Προς το περιεχόμενο

φοβερό defrag

bartenderas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάπου στο site της checkmate πέτυχα το παρακάτω link και κουφάθηκα. Πιστεύω πως είναι μούφα και ότι αποκλείεται να πετύχει να παίζει σωστά ο δίσκος μετά, αλλά οφείλω να ομολογησω ότι μπήκα σε σκέψεις. Το έχει τσεκάρει κανείς?

http://www.datadocktorn.nu/us_frag1.php

Δημοσ.

nai , o panos pc to exei grapsei kai afto, alla den tou edwse kaneis simasia meta tin terastia epityxia pou eixe o ''extraterrestrial bytes'' pou anakalypse :-p

perissoteres pi8anotites exeiw na diavaseiw flytzani tou kafe para to diko meta apo tetoio ''Defraggle your motherdisc''

Δημοσ.

Kala re file,den eides sthn teleftaia eikona pou leei oti ama perissepsei kanena kommati apo tis magnhtikes plakes eksw apo to kouti kopsto kai apla 8a xaseis ton antistoixo xwro ston disko?????

Na mhn pw gia thn odontovourtsa kai to ladi.Diskos einai kai oxi ekkentroforos!!!!

Δημοσ.
Kala re file,den eides sthn teleftaia eikona pou leei oti ama perissepsei kanena kommati apo tis magnhtikes plakes eksw apo to kouti kopsto kai apla 8a xaseis ton antistoixo xwro ston disko?????

Na mhn pw gia thn odontovourtsa kai to ladi.Disko s einai kai oxi ekkentroforos!!!!

Οκ μαγκα μου. Εγώ ένα XJR 1300 έχω. Που να ξέρω από εκκεντροφόρους ......!!!!

Δημοσ.

Καταρχην τον αμολαει πανω σε μεγαφωνο κ οχι απλα σε μεγαφωνο αλλα πανω σε μαγνητη μεγαφωνου,κοινώς data παπαλα.Ακομη τον εχει πηξει στις δαχτυλιες οποτε παλι παπαλα αλλα το τελειωτικο ειναι οτι μετα απο ολα αυτα τον καθαριζει κ με AZAX antistatic:D,ημαρτοοοοοοοοον.Κοινώς "And the OSCAR goes to ....".

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι θέλει κ πολλή σκέψη για να καταλάβεις οτι πρόκειται περί αστείου... Φυσικά κ είχε κάποιο δίσκο για πέταμα ο τύπος κ έκανε την πλάκα του... Αν σκέφτηκε κάποιος να το δοκιμάσει πραγματικά, τότε προτείνω βύθιση του δίσκου σε πετρέλαιο,κ άναμμα με σπίρτο για να λιώσουν όλα τα άχρηστα πλαστικά μέρη... Μετά χτύπημα με βαριοπούλα για να φύγουν τα άχρηστα μεταλλικά μέρη, μετά τον ανοίγουμε, κ τον γυαλίζουμε με γυαλόχαρτο, ή ταχυεργαλείο αν έχουμε.Μετά βγάζουμε το δίσκο έξω απο μια εκκλησία κ περιμένουμε.Αν θέλουμε όμως μπορούμε να τον τοποθετήσουμε πλάι απο το ράδιο όταν παίζει μεγάλες επιτυχίες,(της προτίμησης μας) κ αμέσως αποκτάμε original δίσκο χωρίς να μας κυνηγάνε για πειρατεία...

Δημοσ.
Δε νομίζω οτι θέλει κ πολλή σκέψη για να καταλάβεις οτι πρόκειται περί αστείου... Φυσικά κ είχε κάποιο δίσκο για πέταμα ο τύπος κ έκανε την πλάκα του... Αν σκέφτηκε κάποιος να το δοκιμάσει πραγματικά, τότε προτείνω βύθιση του δίσκου σε πετρέλαιο,κ άναμμα με σπίρτο για να λιώσουν όλα τα άχρηστα πλαστικά μέρη... Μετά χτύπημα με βαριοπούλα για να φύγουν τα άχρηστα μεταλλικά μέρη, μετά τον ανοίγουμε, κ τον γυαλίζουμε με γυαλόχαρτο, ή ταχυεργαλείο αν έχουμε.Μετά βγάζουμε το δίσκο έξω απο μια εκκλησία κ περιμένουμε.Αν θέλουμε όμως μπορούμε να τον τοποθετήσουμε πλάι απο το ράδιο όταν παίζει μεγάλες επιτυχίες,(της προτίμησης μας) κ αμέσως αποκτάμε original δίσκο χωρίς να μας κυνηγάνε για πειρατεία...

o_O to ekana k den piase.posin wre prepei na perimenw?epaize vissi.les na exei simasia?

Δημοσ.

Egw ta ekana ola... alla de vrisko "Svinto" sto supermarket ths geitonias mou! :P

Paizei kanas "theios" apo souhdia na mas steilei svinto? pws alliws katharizei o diskos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...