sarisn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μιας και αναφέρθηκε ο deathlok στον παράγοντα "θόρυβο" τα Heroichi τί λένε από θόρυβο?
sarisn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Τελικά πήγα στο e-shop για να πάρω το Heroichi αλλά δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο οπότε πήρα το power innovator. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το topic μπορεί να κλειδωθεί.
deathlok Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 sarsin pareksigises apo to diko mou kanoniko pc einai pio dinato to deftero sou pc gia afto kai to sxolio oti aisthanome mionektika
sarisn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Αααα OK εγώ αλλιώς το κατάλαβα. No problem then .
xela Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 ένας που έχει το heroichi έτοιμοπαράδοτο. απλά ετοιμαζόμουν να το βάλω στις αγγελίες...
sarisn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Αν εννοείς μεταχειρισμένο δεν θα το έπαιρνα έτσι κι' αλλιώς.
predator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 εγώ σου προτείνω να πάρεις ένα τροφοδοτικό όσο τo δυνατόν αθόρυβο μιας και τo "κατεβαστιρι" θα είναι και την νύχτα ανοιχτό και θες να κοιμάσαι με την ησυχία σου. τo δικό μου ας πούμε είναι στο ίδιο δωμάτιο που κοιμάμαι και έχω πάνω ένα tagan 420W και δεν βγάζει τσιμουδιά. βεβαια είναι πιο ακριβό από αυτά που θες να δώσεις αλλα για να έχεις τo κεφάλι σου ήσυχο στο λέω...
sarisn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Προς predator: Τελικά πήγα στο e-shop για να πάρω το Heroichi αλλά δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο οπότε πήρα το power innovator. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το topic μπορεί να κλειδωθεί. ;-)
vagos789 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Εγω θα προτιμουσα το πιο ησυχο εφοσον με καλυπταν τα W,δηλαδη το HEROICHI.
predator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 oh sorry! :? ηταν αργα βλεπεις... :razz: τι λεει απο θορυβο το power innovator?
johnvam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Εγώ αγόρασα πρίν ένα μήνα το Tagan 480W απο το e-shop. Εντάξει δεν το συζητάμε, το τροφοδοτικό είναι επένδυση... Αλλά για τις ανάγκες τις δικές σου μάλλον σε βλέπω για το Heroichi!
billpeppas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 READ THE THREAD BEFORE POSTING FFS. Το παιδί εδώ και αρκετά ποστ είπε ότι αγόρασε το Innovator.
johnvam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 READ THE THREAD BEFORE POSTING FFS. Το παιδί εδώ και αρκετά ποστ είπε ότι αγόρασε το Innovator. Και πού είναι το πρόβλημά σου... Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι μπορεί να θέλουν να αγοράσουν ένα τροφοδοτικό και να ενδιαφέρονται να κούσουν και άλλες απόψεις... Και σε τελική ανάλυση μπορείς να μην το διαβάσεις. Άσε που αυτό το κρίνουν οι moderator και όχι εσυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.