pulsewidth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Kalimera se olous.Beno amesos sto thema.Prin liges meres foemara to pc mou.Afou perasa olous tous teleftaious drivers kai oti progs ithela vlepo ena periergo provlima/kollima.Otan to pc meinei ligo xoris na kano ego tipota.diladi xoris na kounao to pontiki h na doulevo kapoia efarmogi me to pliktrologio h kapoio game, kollaei. Menei kollimeno kai deixnei ayto pou edeixne(to desktop px)alla den kouietai kai den patietai tipota.Na simioso oti kai as exo afisei kapoio prog na doulevei (px dc++) palei kollaei an den yparxei kinitikotita apo mena.Episis prepei na anafero oti otan ginetai ayto vlepo oti exei meinei kai moninma anoixto to labaki tou sklirou(oti kai kala diavazei synexeia) PS 1. Na anafero oti doulevo Me Win XP kai service pack 1 PS 2.Sas vazo kai mia photo me tin analysi tou lathous pou vriskoun ta xp otan ksanaanoigoun. PS 3. "C:\WINDOWS\Minidump\Mini031905-01.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1.PUL\LOCALS~1\Temp\WER41.tmp.dir00\sysdata.xml"
kazantzidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 minidump? emena afto moy to ebgale mia fora (mple o8onh) kai kati ekane (pu den katalava).. pigene ena pososto mexri to 100% kai ekane reboot to pc. Epano ebgaze omws: Driver_not_less_or_equal ...
pikras13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Kalhmera, xwris na eimai 100% ta 100% sigouros otan to eixa pathei ayto den eixan katsei ta windows kala kai xreiastike na ksanakanw FORMAT kai paliapothn arxh. Kati den sinergazetai kala me to allo sisthma George
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Τρέξε ένα memtest. Download: http://www.memtest86.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.