Προς το περιεχόμενο

Trackmania Sunrise - Tromera diaskedastiko fourtouristiko racing

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως που το εψαξα στα γνωστα λιμερια δεν βρηκα working version.

βρηκα παντως ενα υποτηθεμενο no-cd patch , παιζει να το δοκιμασω.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re pedia ti lete' date='ehi erthi sto katastima tou thiou.htes to "agorasa"..

Ke den theli 15 restart (opos to cossacks 2) gia na treksi.Ehi mesa .exe pou kani uninstall to Starforce,svinis ke 2 klidia apo tin reg (siga to pragma) pernas ke to cd key ke ise jet![/quote']

εγω το βρηκα αυτο με usb cdrom-drive!

Δημοσ.
george pos sou fenete to paixnidi?

λογω δουλειας δεν ασχοληθηκα ακομα οσο θα'θελα αλλα προς το παρον ενθουσιασμενος και με τα 3 οχηματα και με τις πολλες πιστες.κολλησα λιγο στο crazy mode δε καταλαβα τι επρεπε να κανω γιατι ως κλασσικος ελληναρας δε κοιταξα καθολου το manual.platform ειναι πολυ οργιο!!!ψαχνω να δουλεψω τον editor λιγο γιατι εχει πολλες δυνατοτητες ρε!!!πολυ καλο σε γενικες γραμμες,να κανονισουμε κανα online,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!!στειλτε κανα μην στο icq

Δημοσ.

Μην την ψάχνετε τη δουλειά.Ότι έχει starforce αγοράζεται, δεν κατεβάζεται...Έτσι και γω το trd2 το κατέβασα δεύτερη φορά (πάνω από 9 gb σύνολο) όταν βγήκε το σπάσιμο (υποτίθεται) και έμεινα με το πουλί στο χέρι!Αλλά επειδή με πείσατε με αυτά που λέτε ξεκίνησα να κατεβάζω το demo.Πάντως το πρώτο trackmania μου άρεσε αρκετά.Κρίμα που μου κόλλαγε από ένα σημείο και μετά.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλεις τη starforce και επίσης να αφαιρέσεις όλες τις ide συσκευές ανάγνωσης.Επανεκκινείς και χρησιμοποιείς εξωτερική συσκευή και (υποτίθεται) δουλεύει.Αυτά είναι ταρζανιές όμως και δεν πιάνουν πάντα.Και πάντα σε παιχνίδια με προγενέστερη starforce, έτσι;.Ούτε λόγος να γίνεται για την 3.4version ...

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να παρακάμψεις την starforce λέγεται play.com. Βγάλτε μια καρτούλα ρε παιδιά και κάντε τις αγορές σας μέσω net. Και δεν σας λέω να σκάσετε τα φράγκα με το που βγαίνει το παιχνίδι περιμένετε ένα δίμηνο και το παίρνετε στην μισή τιμή. Το συγκεκριμένο παιχνιδάκι έχει μόλις 28 ευρώ, σε κανένα δίμηνο λοιπόν θα πέσει κάτω από τα 20. Θα πάθετε πλάκα με τις τιμές!!!!!!!!!! Εγώ περιμέμω να τελειώσει η εξεταστική και θα παραγγείλω τα κέρατα μου. Μιλάμε τζάμπα!!!!! Τα παιχνίδια τελικά δεν είναι ακριβά απλά οι ελληνάρες εισαγωγείς είναι απατεώνες του κερατά.

Δημοσ.

μιας που λες για Play να σε ρωτησω:

οταν λενε "free delivery on everything" αυτο ισχυει και για ελλαδα?

δηλαδη οντως πληρωνω μονο οσα γραφει για το καθε πραγμα η εχει και κερατιατικα η υποθεση?

και σαν currency επιλεγουμε ευρω η λιρες?

Δημοσ.

Ναι ισχύει και για Ελλάδα η δωρεάν αποστολή. Από Αγγλία δηλαδή σου στέλνουν το πακέτο τζάμπα και εδώ από ενα μαγαζί 30 λεπτά μακριά από το σπίτι σου έρχεται με έξοδα αποστολής και αρκετές μέρες καθυστέρηση. Στο play ότι γράφει γίνεται. Παραλαβή σε 3-5 μέρες.

Στην Ελλάδα μένεις οπότε φυσικά σε ευρώ γι'αυτό σου δίνει και επιλογή νομίσματος ανάμεσα σε ευρώ και λίρα Αγγλίας.

Θα το τιμήσω ιδιαίτερα λέμε, πλέον έχω λύσει όλες τις απορίες μου και περιμένω να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική.

Απλό παιδιά βγάλτε 5 games που θέλετε. Αθροίστε το κόστος τους και μετά πηγαίντε σε έναν μεγάλο ελληνικό διαδυκτιακό τόπο αγορών και κάντε πάλι μια σούμα στις τιμές των games. Θα εκπλαγείτε!!!!! Εγώ σε 5 games που επέλεξα βρήκα διαφορά στην τιμή της τάξης των 86 περίπου ευρώ. Πλάκα κάνουμε τώρα??? Και σαν gamers δεν παίρνουμε 5 παιχνίδια το χρόνο αλλά πολλά περισσότερα οπότε αν αθροίσετε συνολικά το κέρδος που θα έχετε από τις αγορές μέσω net θα πάθετε εγκεφαλικό και θα αναρωτιέστε γιατί τόσα χρόνια σαν πιάνανε κορόιδο τα εγχώρια κοράκια!!!!!!!!!

Δημοσ.

ρωταω το νομισμα επειδη οι τιμες σε λιρες ειναι πιο φτηνες ακομα!

τι εννοεις σε μαγαζι κοντα μου με εξοδα αποστολης?

δε μου το φερνει η courier σπιτι μου το πακετο?

μονο πιστωτικες δεχεται το play?

sorry για το offtopic!

Δημοσ.

Δεν έχω κοιτάξει τις ισοτιμίες για να συγκρίνω τιμές σε λίρες και ευρώ. Πατάω κατ'ευθείαν το πλήκτρο με τα ευρώ και ξεμπερδεύω.

Έφερα ένα παράδειγμα ότι από τα ελληνικά καταστήματα αν αγοράσεις κάτι on-line αν κοστίζει λιγότερο από μια συγκεκριμένη τιμή σε επιβαρύνουν και με έξοδα αποστολής, ενώ στο play.com η αποστολή είναι εντελώς τσάμπα.

Ναι το courier στο φέρνει το πακέτο σπίτι σου ή όπου έχεις δηλώσει τόπο παραλαβής.

Δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές (π.χ. visa electron που έχω εγώ).

Δημοσ.

pragmati paidia, poli diaskedastiko paixnidi. 1i fora paizw demo sto internet, exei polli fasi. euxaristw e3oskeletor pou mas to proteines.

paidia, signwmi pou ipovallw auti tin erwtisi sauto to topic. 8a to ektimisw an mporei kapoios na mou pei kanena software pou mporw na kanw mixing tragoudia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...