Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Excel

angelob7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ζητήθηκε να κάνω ένα φύλλο στο excel με πίνακες το οποίο να είναι σε τριπλούν δηλ. 1/3, 2/3, 3/3 .Τα φύλλα θα είναι ακριβώς τα ίδια,επομένως θέλω όταν ενημερώνω το πρώτο να περνιέται και στα τρία το ίδιο.Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι χαζό?

Γιατί πρέπει να έχεις ένα excel με τρία!!! ίδια φύλλα?

Τριπλότυπο excel πρώτη φορά ακούω...

Δημοσ.

pes sto kai se mena giati me endiaferei...ginete diladi sto proto filo na grafeis kati kai na grafete automata kai sto deutero... i na svineis kati apo to proto kai na svinete kai apo to deutero..

Δημοσ.

@Kserafeim paradeigma...

phgene sto sheet1 sto keli A1 kai grapse oti theleis...

phgene sto sheet2 se opoiodipote keli kai pata to + meta me to mouse phgene clickare sto sheet1 kai meta click panw sto keli A1 meta patas Enter

o typos pou tha sou emfanisei sto sheet2 einai o =+Sheet1!A1

Δημοσ.

thanks alla ego den thelo na kano auti tin diadikasia kathe fora :) thelo otan kano update sto ena sheet sto a1 gia paradeigma keli na kanei to idio sto keli a1 sto sheet 2 h kai to antitheto molis kano remove apo to sheet1 na vgainei kai apo to sheet2

Δημοσ.
...thelo otan kano update sto ena sheet sto a1 gia paradeigma keli na kanei to idio sto keli a1 sto sheet 2 h kai to antitheto molis kano remove apo to sheet1 na vgainei kai apo to sheet2
Αυτό ακριβώς θα συμβαίνει, αν αντιγράψεις τη σχέση που λέει ο dwares στην περιοχή που υπολογίζεις να έχεις τιμές στα Sheets 2 & 3.

Ενα μικρό πρόβλημα είναι ότι τα κενά κελλιά του Sheet1 θα εμφανίζονται μηδενικά στα φύλλα 2&3. Μια πρόχειρη λύση είχαμε συζητήσει εδώ: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104038

Γίνεται βέβαια και πιό σύνθετα: Αντί να καταχωρείς τις τιμές με Enter ή move, τις καταχωρείς π.χ. με κάποιο συνδυασμό (π.χ Ctrl+z). O συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί μια μακροεντολή που κάνει αυτή τη δουλεiά. Προσωπική άποψη: Αν η εφαρμογή έχει τέτοιες απαιτήσεις, χρειάζεται ισχυρότερα εργαλεία και όχι Excel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...