Προς το περιεχόμενο

Ποιό τροφοδοτικό να διαλέξω?

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο:

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700157

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700131

Πιο πολύ το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο αλλα θα ήθελα και μερικές γνώμες από εσάς. Το θέλω για το 2ο pc μου που το έχω για κατεβαστήρι κυρίως και για κανένα video editing που και που. Λόγω DSL μπορεί να δουλεύει και μέρες συνεχόμενες χωρίς να το κλείσω.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL το ήξερα ότι θα ρωτούσατε τη σύνθεση αλλά όπως είπα το έχω κυρίως για κατεβαστήρι οπότε δεν έχω τίποτα τρομερό επάνω αλλά anyway:

P4 1.8 GHz

768 RAM

Asus P4PE mobo

Soundblaster live (την απλή)

Chaintech Geforce 4 Ti 4200

Δημοσ.

Ααα sorry ξέχασα να αναφέρω και μία δορυφορική κάρτα που έχω, την Skystar 2 και από ένα DVD-ROM + CD-R.

bill, το Power innovator όμως λέει ότι έχει Over power protection που αν κατάλαβα καλά εννοεί ότι αν υπάρξει απότομη πτώση τάσης (και δεν είναι καθόλου σπάνιο στο Ελλάντα) και καλά παρέχει καλύτερη προστασία σωστά?

Δημοσ.
ότι pc και να χεις προτείνω το 400άρι με κλειστά μάτια

Επειδή είναι 400άρι ή επειδή ξέρεις ότι είναι καλό?? Αν ισχύει το δεύτερο θα ήθελα και κάποια επιχειρήματα :)

Δημοσ.

Ναι υποτίθεται ότι αν ανεβάσει τάση απότομα κλείνει.

Αλλά αυτό δεν ξέρουμε πόσο καλά δουλεύει στα Innovator.

Όλα τα PSU σχεδόν έχουν αυτό το πράγμα.

Και φυσικά και το Heroichi.

Και γενικώς το Heroichi είναι σκυλί για την κατηγορία του , και αρκετά αξιόπιστο.

Δημοσ.

megale ean exeis fortosei to pc me diafora periferiaka pci kal thasou protina asizitith 450 me 500 exalou kai h times den einai apagoreytikes kai exeis to kefalisou eisixo kathos to trofodotiko einai megalis shmasias gia to pc mhn tsigkouneyese se ayto!!!

Δημοσ.

Μα φτηνό θέλω κι' εγώ, αν ήθελα ακριβό θα έπαιρνα ένα Tagan και θα καθάριζα. Αυτό που λες με τα Watt το σκέφτομαι κι' εγώ να πω την αλήθεια. Ίσως διαλέξω τελικά το innovator γι' αυτό το λόγο.

Δημοσ.

to gelio einai pos les e to deftero pc mou einai pou den einai tipota to idietero kai einai pio dinato apo to kanoniko mou.min mas kobleksareis:(

pantos an einai na pareis to power inovator na po dio pragamtakia

1)exei dio anemistires opou o enas einai ekso apo to trofodotiko.

2)kanei thorivo genika

3)an endiaferese dino ena ego (innovator) 20euro agorasmeno 23/04/04 ara exei ligi eggiisi akoma kai poli ligo doulemeno afou pira ena tagan logo thorivou.

Δημοσ.

stehellas, είπα πιο πάνω την σύνθεση του pc. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από τα βασικά (την δορυφορική δεν θα τη βάλω προς το παρόν γιατί βάλαμε nova σπίτι και μου είναι ψιλο-άχρηστη πλέον).

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 30 ευρώ, οπότε για 450-500 που λες δεν το συζητάω καν. Και με το power innovator μια χαρά κάνω τη δουλειά μου. Ούτε παιχνίδια θα παίζω ούτε τίποτα. Μόνο downloads.

Δημοσ.
to gelio einai pos les e to deftero pc mou einai pou den einai tipota to idietero kai einai pio dinato apo to kanoniko mou.

Πότε είπα εγώ τέτοιο πράγμα??? Το κανονικό μου έχει πολλά παραπάνω πράγματα από ότι αυτό που συζητάμε.

P4 3.0 GHz

1 GB DDR

ASUS P4P800 Deluxe mobo

ASUS GeForce FX5700 256 MB

Soundblaster Live

Firewire PCI

3 ανεμιστήρες μικρούς και έναν μεγαλύτερο GlobalWin για τις PCI

1x WD Raptor 36.7 GB

1x WD 40GB

1x Seagate 120 GB

ASUS DVD-ROM 16x

TEAC DVD-/+R 16x

Βλέπεις καμία ομοιότητα στα 2 pc??? :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...