Προς το περιεχόμενο

ΜΙΞΑΡΙΣΜΕΝΟ Cd...

platanik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους... Το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το εξής : Θέλω να μιξάρω mp3 τα οποία θα τα "κάψω" σε cda για να μπορώ να τα ακούω σε οποιοδήποτε cd player. Έχει κάποιος υπόψη του κανα πρόγραμμα το οποίο να μιξάρει τα mp3 στο σημείο που θέλω, αλλά και στο κάθε τραγούδι να βάζει τον δικό του αριθμό? (να μην είναι 1 track) ΕΥχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Το NeroMix κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν γνωρίζω όταν θα γράψεις το δισκάκι αν βλέπει όλα τα tracks, το καθένα ξεχωριστά. Πάντως το θετικό με αυτή την εκδοχή του Nero είναι ότι μιξάρεις σε όποιο σημείο του κομματιού θες εσύ. Ρίξε μια ματιά κι εδώ και για μεγαλύτερη ποικιλία, κοίτα κι εδώ:D

Δημοσ.

Mia polu kali lisi + stadar einai i exsis:

sto Roxio Easy Cd creator, sto "creator classi" epilegeis to option music->music cd(dld mousiko cd)kai bazeis mesa ta kommatia poy theleis....

Meta gia kathe ena zeugari tragoudiwn patas thn epilogi poy brisketai ligo pio dexsia "transitions" kai kaneis th douleia sou!

ps: mexri k fade-in kai fade out exei!

Δημοσ.

egw adw kai poly kairo xrisimopoio to CD ARCHITECT(me to mp3 plug-in)! Para poly kalo

prog to opoio ektos apo diaxorismo kommatiwn exei kai efe alla kai efe mix! dokimase to

kai den tha xaseis!

Δημοσ.
egw adw kai poly kairo xrisimopoio to CD ARCHITECT(me to mp3 plug-in)! Para poly kalo

prog to opoio ektos apo diaxorismo kommatiwn exei kai efe alla kai efe mix! dokimase to

kai den tha xaseis!

Swstooooooos.Programatara leme.Ola t'ala einai deftera

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ CD ARCHITECT

ΤΟ Kazaa ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

Ρίξε μια ματιά στα Προσωπικά Μηνύματα σου!

Δημοσ.

Και το cool edit κάνει φοβερή δουλειά αλλά θέλει υπομονή και χρόνο.

Δηλαδή, να μιξάρεις τα τραγούδια σε ένα track και μετά να κόψεις το track αυτό στα tracks που θέλεις.

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω προγράμματα που λέτε έχουν τις δυνατότητες του cool edit...

Δημοσ.
Και το cool edit κάνει φοβερή δουλειά αλλά θέλει υπομονή και χρόνο.

Δηλαδή' date=' να μιξάρεις τα τραγούδια σε ένα track και μετά να κόψεις το track αυτό στα tracks που θέλεις.

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω προγράμματα που λέτε έχουν τις δυνατότητες του cool edit...[/quote']

Μάλλον το cool edit δεν έχει τις δυνατότητες του cd architect.

α:τα tracks μπαίνουν αυτόματα και με δυνατότητα μετακίνησης και αλλαγής μήκους.

β:auto crossfade γι αυτούς που βαριούνται.

γ:μπορεί κατευθείαν να σου στείλει το κομμάτι στο wav editor που θα του ορίσεις και αφού το τσακίσεις στην επεξεργασία στο ξαναφορτώνει στο prog.

δ:εφέ,πολύ καλό intetface και άλλα πολλά.

Το δουλεύω απ'τις πρώτες του εκδόσεις κι όλα τ'άλλα που δοκίμασα είναι τελευταία μπροστά του.

Δημοσ.

Φίλε Founes το cd architect είναι όλα τα λεφτά!!! Το πρόγραμμα κάνει αυτό ακριβώς που ήθελα!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...