Προς το περιεχόμενο

Nvidia 6800 GTO(?) 12 pipeline pci-e(??)

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον πριν 2 βδομαδες αγορασα απο το ebay μια καρτα γραφικων nvidia referance 6800gt pci-e για εναν φιλο μου.Η τιμη της ηταν στα 360 ευρω τελικη με τα μεταφορικα μεσα,τιμη αρκετα καλη κατα την γνωμη μου.Βεβαια η καρτα ηταν bulk εντελως δηλαδη οχι μονο δεν ειχε συσκευασια αλλα ουτε καν αυτοκολητακι πανω της οτι ειναι 6800gt.

Λοιπον ερχεται κανονικα η καρτα και την βαζουμε πανω στο μηχανημα και τι να δουμε στο rivatuner...12x1.5 και οι ταχυτητα μνημης 933Mhz και core 343Mhz.Βγαζουμε την ψυχτρα και το τσιπακι ηταν το nv40 αντι του nv41 που εχουν ολες οι pci-e.

Δοκιμασαμε με rivatuner και ξεκλειδωσαμε τα επιπλεον pipeline αλλα με artifacts (η καρτα ηταν ελαφρα υπερχρονισμενη και δεν καναμε αλλες δοκιμες).

Εστειλα στον τυπο mail και του εξηγησα τι εγινε και μου απαντησε οτι ουτε ο ιδιος ηξερε οτι δεν ηταν gt με 16pipeline (η δημοπρασια ελεγε ρητα οτι προκειται για καθαραιμη gt 1000/350 16 pipeline) και οτι επικοινωνησε με τον προμηθευτη του και του ειπε οτι προκειται για 6800GTO(??) και πραγματη ειναι 12 pipeline και αν θελω να την κρατησω μου κανει refund 60 ευρω.

Ποια η γνωμη σας για ολο το σκηνικο?Αξιξει να κρατησουμε την καρτα (στα 300 ευρω η τιμη ειναι καλη) και αν καποιος ξερει κατι για αυτες τις καρτες και αν δεν παρουσιαζουν γενικα αλλα προβληματα.

Καθε αποψη δεκτη....

Thx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

IIRC, oi pcie 6800gt/ultra (kai h gto) exoun to nv45. An ontws einai pcie, mallon epeses se configuration pou xrhsimopoiei to nv40 kai to BR02 xexwrista (oxi oti exei kamia diafora apo apopsh apodwshs...alla eixa thn entypwsh oti to nv45 theorountan ftinotero apo auth th lysh, giauto mou fainetai periergo). Provlhmata me tis gto den exw akousei pouthena, an kai den einai kai h pio koinh karta. Sigoura gia 300E den einai asxhmh. On the other hand, me ta idia lefta vriskeis x800xl aglia enw panta yparxei h pithanothta na vreis kati kalytero se pio xamhlh timh sto ebay...

Τελικα επιμενει οτι γινεται μεσω Rivatuner GT οποτε μονο 30 ευρω κανει refund.Η καρτα με το rivatuner ξεκλειδωνει τα 16χ1.6 αλλα κανει artifacts.

Τωρα θα δουμε τι θα γινει...

Thanks παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...