sarisn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 oh sorry! :?ηταν αργα βλεπεις... :razz: τι λεει απο θορυβο το power innovator? Δεν κάνει και πολύ θόρυβο αλλά εγώ δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα. Σίγουρα είναι πιο αθόρυβο από το no-name που είχα τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει και 2 ανεμιστήρια βέβαια. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι έχει μόνο τα βασικά καλώδια (4 για IDE και όχι 8+ που έχω δει σε άλλα τροφοδοτικά) αλλά για τη δική μου περίπτωση ούτε αυτό είναι πρόβλημα.
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Αν ήθελες να συζητήσεις για τροφοδοτικά , υπάρχει το κουμπί New Thread
johnvam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Αν ήθελες να συζητήσεις για τροφοδοτικά , υπάρχει το κουμπί New Thread Αν θέλουν οι mod ας το σβήσουν... Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό!
sarisn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 billpeppas, δεν υπάρχει πρόβλημα από μένα, αν θέλουν τα παιδιά να συνεχίσουν το thread με το ποιο τροφοδοτικό είναι καλύτερο κλπ, ας το κάνουν
dcis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Για ένα αθόρυβο-ποιοτικό PSU πάμε προς TAGAN - HEROICHI μεριά;
deathlok Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Για ένα αθόρυβο-ποιοτικό PSU πάμε προς TAGAN - HEROICHI μεριά; gia athorivo sigoura se tagan gia poiotiko tora paizoun kai kalitera.(oxi oti ta tagan den einai kala)
dcis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 gia poiotiko tora paizoun kai kalitera. Όπως . . . ;
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Enermax NoiseTaker [ εξίσου και καλύτερα αθόρυβο ] PC Power & Cooling Antec [ noisy...awaiting NeoPower for test...hope it's silent ] Fortron [ aka FSP ] OCZ [ excellent performance, but new , οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο για αξιοπιστία ] { πάντως έρχονται από το εργοστάσιο που βγαίνουν και τα Tagan ]
deathlok Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 e pistevo se kalipse o billpeppas!! pantos gia athorivo afiste me na epimeno oti mallon to tagan den exei antagonismo.(girnane poli arga oi anemistires tou sigritika me ola ta trofodotika tis agoras kai einai apistefta isixoi)
vortex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Κατ' αρχάς Over Power protection σημαίνει οτι αν το σύστημα σου τραβήξει παραπάνω ρεύμα απο ότι σηκώνει το τροφοδοτικο, το τροφοδοτικο θα σβησει, δευτερον HEROLCHI ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!! Δεν παιζουν ρολο τα Watt αλλα τα ΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ (έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω). Τα 15 αμπέρ που δίνει το HEROLCHI στα +12 Volt είναι αρκετά, εχω δει πολά τροφοδοτικά που θέλαν να λεγονται 400άρια και να δίνουν 12 με 14 αμπέρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.