Προς το περιεχόμενο

To Azureus τρώει όλο το bandwidth

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ανοιχτό το Kazaa. Όταν ανοίγω το Azureus, που κατεβάζει μόνο 4-5k/s φαίνεται να τρώει όλο το download bandwidth. Τα downloads του Kazaa απο 30kb/s κατεβαίνουν στο 2-3kb/s...! Επίσης δεν μου ανοίγουν η σελίδες. Τι πρόβλημα υπάρχει με το azureus μου???

Δημοσ.

exeis balei to netlimiter na deis ti sou trwei taxythta???

episis...mhpws to upload sou...(fantazomai 128) mpoukonei apo ta p2p pou shkwneis?? kai den mporeis na kaneis download....

px. egw otan kleisw to netlimiter kai to upload mou ginei 12kb/s to internet oxi apla sernete....den paizei...!

Δημοσ.

Λοιπον. Εβαλα το νετλιμιτερ. Με upload 5 στο azureus, μόλις το ανοίγω μου ρίχνει το συνολικό down rate περίπου στο 10kb/s. Με upload 11 στο azureus μου ρίχνει το συνολικό down rate κάτω απο το 2! Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Mcafee? Δεν έχω τίποτα άλλο ανοιχτό

Δημοσ.

Όπως είπαν κι οι προηγούμενοι πρέπει να περιορίσεις το upload (καλύτερα μέσα απο το prog κι όχι μέσω limiter) και προσπάθησε να μειώσεις τα connections.

Δημοσ.

φίλε το πρόβλημα παραμένει ακόμα και όταν το upload του azureus είναι στο 5.

Δηλαδή όσο μεγαλύτερο το upload του azureus, τόσο πιο πολύ μου ρίχνει το γενικό download

Δημοσ.

kanonas 1os : den mporeis na exeis emule-azureus kai na kaneis serfing me aksioprepeis download

kanonas 2os gia na petyxeis tatxythtes apla anoigeis to emule 1o kai to azureus 2o

kanonas 3os to emule prepei na to perioriseis mesa apo to emule 6-7 up kai 25-29 down

kanonas 4os periorizeis sto netlimiter , to emule 1->up kai 25-30 down

kanonas 5os periorizeis sto netlimiter , to azureus 9->up

kanonas 6os kalo einai prin ta afhseis na katebasoun kai na anebasoun olo to brady , na kaneis epanekkinisi, yparxei shmantiki diafora

Ayta mesa apo thn peira mou - etsi exw petyxei 35 down kai 10 up

Δημοσ.

Καλο θα ηταν επισης να δοκιμασεις:

α) Στο Αzureus --> Options --> Transfer

Να βαλεις μικροτερες τιμες στο Maximum Number of Connections per Torrent

(Ξεκίνα με 30 και κατεβαινε)

β) Εγκατεστησε το AutoSpeed Plugin.

Θα ρυθμιζει αυτοματα την Upload Speed βασιζομενο σε διαρκη ping και στον γενικο φορτο της συνδεσης σου.

γ) Καλο θα ειναι να αλλαξεις και την default port του Azureus σε καποια αναμεσα απο 49152 - 65535.

Φυσικα θα πρεπει να την κανεις forward στο router σου και να την δηλωσεις στο firewall που τυχων εχεις.

Περισοτερες πληροφοριες:http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/PortIsBlacklisted

Ελπιζω να βοηθησα :)

Δημοσ.

nefelodamon για ποιο λόγο προτείνεις να αλλάξουμε την default port του Azureus γιατί χρησιμοποιώ και εγώ αυτό το πρόγραμμα και αν είναι να κερδίσω έστω κάτι να το κάνω...

Δημοσ.

Στο link που σας εχω δωσει πιο πανω αναφερει πως παρα πολλοι Internet Providers προσπαθουν να μειωσουν το bandwidth απο τα Ρ2Ρ δικτυα στις προκαθορισμενες, απο τους P2P clients, ports. Αυτο ειναι μια μικρη πιθανοτητα βεβαια αλλα καλο ειναι να γινει καθως επισης παρα πολλοι διαχειρηστες torrent trackers απαγορευουν ολες τις συνδεσεις σε trackers που προερχονται απο τις ports 6881-6999. Ειναι ενα καθαρα προληπτικο μετρο που δεν επιφερει καμια μειωση στην ταχυτητα αλλα αντιθετα μπορει να την βελτιωσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...