MariaTs. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Εδώ κι αρκετό καιρό, ο υπολογιστής κολλά! Και βγάζει ένα συνεχές βουιτό. Έκανα τα πάντα. Σκανάρισμα με ότι αντιβιωτικό και αντι-spyware πρόγραμμα κυκλοφορεί! Το ίδιο και με την registry. Σκεφτήκαμε μήπως είναι το ανεμιστηράκι, το ξεσκονίσαμε κι αυτό. Κάπου διάβασα ότι ίσως είναι το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών κι αυτό να πω την αλήθεια δεν το πειράξαμε καν. Γνωρίζει κανείς κάτι να μου πει;
giogr4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Κάποτε μου έτυχε ακριβώς το ίδιο και τελικά ήταν το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών. Βέβαια μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό γι'αυτό καλό είναι να το προσέξεις και αυτό...
stranger_77x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 ti enoeis akribos kolla? gine ligo pio sygekrimeni...elenkses an i psiktra tou epeksergasti efarmozei kala panw ston epeksergasti? an einai ta fun tou koutiou dokimase na baleis na baleis ligo ladaki i alakse ta outos i allos ftina einai..oso gia to fun tis kartas dokimase na to kathariseis ligo..
tzes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες.....κοιτα το fun της καρτας γραφικων..ειχα και εγω ενα παρομοιο problem που κολαγε το pc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.