karib Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Εχω καποια avi αρχεια τα οποια είναι ανάλυσης 320-240 σε 30fps. Τα εχω τραβηξει με την ψηφιακη μου μηχανη και ειναι τρομερης ποιοτητας. Οταν τα παιζω στο pc ειναι απλα τελεια οταν τα βλεπει κανεις. Θελω ομως να τα γραψω σε cd ώστε να τα βλέπω και στο επιτραπεζιο dvd player. Επειδη εχω ξαναπεράσει βιντεακια σε cd, τα οποια ομως ειχα κατεβασει απο το internet, δεν ειχα ποτε προβλημα. Τι κανω? Παω στο Nero, δηλωνω οτι θελω cd-video cd ή s-videocd και τα κανω drag and drop. Το nero κανει ενα πολυ γρηγορο(secοnds) encoding και έπειτα καιω το cd. Το βαζω ομως να παιξει στο επιτραπεζιο dvd player και η εικονα ήταν σπαστη! Καμια σχεση με οτι βλεπω στο pc. Τι φταιει? Γινεται κατι λαθος στη μετατροπη απο avi σε mpeg? Σε .mpg δεν πρεπει να μετατραπουν για να παιξουν σε dvd player? Γιατι στα videos(avi) κατεβασμενα απο Internet δεν υπαρχει τετοιο προβλημα?
k_w_t Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Me to winAvi mporeis na ta kaneis kai dvd kai vcd/svcd
karib Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Γιατι, υπαρχουν πληροφοριες οτι με το nero δεν γινεται καλη μετατροπή?
Liquido Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 me to nero mou eixan pei oti ta petas mesa ta avi kai ta kanei aytomata alla den to xa dokimasei pote.. douleyei?
cybereddie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 ... ναι , πληροφορίες από CIA,KGB κλπκλπ ...
cybereddie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 θα πρέπει να εχετε σωστα plug-ins για να μπορεσει να επεξεργαστει σωστα τα αρχεια
cybereddie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 με το nero-vision ειναι πιο ευκολα τα πράγματα .... το από που κατεβάζεις όμως δεν αφορά κανέναν εδω ....
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 to nero vision express theleis na peis den tha ta kaneis vcd h svcd giati etsi xanoun se poiothta tha ta kaneis dvd
k_w_t Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 dokimase prin ta valeis sto nero i to winavi na ta kaneis me to virual dub se kapoio sygkekrimeno codec (divx xvid) giati mporei na min ypostirizoun to avi tis psifiakis sou
karib Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 adi32 τα εκανα dvd αλλα παλι 'εσπαγε' στην κινηση. k_w_t το εξηγεις λιγο αυτο: dokimase prin ta valeis sto nero i to winavi na ta kaneis me to virual dub se kapoio sygkekrimeno codec (divx xvid) giati mporei na min ypostirizoun to avi tis psifiakis sou Ερωτηση: εννοεις να μην υπαρχει codec στο pc και συνεπως δεν το υποστηριζει σωστα? Εγω νομιζα ειναι πιο απλα τα πραγματα: ή υποστηρίζει ή όχι. Παντως εκτος απο nero δοκιμασα να κανω vcd και dvd με τα εν λογω videos, στο προγραμμα ulead dvdmoviefactory, και τα αποτελεσματα ηταν το ιδιο ασχημα. Πως να κανω καλη μετατροπη για εγγραφη σε cd-dvd χωρις σπαστη κινηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.