Προς το περιεχόμενο

Trackmania Sunrise - Tromera diaskedastiko fourtouristiko racing

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι κλειδωμενα τα replays στο demo.

πρεπει να περιμενουμε την full εκδοση για να τα δουμε.

αυτο που μου κανει εμενα εντυπωση ειναι γιατι σε αφηνει να σωσεις το replay στο demo αφου δε μπορεις να το δεις!:razz:

anyway...

την πιστα μου την επαιξε κανεις;;;

Δημοσ.

μέχρι 740 coppers σε αφήνει να φτιάξεις πιστα.

η δικη μου είναι 701 οποτε είχα κι άλλο χώρο.

η όλη μαγκιά είναι το underground.

είναι δύσκολο να πάρεις gold και ακόμα πιο δύσκολο να κανεις χρόνο κάτω από λεπτό.

αλλα την έκανα επίτηδες δύσκολη να σας κρατήσει τo ενδιαφέρον!;)

Δημοσ.

εχω παιξει το πρωτο trackmania με το expansion-powerup και ηταν καλη φαση,απλα σου εδινε την εντυπωση οτι σαν παραγωγη ηταν λιγο παραπανω απο shareware,το καινουριο ομως ειναι κορυφαιο και απο γραφικα κι απο gameplay και κυριως ο editor δε παιζεται.επισης ακομα και με το demo στο ιντερνετ γινεται χαμος με πιστες που φτιαξαν παικτες,καθε φορα που μπαινω ομως δε βρισκω κανεναν απο Ελλαδα.Ας οργανωσουμε ενα σκηνικο εστω και με το demo.Let's race!!!

Δημοσ.

lete na kanoume server me ths pistes pou exoume ftiaksei kai na ton onomasoume insomnia? exo skefth na ftiakso kai mia pistoula ego poly super. kapoios allos pou exei ftiaksei pista?

Δημοσ.

Στην gravity nadeo(αν θυμάμαι καλά) φτάνω σε ένα σημείο όπου βλέπω μια γέφυρα κάθετα,αλλά δεν την φτάνω με τίποτα,εκεί πρέπει να παω ή κάπου αλλού?

Edit:Οk,έπρεπε να το κάνω χλοοκοπτικό.

Δημοσ.

εχω κανει ηδη 5 πιστες,αν προχωρησει το θεμα του insomnia server κανω κι αλλες,την πιστα του predator δε μπορω να την κατεβασω... :-(

Δημοσ.

ψαχνω να τσιμπησω κατι "χακεραδικα" tools για να αυξησουμε coppers gia πιστες.θα κανω ενα πακετο των 10 και μετα upload.αν βρω κατι θα το μαθετε πρωτοι.κατι γαλλοι φτιαξαν το συμπαν ολοκληρο σε demo πιστα(!),ψαχνω για ακρη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...