actorgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δεν γραφω με ελληνικους χαρακτηρες στον messenger και στον IE.Τι μπορει να φταιει;
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δεν πατάς alt+shift!?!?!?!?! Απ τα regional settings (ή καπως έτσι τέλος πάντων) έχεις βάλει και τα ελληνικά?
actorgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Ειναι ολα ενταξει στις τοπικες ρυθμισεις του πινακα ελεγχου (με τσεκαρισμενο και ελληνικο πληκρολογιο)Δειτε τι χαρακτηρες γραφει το ελληνικο πληκτρολογιο για τα ασδφγηξκλ ±Γ΄Ζ³·ΎΊ»
tzoykas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς, έχει ελληνικά; μήπως είναι καμμιά περίεργη; τι windows έχεις; και πότε σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα;
actorgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 XPsp2 ελληνικά ολα ηταν μια χαρα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα.Το πρόβλημα το αντιλήφθηκα σήμερα όταν προσπαθώντας να απαντησω σε τεστ πιστοποιησης στο word σε αρχισαν να βγάινουν αυτα τα περίεργα σύμβολα.Δεν εδωσα σημασια γιατι το προγραμμα που απαντουσα γραπτα ηταν σε html(του Σαλλονικιδη πανω σε τεστ γν ωσεων στο Office)Αργοτερα πηγα να στειλω email με τον messenger και διαπίστωσα το πρόβλημα.Τώρα μολις βλεπω οτι αφορα μονο τον explorer γιατι τα ιδια κανει οταν στελνω απαντηση στο insomnia απο ΙΕ.Tωρα γράφω απο opera
tzoykas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μου μυρίζει ότι έχει γίνει default κάποια γραμματοσειρά που δεν έχει ελληνικά γράμματα μέσα. Στο opera χρησιμοποιείται κάποια άλλη. Δοκίμασε στο Word να γράψεις με διαφορετικές γραμματοσειρές στα ελληνικά και δοκίμασε μία που είσαι σίγουρος ότι έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης δες από τα εγκατεστημένα fonts αν λείπουν κάποια στανταρ και κάνει substitution το σύστημα χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι εσύ.
actorgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δοκιμασα ολες τις γραμματοσειρες απο επιλογες του ΙΕ,τιποτα
ioneyez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα παιδιά με XP SP2 English. Μόνο ο Ιnternet Εxplorer 6.0 σε μένα, ο MSN Messenger 6.2 είναι εντάξει όπως και όλα τα άλλα προγράμματα. Όλα είναι ενημερωμένα με τις τελευταίες εκδόσεις. Δεν έχω δοκιμάσει Firefox ακόμα. Όσο για ιο ή malware δεν τίθεται θέμα είμαι καλυμμένος από παντού. Το περίεργο είναι ότι μπορώ να γράφω ελληνικά κανονικά στο Address bar όπως και στο Search bar του Google Toolbar. Όταν όμως πατάω search με ένα όρο που έχω γράψει κανονικά στα ελληνικά στο Address bar, το Google δε μου βγάζει αποτέλεσμα (αυτομάτως μέσω του Toolbar) βάσει της λέξης που έγραψα σε κανονικά ελληνικά αλλά βάσει των αλαμπουρνέζικων που θα έβγαιναν αν είχα πάει στο site του Google και έγραφα τον ίδιο όρο στο Search field. Πάντως ελληνικά μέσω του Internet Explorer διαβάζω μια χαρά! Πολύ περίεργο! Τώρα στα forum γράφω μόνο μέσω Notepad και μετά copy-paste. Ιδού λοιπόν η ελληνική αλφάβητος κατά τα αλαμπουρνέζικα του SP2 (γιατί είμαι σίγουρος ότι κάτι παίζει με τούτο). Με μικρά γράμματα... ±²³΄µ¶·ΈΉΊ»Ό½ΎΏΐΑΓΔΕΖΗΘΙ Με κεφαλαία γράμματα... ‘’“”•–—™› ΅£¤¥¦§¨©
actorgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Στην address bar ολα καλα.Στις επιλογες ιντερνετ-γλωσσες-ειναι ηδη ελληνικα,μπορω και διαβαζω ελληνικα να γραψω δε μπορω.Στην προβολη κωδικοποιηση τα δοκιμασα ολα,εξαλλου αυτο επηρεαζει μονο αναγνωση που δεν εχω προβλημα.Χρειαζομαι λυση απολυτα εξειδικευμενη με επεμβαση σε registry ή επαναφορα των default ρυθμισεων του ΙΕ ή των ΧΡ μεσα απο sturt-Run
actorgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μετα απο τηλεφωνο στη Microsoft Hellas με συμβουλεψαν να πεταξω την toolbar toy Coogle.Ε δε θα το πιστεψετε,αυτο ηταν.Μαλιστα μου ειπαν οτι μπορω να την εγκαταστησω παλι χωρις( να μου κανει τα ιδια.
hackermon1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 re file ios inai i soy exi xalasi i gramatosira gi ayto kane scan i kane format
ioneyez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 actorgr για πες λεπτομέρεις για το πως την βάζεις πάλι χωρίς να σου βγάζει πρόβλημα γιατί το προσπάθησα αλλά δεν μου έκατσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.