stmarfeld Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Den 3erw an einai ta kalutera paixnidia pou exw paiksei, alla einai sigoura paixnidia pou 8umamai me idaiterh sugkinhsh... Sonic the Hedgehoc, format: MegaDrive Monkey Island (to deutero), format: PC Flashback, format:MegaDrive TombRaider, format: PC
PERIBIN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με πολλά παιχνίδια, αυτά που ξεχωρίζω είναι τα εξής : 1) Max Payne 1 (το 2 δυστυχώς δεν μπορώ να το παίξω λόγο configuration του pc μου) 2)CMR 2 3)STCC2 (είναι μακράν το πιο δύσκολο που έχει πέσει στα χέρια μου)
AnaNaSssS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Loipon kai epidh egw eimai o pio athlios gamer sth gh ena pou einai super gia mena giati einai toso ilithio toso vlakia toso akraia kakoftiagmeno pou sto telos mou aresei poly Postal 2 se opoion aresoun games pou o monos tous skopos einai na mamakisteis na peraseis thn wra sou otan variese kai na eisai ligo "carmaggedon" ala On Foot w tote ayto einai to agaphmeno mas game skotwse katestrepse dielise ta pada klisou fylakh aytoktwna kane o,ti thes
dkoum Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 piso.......... to 1994-95 to kalitero apo ola htan to doom ,doom 2 poli porosi stis meres mas ena paixnidi pou me porose htan to korifaio (gnomi mou ) splinter cell apo auta bebaia anipomono na bgoun ta kainourgia doom 3 the lengacy kai to splinter cell pandora tomorrow
netcrawler Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Q U A K E III A R E N A :twisted: :twisted: :twisted:
fotaerio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Το καλύτερο game για μένα και adventure game είναι το THE RIPPER με πρωταγωνιστή κιόλας τον Christpher Walken! Δε λύνεται χωρίς βοήθεια, αλλά δε παίζεται.Η φαντασία! 8)
fotaerio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Το καλύτερο game για μένα και adventure game είναι το The Ripper με πρωταγωνιστή κιόλας τον Christopher Walken! Δε λύνεται χωρίς βοήθεια, αλλά δε παίζεται.Η φαντασία!
vader_75 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Lipon 2 einai ta paixnidia pou me kathilosan sto PC.... 1. GOTHIC 2. UNDYING TELEIA APITHANA FANTASTIKA!!!
DsLmAnIaC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ένα από τα δεκάδες παιχνίδια που έχεις παίξει, αλλά θεωρώ ότι αν έπρεπε να διαλέξω τα καλύτερα που έχω παίξει θα ήταν από τις προηγούμενες δεκαετίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Amiga 500 (ότι και να πω για αυτό το μηχάνημα είναι λίγο, πραγματική multimedia επανάσταση από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και έπειτα) : Defender of the Crown ( τεράστιο σοκ όταν κυκλοφόρησε ) Shadow of the Beast MidWinter της Microprose αν θυμάμαι καλά, απλά εκπληκτικό, It came from the Desert 1 & 2 ( τα πρώτα adventure παιχνίδια με αφήγηση στην εισαγωγή τους) Kick Off ( κλασσικά ) Monkey Island 1 & 2 Loom Eye of the Beholder ( Rpg σταθμός ) Legend of Kyrandia Sim city Νομίζω ότι τυχόν σημερινά remake ορισμένων από αυτά θα ήταν το ιδανικό σήμερα που οι δυνατότητες των υπολογιστών έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. PC: Wing Commander series (ο πρώτος λόγος για τον οποίο αγόρασα PC ) X-wing & X-Wing vs Tie fighter ( ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αγόρασα PC ) Full Throttle Rebel Assault Lands of Lore (ή κάπως έτσι) Prince of Persia Command and Conquer Doom Από τα νεότερα games: System shock 2 Baldur's Gate series (ειδικά το πρώτο μέρος είναι κορυφαίο) Thief 1 & 2 MS Age of Kings : The conquerors (αποκλειστικά on line για περίπου 4 χρόνια, κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο strategy για multiplayer ) Τα σημερινά games είναι άψογα από τεχνικής πλευράς, η δυνατότητα multiplayer έχει απογειώσει τη διάρκειά τους ( κλασσικά cs, cod, mohaa ) αλλά σε single player πολύ λίγα έχουν αυτό το κάτι όσον αφορά το σενάριο, την πλοκή, την εξέλιξη, ακόμη και τη διασκέδαση που προσέφεραν ορισμένοι από τους παλιότερους τίτλους. Το μοναδικό που πραγματικά ξεχωρίζει από το σωρό των games των τελευταίων χρόνων πιστεύω ότι είναι το Prince of Persia : The sands of time. Μοναδικό παιχνίδι, κάτι νέο και διαφορετικό από κάθε άποψη, προσωπικά το θεωρώ το παιχνίδι της χρονιάς. Συγγνώμη για το μακροσκελές post, αλλά δε μου έβγαινε μικρότερο
Centaur002 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Diablo II Lord of Destruction !!!!!!!!!! Απλά το καλύτερο...
anikitos26 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 FAR CRY SIMPLY THE BEST!!!!!! ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ!!!! ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.