Προς το περιεχόμενο

amesi allagi othonis xreiazomai sumvouli tora

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia einai poly ftini...malakia ekana kai pira mia sony 19...petamena lefta

Κατά την άποψη μου οι LG δεν έχουν ευκρίνεια στο κείμενο. Οι Sony είναι καλύτερες.

Δημοσ.
Κατά την άποψη μου οι LG δεν έχουν ευκρίνεια στο κείμενο.

Όπως ακριβώς το είπες... "κατά την άποψή σου" γιατί πιστεύω κι' εγώ ότι μόνο εσύ έχεις προσέξει κάτι τέτοιο.

Φιλικά πάντα.

theo37, πάρτην άφοβα μην το σκέφτεσαι καν. Είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή τη κατηγορία.

Δημοσ.
Όπως ακριβώς το είπες... "κατά την άποψή σου" γιατί πιστεύω κι' εγώ ότι μόνο εσύ έχεις προσέξει κάτι τέτοιο.

Φιλικά πάντα.

theo37' date=' πάρτην άφοβα μην το σκέφτεσαι καν. Είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή τη κατηγορία.[/quote']

Μόνον εγώ σε όλη τη γη εννοείς;

Κι εγώ φιλικά πάντα.

Δημοσ.

pantos re paidia etis opos exoun pesei oi times klaio ta 300 eura pou edosa prin 3 xronia gia 17 ctr philips.... Aide anipomono na xalasei tora gia na paro lcd, exei kaneis kamia idea pos tha ''epitaxino'' tin katastrofi tis?

Δημοσ.

pantos re paidia etis opos exoun pesei oi times klaio ta 300 eura pou edosa prin 3 xronia gia 17 ctr philips.... Aide anipomono na xalasei tora gia na paro lcd, exei kaneis kamia idea pos tha ''epitaxino'' tin katastrofi tis?

Δημοσ.
Κατά την άποψη μου οι LG δεν έχουν ευκρίνεια στο κείμενο. Οι Sony είναι καλύτερες.

Συγνώμη στο μισο forum που εχει την 1915 αλλα τις εχω δει διπλα διπλα LG-SONY και θα συμφωνήσω. ΚΑΜΙΑ σχέση η LG 1915 με την Sony HS94P ... μα καμία ομως! Ας ειχε 0 pixel warranty και τα ξαναλέγαμε ;) (τι γύφτοι εκει στη SONY! τόσα λεφτα δίνεις και δεν έχουν 0 pixel εγγυηση!)

Παντως οι LG ειναι "εντιμες" οθόνες , για τα λεφτα που δίνεις δηλαδη. Αν και γενικά οι TFT σαν προιόν ειναι υπερβολικά υπερτιμημένο για το κόστος κατασκευής τους, τα μεταφορικά τους κτλ..... Τι να πουν και οι CRT.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...