Petrosgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 PIra to pio pano MB kai Ati x850x kai i karta vriskei ston anemistira tou tsip tis MB. Apotelesma de kathete kala kai allionei ta xromata vgazei praksena sximata se movies .... Tora mallon tha pao gia Asus opos eida se Foto den paiftei to slot tis kartas me to tsip tou MB stin Idia efteia.
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αν βιδώσεις λίγο σφιχτά την κάρτα στο rear του κουτιού , σηκώνεται λίγο πρός τα πάνω , και δεν θα βρίσκει.
Petrosgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 To exo kanei to provlima einai oti vriskei to piso meros kai den pataei kala mesa sto slot. Vgazei asxetes grammes sto monitor mexri pou meta apo ligo olo to monitor gemizei grammes.Episeis alionei ta xromata,ta grammata pou kai pou kokkinizoun or prasinizoun. Se kanenan den exei tyxi ayto? Tora psaxnontas kapou eida se review sta psila oti exei provlima to mb me tis nees kartes x800 kai x850
pseira Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 επισης δοκίμασε να αλλάξεις ΝΒ ανεμιστήρα.. Μετά μου λέτε Gigabyte...Ωραία τα καταφερε...Μα καλά δεν έχουν προνοήσει και βάζουν το τσιπσετ ακριβως πίσω από το PCI-e?
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Γιατί , μόνο η Gigabyte το έχει κάνει αυτό ?
georgeadams Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Έχεις ακούσει όμως κανέναν άλλον να έχει πρόβλημα?
pikoriko Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 παιδια ενα παρομοιο προβλημα αντιμετοπιζω και γω. εχω dfi-sli και θελω να βαλω αλλη μια 6800 ultra και στο πρωτο σλοτ pci-e η γωνια της καρτας χτυπαει πανω στο ανεμηστηρακι της mobo.
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Ένας από αυτούς έκανε αυτό που είπα [ εγω είμαι αυτός ]
billpeppas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Απλά στο Rear του κουτιού [ όπου βιδώνεις το Backplate των καρτών PCI / AGP ] , όταν την βιδώνεις την κάρτα , πιέζεις ταυτόχρονα πρός τα πάνω [ πρός το τροφοδοτικό εννοώ ] , ώστε να βιδωθεί με λίγη πίεση πρός τα πάνω. Συνήθως αυτό επαρκεί [ η κάρτα παίρνει μια αμελητέα κλίση πρός τα πάνω , και έτσι κερδίζεις 1mm πρός τα έξω , και πλέον δεν ακουμπά το ανεμιστηράκι του chipset ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.