Προς το περιεχόμενο

Trance addict listeners take a look!

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους αρέσκονται σε euphoric/vocal/progressive trance ακούσματα (βλέπε Tiesto – In my memory και ήχους στα πρότυπα παραγωγών όπως οι Gabriel & Dresden και Above & Beyond) να πληροφορήσω ότι 7 Μαρτίου κυκλοφόρησε η συλλογή Beyond Euphoria με την σφραγίδα του Ministry Of Sound και την υπογραφή του Darren Tate στο mix.

Ακολουθεί play list:

DISC ONE

1. DT8 Project Feat. Andrea Britton - Winter

2. Ethan - In My Heart

3. Asle presents Frost - Wait For Me (Max Graham's Sidechain Mix)

4. Hiratzka & Kazell Feat. Shirli McAllen - Venice Dawn

5. Lustral - Solace (Chocolate Uncle Mix)

6. Perasma - Swing 2 Harmony (Gabriel & Dresden Club Mix)

7. Above & Beyond Feat. Zoe Johnston - No One On Earth (Gabriel & Dresden Mix)

8. Electroheadz - Out of Asia

9. Aalto - Taurine (Super 8 Remix)

10. Red Karma Feat. Tom Wolff - From One To Another

11. Ridgewalkers Feat. EL - Find (Kyau vs Albert Remix)

12. Above & Beyond presents Tranquility Base - Getting Away

13. Hemstock & Jennings - The Passion (John O’Callaghan Remix)

14. Art of Trance - Mongoose (Tek^tonik Remix)

15. Lange Presents Firewall - Sincere 2005 (Smith & Pledger Remix)

16. Lennox - Flyin’ Amongst The Stars

17. Alt + F4 - Alt + F4

18. Matt Darey Presents Li Kwan - Point Zero 2005 (Lost Tribe Remix)

DISC TWO

1. Darren Tate - Horizons

2. Adam White Feat. Martin Grech - Ballerina

3. Public Domain - Love U More (PD’s Dirty Dub)

4. Darren Tate - Venus

5. Siberian Sun - Frostbite

6. Dogzilla - Your Eyes

7. Modal - You’re Not Alone (Dub Mix)

8. Miikka & Jussi - Reginella

9. Digital Delay - Love Put Us Into A Groove (Koishii & Hush Remix)

10. Art of Trance vs. POB - Turkish Bizarre (DBA Remix)

11. G.D. - Pukaar (Sassot Remix)

12. Slip Friction - Crazy

13. Michael Woods & JJ Feat. Marcella Woods - So Special (Dub Mix)

14. Sandler - Theme Song

15. Kyau vs. Albert - Made of Sun

16. Mike Koglin - The Silence 2005

17. Moogwai - Viola 2005 (Tek^tonic Remix)

18. Randy Katana - In Silence (Txitxarro Mix)

Μια ακρόαση θα σας πείσει. Προσωπικά είχα καιρό να ακούσω τόσο καλή συλλογή και νομίζω πραγματικά ότι ειδικά το πρώτο CD ******!!!

Δημοσ.

Πολυπαιγμένα τα περισσότερα κομμάτια και πολλά δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο τελικά.

Δημοσ.

Συν ότι τα περισσότερα remix τους κυμαίνονται στα ίδια και στα ίδια! Αν και περιστασιακά βγάζουν κορυφαία κομμάτια, συνήθως με άλλα aliases (πχ Motorcycle)

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το κατεβάσω από dc κι ότι βγει. Χρόνο δε χάνω, σε κανα δίωρο θα έχει έρθει. Αυτό που με χαλάει είναι τα filenames των mp3 που είναι απίστευτα σπαστικά και σου βγαίνει η παναγία να κάνεις μετονομασίες... Άν φτιάχνεις και tags τότε αστα να πάνε..

Δημοσ.

Κακό δεν θα είναι, απλώς αν ψάχνεσαι στο χώρο θα τα έχεις ακούσει τα περισσότερα κομμάτια αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που άκουσα και μου άρεσε και αυτό γιατί πραγματικά δεν μου συμβαίνει συχνά να ακούω ένα oλόκληρο μιξαρισμένο cd και να μου αρέσει (παρά μόνο τα δικά μου φυσικά!). Οι μίξεις δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά το όλο hype που εκπέμπει με τις συνεχόμενες αλλαγές, ειδικά το πρώτο CD βρίσκω ότι είναι πολύ καλό.

Costinio τι ενοείς να έχουν βαρεθεί να κάνουν remix; O Oakenfauld ήταν γνωστός απο την περιοδο 90-94+ για τα εκπληκικά Perfecto Mix του (Oakenfauld & Osborne Mix) που έκανε σε καλλητέχνες όπως τους Massive Attack, U2 και άλλους μαζί με το φιλαράκι του τον Steve Osborne, κι όμως έφτασε μέχρι το 2002 για να βγάλει το πρώτο προσωπικό του album (Bunkka)!

θέλω να πω ότι παραγωγοί του είδους πρέπει να ψηθούν αρκετά ακούγοντας και δουλεύοντας πάνω σε κομμάτια, παράλληλα φυσικά με τα Dj Sets μέχρι να φτάσουν να δίνουν αξιόλογα δείγματα προσωπικών δουλειών. Anyway, αρκετά είπαμε και εξάλου ανέφερα τους G&D μόνο και μόνο για να δώσω ένα στίγμα του ήχου του album.

Typhoon δεν θα διαφωνήσω ότι τα κομμάτια είναι γνωστά, όπως επίσης ότι και το Post δεν είναι μόνο για τους εξαιρετικά ψαγμένους, αλλά και τους... λιγότερο, όπως ίσως και για εκείνους που δεν έχουν εν τέλη τη δυνατότητα να κατεβάσουν δυο ολόκληρα CD και πραγματικά πιστεύω ότι είναι μια απο τις συλλογές που πραγματικά θα αγόραζα (όταν έρθει φυσικά στην Ελλάδα).

Δημοσ.

Εννοούσα ότι απλά έχουν κάνει πολλά remix, τπτ άλλο, κατά τα αλλα ο ήχος τους είναι πολύ ωραίος. Πάντως έχουν δώσει ήδη αξιόλογο δείγμα προσωπικής δουλειάς (Motorcycle - As the rush comes) όπως είπε κι ο Typhoon πιο πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...