mrfsmk12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Kαλησπερα εχω την terratec cinergy 600 και εχω μερικες αποριες στο cinergy control στην καρτελα τν στο video format και στην διπλα επιλογη τι πρεπει να βαλω για να εχω την καλυτερη ποιοτητα εικονας? Και στο capture στο format και στο διπλα του μενου αλλα και στο compression τι πρεπει να επιλεξω ωστε να εχω ποιοτητα vcd και να μου βγαινει περιπου 700mb/ωρα (σε mpeg2) υπαρχει τροπος το time shift να απενεργοποιηθει? ευχαριστω
PaDouViRuS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Στην καρτέλα tv εγώ χρησιμοποιώ το YV12 γιατί έτσι χρειάζομαι την λιγότερη επεξεργαστική ισχύ (7%) ενώ με YUY2 είμαι γύρω στο 90%... Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο alter που μου εμφανίζονται κάτι κάθετες γραμμές οπότε το γυρίζω στο RGΒ32 αλλά χάνω σε ποιότητα... Όσο αναφορά το capture χρησιμοποιώ το 3ivx D4 Video encoder σε YV12 πάλι, χωρίς συμπίεση ήχου... Είμαι γύρω στο 50% στην επεξεργαστική ισχύ, μπορώ να βλέπω και να κάνω carture ταυτόχρονα, ενώ σε άλλες συμπιέσεις μου κολλάει η tv. Τέλος μου βγαίνει 1 GB η ώρα σε αρχείο avi όμως... Ελπίζω να βοήθησα...
mrfsmk12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 ναι για 720 X 576 αλλα δεν με απασχολει αυτο αν σε αναλυση vcd γινεται να εχω εστω και 1gb την ωρα δεν θα εχω προβλημα. Αυτο που θα ηθελα παντω ειναι να ειχε μια επιλογη οπως της pctv που μολις επιλεξεις vcd format βγαινει απευθειασ σε mpeg 2 και μετα παιζες μονο με τον ηχο συνηθωσ τον εχω mp3 sta 160 και παζει μετα πολυ καλα για το μεγεθος του. μπορω να κανω κατι αναλογο εδω? και το time shift δεν μποει να απενεργοποιηθει?
sa1901 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Έχω και γω αυτήν την κάρτα, αλλά χρησιμοποιώ το WINDVR που είχε στο συνοδευτικό CD. Είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα και κάνει ακριβώς αυτό που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.