karib Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Επειδη δεν μου αρεσει η ιδεα οταν κατεβαινω απο το αυτοκινητο να παιρνω μαζι μου οπου παω την προσοψη του ραδιο-cd, συνηθιζω να την αφηνω στο αυτοκινητο. Μεσα στο ντουλαπακι. Υπαρχει καποιος κινδυνος να χαλασει κάτι στο ραδιο-cd απο τις υψηλες θερμοκρασιες ή αν είναι να χαλάσει καποια στιγμη κατι αυτο θα ειναι στον βασικό μηχανισμο οποτε μπορω να αφηνω στο αυτοκινητο την προσοψη του ραδιο-cd ωστε να μην την κουβαλω μαζι μου?
dpolal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μπάάάά, το ποιό πιθανό που μπορεί να συμβεί είναι να δώσεις ένα ολοκληρωμένο ραδιοσιντί και να κάνεις ευτυχισμένο το πρώτο κλεφτρόνι που θα σου ανοίξει το αυτοκίνητο. :)
dpolal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δεν θα έχεις προβλημα... Συνήθως καίγονται τα led της πρόσοψης μετά από κανένα χρόνο και ανάλογα της χρήσης. Επίσης άμα σου πέσει κάτω δυο τρεις φορές όλο και κάτι θα φύγει...
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Προσοχή γιατί στα ηχοσυστήματα που έχουν ασφάλεια κατά της κλοπής, πρέπει να έχεις την πρόσοψη για να δικαιούσαι free αντικατάσταση ( μέσω της εγγύησης/ασφάλειας που δίνει ο κατασκευαστής/αντιπροσωπεία )
dpolal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Προσοχή γιατί στα ηχοσυστήματα που έχουν ασφάλεια κατά της κλοπής, πρέπει να έχεις την πρόσοψη για να δικαιούσαι free αντικατάσταση ( μέσω της εγγύησης/ασφάλειας που δίνει ο κατασκευαστής/αντιπροσωπεία ) Kαλά εννοείτε ότι αφού μείνει μέσα στο αυτοκίνητο η πρόσοψη τα περί κλοπής δεν ενδιαφέρουν και τόσο... :???:
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Έχω δεί περίπτωση , όπου άνθρωπος έχει πάει στην αντιπροσωπεία γνωστής εταιρίας Car Hi-Fi και να κάνει φασαρία επειδή δεν του αλλάζουν δωρεάν [ λόγω κλοπής ] το στερεοφωνικό του. Του εξήγουνε ότι έπρεπε να έχει την πρόσοψη , αλλά ούτος...
karib Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 ok, χρησιμα αυτες οι πληροφοριες. Απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει ιδιαιτερος κινδυνος φθορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.