patrickdrd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς τρόπο να σβήσω αρχεία σε ένα φάκελο με κριτήριο την ημ/νία δημιουργίας τους (Created)? Θέλω να σβήσω κάποια αρχεία τα οποία δημιουργήθηκαν 6 μήνες πριν κ πίσω (παλιότερα από χ μέρες δεν μου κάνει) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
alkisg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Με την εύρεση των Windows διαλέγεις αυτά που δημιουργήθηκαν 6 μήνες και πίσω και τα σβήνεις. Edit: έχει ένα κουτάκι που γράφει "Ημερομηνία τροποποίησης", πρέπει να διαλέξεις "Ημερομηνία δημιουργίας". Edit#2: όλα αυτά σε "προχωρημένη αναζήτηση", ούτε που θυμάμαι τι επιλογές έχει η απλή αναζήτηση με το σκυλάκι ;-)
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Τα ξέρω αυτά τα κολπάκια φιλαράκι, έλεγα μήπως γίνεται με batch
alkisg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Όταν λέμε σκέτο "batch" εννοούμε ομαδικά, δηλαδή να σβήσεις πολλά πράγματα μαζί. Με την εύρεση ΜΠΟΡΕΙΣ να σβήσεις πολλά αρχεία μαζί. Του λες π.χ. να σου βρει όλα τα παλιά αρχεία στο C:\Documents and Settings\patricdrd\... και μετά πατάς ένα και μόνο DELETE. Μήπως εννοείς batch file του DOS? Δεν πρέπει να γίνεται με σκέτο DOS... Windows Scripting Host σου κάνει?
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 το ξέρω ότι δεν γίνεται με σκέτο DOS, χρειάζεται προγραμματάκι extra απ'ότι έχω δει Κ Windows Scripting Host μου κάνει, αλλά ποιος κάθεται να το γράφει... Εκτός αν για σένα είναι παιχνιδάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.