Προς το περιεχόμενο

Anavathmisi se MSI K8N Neo2 Platinum h kapoio allo m/b me skopo to o/c

ice@man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
..Η ψυκτρα που λες πολύ δυσκολα να μπει εκει πανω[θα χτυπα στη VGA] εκτος κι αν πεσει κοψιμο...;)

San na exeis dikio se ayto kai an ypologiso kai to silencer sthn 6800 tote sigoura tha vriskei, prepei na do an mporo na kano kati se ayton ton tomea epeidi to pc einai entelos athoryvo kai den thelo na allaksei ayto

Δημοσ.

Το μαμα cooler της MSI απο το pcb της 6800 εχει ενα πόντο κενο!!Δε το βλεπω πολύ ευκολο να μπορεσεις να βαλεις άλλη ψυκτρα με ανεμιστηρακι...

Νομίζω ότι ή μόνη λύση ΑΝ κανει θορυβο ειναι να ρίξεις τις στροφες του ανεμιστηρα...

Δημοσ.
Το μαμα cooler της MSI απο το pcb της 6800 εχει ενα πόντο κενο!!Δε το βλεπω πολύ ευκολο να μπορεσεις να βαλεις άλλη ψυκτρα με ανεμιστηρακι...

Νομίζω ότι ή μόνη λύση ΑΝ κανει θορυβο ειναι να ρίξεις τις στροφες του ανεμιστηρα...

mmm....ayto mallon einai mikro provlimataki, to thema einai den thelo na xaso thn hremia pou exo tora.

Δημοσ.

george , όταν έκανα τα τεστ του συγκ. CPU με το board αυτό , είχα πάνω μια Corsair XMS3500C2 με BH5.

Και όπως είναι γνωστόν η MSI K8N Neo2 δεν γουστάρει τα BH5 [ γκρρρ , και έχω καλά sticks από αυτά γμτ ]...και έτσι οι μνήμες ήταν με διαιρέτη , και gay timings [ ώστε να μην τρώμε BSOD ].

Θα κάνω περισσότερα τεστ σε καμμιά βδομάδα με τις επερχόμενες OCZ 772MHz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...