CHNstf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ τον Firefox 1.0 σε Windows XP. Όταν μπαίνω στην σελίδα http://education.auntminnie.com/COTxShowArchive3xN.ASP?ArchFile=COTD_2005_0201_0228&ArchDesc=February+2005 δεν μπορώ να δω τα thumbnails που φυσιολογικά απεικονίζονται. Το έχω δοκιμάσει από τέσσερα PC, και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Με ΙΕ είναι OK. Me Firefox 0.9 νομίζω ότι ήταν επίσης OK αν θυμάμαι καλά. Έψαξα στο bugzilla, μήπως και βρω κάποια άκρη αλλά τπτ. Μήπως έχω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις μου; Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει με αυτό, ή έστω αν αναπαράγεται το πρόβλημα. Αν ναι, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να το αναφέρω στο bugzilla, αλλά πώς να το περιγράψω; Κάποιος που καταλαβαίνει πιο πολλά και μπορεί να υποθέσει ποιο είναι το πρόβλημα, ας βοηθήσει. Μου αρέσει ο Mozilla και είναι κρίμα! Ευχαριστώ
sa1901 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Members must sign in to view this area ...... :-?
dioptra999 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 pws tha to doume kai emeis an den eimaste mebers file mou? gia na kseroume an ftes esi i o firefox!!!!
dwarves Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 yparxoun selides pou akoma den emfanizontai se mozilla....or emfanizontai lipsa.... egw auto pathenw sto ebankinkg ths novabank ps:kapou to eixame ksanasizitisei auto......
CHNstf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Ζητώ συγγνώμη. Username: chnstf Password: 123456 Ευχαριστώ για την προσπάθεια
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Ούτε εμένα εμφανίζονται με Mozilla 1.7.5 Πιθανότατα λόγω ASP Coding.
CHNstf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση. Μετά τις απαντήσεις σας έστειλα mail στο site, και από εκεί μου απάντησαν ότι πρώθησαν το ζήτημα στο τμήμα ανάπτυξης του site και οτι εκείνοι πιστεύουν ότι φταίει η διαφορετικη κωδικοποίηση που έχουν τα συγκεκριμένα thumbnails. Υποσχέθηκαν ότι θα το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.