρω και εγω με τι φεγγάρια δουλεύει. Πάντως με το PowerDVD 5 δουλεύει μια χαρά και φοβάμαι ΠΑΡΑ πολυ να το χαλάσω για να δω αν παίζει με το 6. Έκανα μέρες να το ρυθμίσω... Η μόνη διαφορά που εγω θέλω να δω αν υπάρχει στο PowerDVD 6 είναι αν οταν του βάζεις ενα 16:9 avi σε fullscreen τοτε βάζει πάνω κάτω μαύρες μπάρες και δεν "τραβάει" το video σαν το 5...
Vangosmech Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 evxaristw poly gia tin enimerwsi kai kala xemperdemata paidia....
Sadako Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αν δεν το βρεις φιλε μου' date=' δοκιμασε να φτιαξεις μονος σου τις ρυθμισεις. Δεν ειναι δυσκολο...Εγω αυτο εκανα. Εβαλα 10-15 λειτουργιες στα αντιστοιχα κουμπια του control και ειμαι οκ. Αν και απ'οσο γνωριζω βεβαια, δεν υπαρχει preset για powerdvd6. Sadako pm me! Ολα καποτε ραγιζουν...![/quote'] Ευχαριστώ για την προσφορά φίλε, ένας άλλος φίλος απο δω μου έστειλε την έκδοση 2.33 με το "ράγισμα" :wink: και δουλεύει μια χαρά. Δεν έχει και διαφορές απο την τελευταία την 2.34, μόνο 2 bug fixes.. Κι εγώ έχω κάνει μονος μου presets, για το player που χρησιμοποιώ για τις ταινίες DivX κλπ (MV2Player), δεν είναι και τρομερά δύσκολο. Λίγη υπομονή θέλει, να αντιστοιχίσεις τα keystrokes με πλήκτρα του remote.. κανα μισάωρο δουλειά..
kotlid Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ksero paideia tin diadikasia gia na kano monos mou ta presets Ontos einai poli kalo programma kai exo kanei ta presets gia polla programata aplos rotisa ean kapoios exei asxolithei me to powerdvd 6 Euxaristo poli gia gia tis apantiseis P.S. TA presets apo to pwerdvd 5 den leitourgoun.Einai tou styl ''send message'' kai mallon to powerdvd 6 exei alles entoles Mallon tha to kano monos mou Euxaristo poli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.