Προς το περιεχόμενο

K++ Help

Nonokhan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Kazaa / Lite / etc.

Για διάφορους κ...πολλούς λόγους.

Καλύτερα να στραφείς στο superb :D DC++.

Δημοσ.

Καλύτερα να αναζητήσεις ένα άλλο πρόγραμμα γιατί το Kazaa έχει πλέον "πεθάνει". Εγώ πάντως χρησομοποιώ το LimeWire 4.8.1 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το DC++ δεν το έβαλα γιατί μου φαίνεται πολύ πολύπλοκο και βαριέεεεεεεεεεεεμαι να κάθήσω να το μάθω. (Και γαμώ τις λογικές, έ;)

Δημοσ.

παιδιά ένα θα πω: ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ DC!!!

μπορεί να είναι κάπως πολύπλοκο αλλά παλεύεται άνετα! και μετά δεν το αλλάζεις με τπτ.

Δημοσ.

To DC++ δεν είναι αυτό , που χρειάζεται να κάνεις share κάνα GB για να σε αφήσει να κατεβάσεις αρχεία ???

Δημοσ.

Να'τα πάλι με το DC++. :grin: Με το δίκιο σας να υποστηρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά το μειωνέκτημα του για μένα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να μοιράζεσαι ότι έχεις κατεβάσει με ...κόπο και ιδρώτα!!! Και απ'την άλλη να τρως κλοτσιά από κάποια hubs (hubbubs εντελώς) γιατί δεν τους αρκούν τα 1,5 Gb που έχεις σε αρχειακό υλικό.:mad: Έλεος! :confused: Το θετικό με το KazaaLite και με το LimeWire είναι ότι αν θες δεν δίνεις τίποτα να κατεβάσουν άλλοι! Και ειδικά όταν κι ο άλλος δεν έχει τίποτα να κατεβάσεις κι εσύ! ;-) Κι απ'την άλλη το DC++ φαίνεται μόνο στην αρχή ότι είναι δύσκολο. Το δοκίμασα και δυστυχώς αυτό που έψαχνα εναγωνίως, τελικά μόνο στα: LimeWire και KazaaLite το βρήκα! Και για να τελειώνω, καλά προγράμματα είναι αυτά που τα εμπιστεύονται πολλοί χρήστες, ασχέτως αν είναι το ένα ή το άλλο! Αρκεί να κάνουν καλή δουλειά!

Δημοσ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του dc++ είναι ακριβώς αυτό! Το ότι ζητάει share δλδ. Αυτό αυτόματα σοβαρεύει την κατάσταση και έτσι δε μπαίνει ο καθένας χωρίς να μοιράζεται τπτ όπως στο kazaa! Εξάλλου εκεί στηρίζεται η επιτυχία ενός p2p: στο share! Βεβαια αυτό δε σημαίνει ότι το dc είναι παραδεισος. Είναι δλδ αλλά πρέπει να ψάξεις αρκετα τα hubs για να δεις ποια έχουν αυτά που ζητάς. Αυτά...

Δημοσ.

Μόνο που αυτά που έχεις κατεβάσει με κόπο και ιδρώτα τα βρήκες επειδή κάποιοι είχαν την καλοσύνη να τα μοιραστούν μαζί σου. Αν σκεφτόταν όλοι με αυτό τον τρόπο, δεν θα έβρισκες τίποτε.

Δημοσ.

Συμφωνώ να μοιραστείς αυτά που διαθέτεις. Αλλά πως να μοιραστείς -για παράδειγμα- ένα πρόγραμμα που το κατέβασες από άλλη πηγή, άσχετη με τα p2p προγράμματα και που έχεις φάει ώρες για να το βρεις για να το'χεις. Όμως υπάρχουν και forums όπου άνετα δίνεις ότι θες, υπάρχει ένα πολύ όμορφο πάρε-δώσε, χωρίς να μπαίνουν εκατοντάδες να ψάχνουν τα αρχεία σου. Απλά αν σου ζητήσει ένας χρήστης κάποιο πρόγραμμα γιατί να μην το δώσεις, αν σου δώσεις κι εκείνος κάτι. Για παράδειγμα σε ένα αμερικάνικο forum που μπήκα μου ζητήσαν ένα παιχνίδι, που δεν το είχε κανείς χρήστης (εγώ κατά τύχη το είχα), το έδωσα με ευχαρίστηση, γιατί κι αυτοί μου έχουν δώσει και με έχουν βοηθήσει σε πολλές απορίες για διάφορα. Μακάρι και τα p2p να είχαν τέτοια επικοινωνία!

Δημοσ.
Αλλά πως να μοιραστείς -για παράδειγμα- ένα πρόγραμμα που το κατέβασες από άλλη πηγή, άσχετη με τα p2p προγράμματα και που έχεις φάει ώρες για να το βρεις για να το'χεις.

Μα ακριβώς γι'αυτό θα το μοιραστείς, επειδή έχεις κάνει πολύ κόπο για να το βρεις. Θα το κάνεις για να αποτρέψεις κάποιον άλλο να ψάχνει με τις ώρες. Έκτος βέβαια αν αυτό θες...

Όσο για το ότι κάποιοι άλλοι ψάχνουν τα αρχεία σου, δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από αυτά που θέλεις εσύ να δουν.

Tέλος, για την ωραία ατμόσφαιρα στα forums που λες, δημιουργήθηκε ακριβώς επειδή κάποιοι είχαν την καλωσύνη να δώσουν χωρίς να πάρουν. Αν όλοι είχαν την λογική του "Χμμμ.... Τι μου έχει δώσει αυτός; Τίποτα; Go to hell" τώρα θα μιλούσαμε μέσω δικηγόρων!

Anyway, νομίζω πως το παρατράβηξα λίγο, χώρια που είμαι τελείως offtopic.

Με συγχωρείτε και...

Have a nice weekend!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...