Προς το περιεχόμενο

24pin mobo?

johnnybr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρα σε όλους! Αγορασα σημερα μια motherboard asus για amd(939). Οταν την συνδεσα στο τροφοδοτικο ειδα το δεν ταιριαζουν τα βησματα. Περισσευουν 4pin, αλλα το βησμα μπαινει στην mobo. Να δοκιμασω να τον αναψω η θα κανω ζημια.

Αν ναι τι χρειαζομαι, καποιον ανταπτορα η καινουργιο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Έχεις τροφοδοτικό με 20pin και κούμπωσε σε μητρική με 24pin!!! Παράξενο!!!

Αγόρασε έναν αντάπτορα 20pin-24pin. Πρόσεξε μη σου δώσουν το αντίστροφο, γιατί είναι και λίγο στόκοι (τουλάχιστον στον Πλαίσιο).

Δημοσ.

Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Εγώ έχω την ASUS P5P800 και έχει 24 pin υποδοχή για τροφοδοσία και την δουλεύω κανονικά με 20 pin τροφοδοτικό. Απ' ότι νομίζω τα παραπάνω 4 pin είναι το PCI Express το οποίο χρειάζεται 75 Watt για να λειτουργήσει. Η δικιά μου μητρική δεν έχει PCI Express, οπότε και χρησιμοποιώ απλό τροφοδοτικό. Ρώτησα στο Πλαίσιο όπου και πήρα τη μητρική και μου είπαν ότι δεν υπάρχει αντάπτορας από 20pin σε 24 pin.

Δημοσ.
Για αυτόν τον 24pin <-> 20pin αντάπτορα λέμε ότι δεν υπάρχει ? :D

Πλαίσιο power...once again :D

img00029pz.th.jpg

Και με το 20pin όπως είσαι είσαι ok.

Από που τον πήρες;

Δημοσ.

Μου φαίνεται παράξενο, γιατί την πάτησε ένας φίλος (από το Πλαίσιο βέβαια). Είχε αγοράσει τα κομμάτια χωριστά και ήθελε να το στήσει μόνος του. Τα είχε πάρει όλα από το Πλαίσιο την ίδια μέρα, αλλά κανένας δεν του είπε ότι το κουτί που αγόρασε δεν κουμπώνει στην μητρική που είχε διαλέξει (μια Asus ήταν και δεν κούμπωνε το βύσμα). Όταν ξαναπήγε του είπαν ότι χρειάζεται αντάπτορα, αλλά του δώσανε τον ανάποδο αντάπτορα (για παλιά μητρική με καινούργιο τροφοδοτικό). Όταν ανακάλυψε ότι δεν κάνει ούτε αυτό, ξαναγύρισε και τότε του είπαν ότι θα πρέπει ή να αλλάξει τροφοδοτικό ή να αλλάξει μητρική. Οι άνθρωποι είναι τρελοί!!! Ευτυχώς είχα εγώ τέτοιον αντάπτορα και τον έσωσα από πιθανό φόνο!!!

Δημοσ.

O αντάπτορας που σου δείχνω μου ήρθε από MGE.

Έχω μερικούς αλλά δεν μου περισσεύει κάποιος δυστυχώς.

Μπορείς να ρίξεις ένα τηλεφώνημα σε:

HacShop

Checkmate

MGmanager.

Κάποιος από τους 3 θα έχει σίγουρα.

Δημοσ.

@Gigenis: κούμπωσε κανονικα και λειτουργει κανονικα το pc, φοβαμαι ομως μην δημιουργισει προβληματα αργοτερα.

@nautilus7: η δικια μου εχει PCI Express και λειτουργει.

Οποτε να το το αφησω ετσι?

Δημοσ.

Μήπως η κάρτα γραφικών που έχετε δεν έχει πάρα πολλές απαιτήσεις σε ρεύμα;

Τέλος πάντων... Δεν ξέρω...

Δημοσ.

ΑΝ ΤΟ 20pin ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ 18 ΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ +12v ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΧ ΜΕ 24pin.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...