Προς το περιεχόμενο

Act Of War: Direct action

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ είμαι πάλι gamer που προτιμάει να κολλάει με έναν τίτλο και να γουστάρει παρα να τρώει ότι του σερβίρουνε.

δεν συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να το παίξω μονο και μονο επειδή δε βγαίνουν καλά rts τον τελευταίο καιρό.

και μην με παρεξηγήσετε το παιχνίδι είναι αρκετά καλο αλλα χάνει στα σημεία από το generals κατά την άποψη μου το οποιο και θεωρώ το κορυφαίο rts έως σήμερα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες εγω βρήκα εναν οδηγό που λέει πως να σβηνετε να γαλλικά/γερμανικά/ισπανικά/ιταλικά video απο την εγκατάσταση και έτσι μένουν μονο 3.36GB!

Το έκανα και δούλεψε!

ορίστε το λινκ

http://www.fileforums.com/showthread.php?t=69076

Δημοσ.

Παντως αν θελεται την γνωμη μου μονο και μονο για τo single player σεναριο ειμαι πολυ ενθουσιασμενος απο το παιχνιδι. Ακομα θα ελεγα οτι η ακριβεια τον μοναδων και τα ονοματα τους ειναι πραγματικα πολυ ρεαλιστικη. Δηλαδη ολα τα αρματα υπαρχουν πραγματικα. Αν εβγενε ενα παιχνιδι με τα γραφικα του Generals, το σεναριο το Act of War και απεδιδε τις μοναδες οπως υπαρχουν πραγματικα σημερα θα ελεγα οτι δυσκολα θα μπορουσε να το κοντραρει καποιο αλλο παιχνιδι...

Ισως ενα Red Alert 3?????

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχει και 100% ακριβεια αλλα τουλαχιστον ειναι οτι πιο κοντινο στην πραγματικοτητα. Ειναι ακριβες κατα ενα 90% θα ελεγα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μολις πριν 2 μερες το τελειωσα.πολυ καλο με ολα στο full 1024x768

παζει και με 5200 64mb αλλα ολα στο low,no shadows,800x600,

η χαζομαρα του παιχνιδιου ειναι τα αισχρα βιντεο και η υπερβολικη δυσκολια,(με το ζορρυ το τελειωσα στο medium) στο hard και κυριως στο skirmish ειναι παρατραβηγμενη ΠΟΛΥ η δυσκολια του (εκτος απο το easy mode)

καμια σχεση με το generals.to IQ ολων των μοναδων ξερουν που να χτυπισουν,βρησκουν το αδυναμο σημειο του αντιπαλου.

πολυ καλο παιχνιδι για μενα. δοκιμαστε το.

το παιχνιδι γραφεται σε 1DVD αν αφαιρεσεται τα Video (εκτος ENG_Cutscene_00).

το κανεις imag,open image me alcohol και μετα γραφεις με nero ολο τον καταλογο AOW σε DVD.

το παιχνιδι μου το εκαναν δωρο και για ασφαλεια του εκανα και ενα backup σε 1dvd :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...