xakou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Έπεσε στα χέρια μου ένα GPS receiver (GPS σε USB για σύνδεση με φορητό). Ψάχνω να βρω πρόγραμμα για live tracking, που να υπολογίζει απόσταση, ταχύτητα κτλ. Καμιά ιδέα ; Χάρτες πουθενά; Ή έστω κανένα software καλύτερο από το autoroute 2002 που έχω (φυσικά με ενδιαφέρει Ελλάδα {Θεσσαλονίκη – Αθήνα και επαρχιακό να έχει θα ήταν τέλειο!)
palawiaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Ένα από τα καλύτερα προγράμματα φιλαράκι είναι το Travelbook 5 από την Map & Guide αλλά μετά πρέπει να βρεις χάρτη που είναι έξτρα πρόγραμμα.Θα σου κοστίσει χαλαρά κανα 2 χιλιαρικάκια ή εκτός εαν ξέρεις τον άλλο πιο οικονομικό τρόπο.Κάτι autoroute 2002 και πράσινα άλογα δεν κάνουν.Αυτό που σου γράφω σου μιλάει,σου δείχνει με βέλη και στα πόσα μέτρα θα στρίψεις κτλ,έχει καλή ακρίβεια και δουλεύει σαν κανονικό navigation.Το δούλεψα και μου άρεσε πάρα πολύ.Άλλο προγραμμα καλό είναι το marco polo.Δεν μου λες επειδή ασχολούμε και εγώ με τέτοια αλλά εδώ στην γερμανία δουλεύουν άψογα στην ελλάδα τι λέει από θέμα χαρτογράφησης;
xakou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Ένα από τα καλύτερα προγράμματα φιλαράκι είναι το Travelbook 5 από την Map & Guide αλλά μετά πρέπει να βρεις χάρτη που είναι έξτρα πρόγραμμα.Θα σου κοστίσει χαλαρά κανα 2 χιλιαρικάκια ή εκτός εαν ξέρεις τον άλλο πιο οικονομικό τρόπο.Κάτι autoroute 2002 και πράσινα άλογα δεν κάνουν.Αυτό που σου γράφω σου μιλάει,σου δείχνει με βέλη και στα πόσα μέτρα θα στρίψεις κτλ,έχει καλή ακρίβεια και δουλεύει σαν κανονικό navigation.Το δούλεψα και μου άρεσε πάρα πολύ.Άλλο προγραμμα καλό είναι το marco polo.Δεν μου λες επειδή ασχολούμε και εγώ με τέτοια αλλά εδώ στην γερμανία δουλεύουν άψογα στην ελλάδα τι λέει από θέμα χαρτογράφησης; φαντάζομαι πως όλα τα ωραία πράγματα που κάνουν τα 2 παραπάνω προγράμματα τα κάνουν για τους δρόμους τις Γερμανίας σωστά;
palawiaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Όχι υπάρχουν χάρτες και για κεντρική ευρώπη και για όλη την ευρώπη.Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα πόσο καλά την χαρτογραφήσανε.Αθήνα Θεσσαλονίκη πιστεύω θα είναι εντάξει.Επαρχία όμως;Πάντως φίλε άμα το πετύχεις αυτό το προγραμμα με όλους τους χάρτες θα είσαι άψογος το πρόγραμμα δεν παίζεται,φοβερό,αλλά είναι και πολύ μεγάλο ξεπερνάει τα 3 gb.
xakou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Όχι υπάρχουν χάρτες και για κεντρική ευρώπη και για όλη την ευρώπη.Το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα πόσο καλά την χαρτογραφήσανε.Αθήνα Θεσσαλονίκη πιστεύω θα είναι εντάξει.Επαρχία όμως;Πάντως φίλε άμα το πετύχεις αυτό το προγραμμα με όλους τους χάρτες θα είσαι άψογος το πρόγραμμα δεν παίζεται,φοβερό,αλλά είναι και πολύ μεγάλο ξεπερνάει τα 3 gb. Το βρήκα... πρέπει να βρω και χάρτες για Ελλάδα / Ευρώπη τώρα ;
palawiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Βέβαια το travelbook 5 είναι μόνο το βασικό πρόγραμμα και δεν ανοίγει χωρίς χάρτες.Ψάξε και εγώ έβαλα να μου κατεβάσει ευρωπαικό χάρτη αλλά θα αργήσει είναι μεγάλο.
xakou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Βέβαια το travelbook 5 είναι μόνο το βασικό πρόγραμμα και δεν ανοίγει χωρίς χάρτες.Ψάξε και εγώ έβαλα να μου κατεβάσει ευρωπαικό χάρτη αλλά θα αργήσει είναι μεγάλο. περιμένω με αγωνία τα νέα σου για τον χάρτη (τί έχει από Ελλάδα) !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.