Προς το περιεχόμενο

new pc!!!

Joykiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paides kalispera thelw na ftiaxw gia mia fili mou ena pcaki me budget 1500-1600 euro. thelei oposdipote 19ara tft me analysi kaloutsiki (oxi kai kati trelo me tetoio bugdet :D) kai thelw tis pansofes symvoules sas gia to ti syndiasmous na kanw.

episis thelei ksexwristi karta hxou (kollima min psaxnete)

kai kamia kartoula grafikwn pou na paizei kana paixnidi(oxi doom3 me 45x AA)`

ayta.anamenw apopseis

Δημοσ.

Σου γράφω τι πήρα εγώ:Μητρική GigaByte GA-8AENXP-D 208 ευρώ.Επεξεργαστής Pentium 4 630 218 ευρώ.Μνήμες infineon DDR2 1024 mb dual channel 115 ευρώ.Γραφικά 128 mb PCIe 6600 albatron 98 ευρώ.Ήχος audigy 2 zs 75 ευρώ.Σκληρός sata 160 gb Samsung 90 ευρώ.Philips cd-rec και Nec dvd-rec 120 ευρώ.Κουτί,δισκέτα,τροφοδοτικό 550 watt άλλα 65 ευρώ μας κάνουν 990 ευρώ.Για οθόνες δεν έχω ιδέα την 19άρα liyama CRT δεν την αλλάζω για tft.Aν σου άρεσε η ιδέα μου...

Δημοσ.

19άρα tft θα είναι πεταμένα λεφτά, θα ξοδέψεις το μεγαλύτερο κομμάτι του budget σου

και θα πάει χαμένη η οθόνη.

Να τονίσω ότι οι tft έχουν ΜΙΑ μόνο στάνταρ ανάλυση που λειτουργούν με την καλύτερη δυνατή απόδοση αλλά στις 19 ίντσες πιθανότατα να μην βολέψει την φίλη σου.

Καλύτερα μια 17άρα καλή (π.χ. Eizo) που λειτουργεί στα 1280χ1024 και είναι ότι πρέπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...