lazaross Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 οσο περιμενετε εχετε προσβαση Internet, μεσω της προηγουμενης συνδεσης ? ( pstn ή isdn . )
Akujin Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 egw mpika stin diadikasia tou perimenw apo tis 11 tou minos. eimai n. irakleio kai i grammi mou peftei panw se dslam siemens. na ypothesw oti den einai kala nea? klaps!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 οσο περιμενετε εχετε προσβαση Internet, μεσω της προηγουμενης συνδεσης ? ( pstn ή isdn . ) nai exeis ,malista to kouti exei doro mia karta forthnet 10 ores .
Akujin Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 malista, mou fenetai an tin energopoiiseis mexri 31/05 sou dinei 20 hours kserei kaneis telika an tha exw provlima me to siemens dslam??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 malista, mou fenetai an tin energopoiiseis mexri 31/05 sou dinei 20 hours an enoeis tin dsl , mexri 31/05 an ginei i energopiisei sou dinei 1 mina !
Akujin Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 i mean this: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007476
GRGION Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Φιλε AKujin διαβαζοντας το συνδεσμο καταλαβα οτι αυτο αφορα ποτε θα ενεργοποιησεις το netkey το οποιο ειναι ασχετο με το adsl. Oποτε το ενεργοποιεις πριν την ημερομηνια για να εισαι κερδισμενος i think.
Akujin Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 gia to netkey milaga eksarxis e nai symferei sou dinei 100% more time alla vevaia ti na to kaneis an prokeitai na valeis adsl twra...
GRGION Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Παιδια ηδονη το adsl ειναι πλεον πραγματικοτητα και για εμενα. ΤΟ in a box ενεργοποιηθηκε μεσα σε 9 μερες παρακαλω. ΟΙ νυχτες πλεον θα ειναι insomniακες για εμενα.
Akujin Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 megeia i grammi! ante kalo surfing/downloading! (ki egw tin idia imera pira me to paidi alla egkw perimenei akomi, klaps! + still cross my fingers) ante ante ante..... tin niwthw, plisiazei..... tin myrizomai...
metmat Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά με ενδιαφέρει κι εμένα να πάρω το adsl-in-a-box (δελεάστηκα και με τον μήνα δωρεάν). Αυτό το πακέτο είναι το ίδιο πράγμα με το conn-x; Στο σπίτι μου έχω σταθερή τηλεφωνία από τη forthnet αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Θέλω πιο πολύ να μάθω αν με το που ανοίγω το pc είμαι αυτόματα και online και αν το να είμαι στο internet κρατάει το τηλέφωνο εκτός λειτουργίας. Μπορεί να σας φαίνονται χαζές οι απορίες μου, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ adsl και ούτε έτυχε να έχει κανένας γνωστός μου.
eurander Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Οταν ανοιγεις το PC πρεπει να κανεις dial για να δωσεις το username/password της dsl συνδεσης σου. Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα ειτε εισαι συνδεδεμενος, ειτε δεν εισαι.
metmat Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δεν πιστέυω πέρα από το κόστος του πακέτου να έχει επιπλέον χρονοχρέωση όση ώρα είμαι στο internet ή ογκοχρέωση. Έτσι δεν είναι;
eurander Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Οχι, δεν υπαρχει καμμια επιπλεον χρεωση. Με αυτα που θα πληρωσεις θα εχεις καλυψει ολο το κοστος για 3 μηνες (+1 δωρο αν ισχυει ακομα) εκτος απο το παγιο του pOTE για το τηλεφωνο που πληρωνεις και τωρα. (~10 euro/μηνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.