predator Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 εγώ είμαι πάλι gamer που προτιμάει να κολλάει με έναν τίτλο και να γουστάρει παρα να τρώει ότι του σερβίρουνε. δεν συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να το παίξω μονο και μονο επειδή δε βγαίνουν καλά rts τον τελευταίο καιρό. και μην με παρεξηγήσετε το παιχνίδι είναι αρκετά καλο αλλα χάνει στα σημεία από το generals κατά την άποψη μου το οποιο και θεωρώ το κορυφαίο rts έως σήμερα.
pseira Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Παιδες εγω βρήκα εναν οδηγό που λέει πως να σβηνετε να γαλλικά/γερμανικά/ισπανικά/ιταλικά video απο την εγκατάσταση και έτσι μένουν μονο 3.36GB! Το έκανα και δούλεψε! ορίστε το λινκ http://www.fileforums.com/showthread.php?t=69076
predator Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 ωραιος man! αντε και περιμενα να φτηνυνουν τα DL για να το σβησω απο τον σκληρο!:razz:
green_beret Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Παντως αν θελεται την γνωμη μου μονο και μονο για τo single player σεναριο ειμαι πολυ ενθουσιασμενος απο το παιχνιδι. Ακομα θα ελεγα οτι η ακριβεια τον μοναδων και τα ονοματα τους ειναι πραγματικα πολυ ρεαλιστικη. Δηλαδη ολα τα αρματα υπαρχουν πραγματικα. Αν εβγενε ενα παιχνιδι με τα γραφικα του Generals, το σεναριο το Act of War και απεδιδε τις μοναδες οπως υπαρχουν πραγματικα σημερα θα ελεγα οτι δυσκολα θα μπορουσε να το κοντραρει καποιο αλλο παιχνιδι... Ισως ενα Red Alert 3?????
pseira Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δηλαδή το Spinner tank υπαρχει;;;; Και οι shield units?????
green_beret Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ενταξει δεν εχει και 100% ακριβεια αλλα τουλαχιστον ειναι οτι πιο κοντινο στην πραγματικοτητα. Ειναι ακριβες κατα ενα 90% θα ελεγα.
snik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 popo eida tora kai mou to thimisate ante na pao na paixso ligo giati to exo paratisei
Alexis1981 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Pedia exo mia erotisi... To pexnidi den mou pezei. Mipos ftaiei to oti exo akoma gforce 4 mx? exei antimetopisei kaneis to idio provlima?
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Σαφώς!!!!!! Πάνω στο κουτί το λέει ξεκάθαρα ότι η mx δεν υποστηρίζεται.
user-64 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 στο site http://www.gamecopyworld.com υπαρχει προγραμμα για αυτο το παιχνίδι μόνο για να γίνει συμπίεση σε 1 dvd disk το έχω κάνει και δουλευει μια χαρά για κάντε μια βόλτα απο κει
sot78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 παιδια μολις πριν 2 μερες το τελειωσα.πολυ καλο με ολα στο full 1024x768 παζει και με 5200 64mb αλλα ολα στο low,no shadows,800x600, η χαζομαρα του παιχνιδιου ειναι τα αισχρα βιντεο και η υπερβολικη δυσκολια,(με το ζορρυ το τελειωσα στο medium) στο hard και κυριως στο skirmish ειναι παρατραβηγμενη ΠΟΛΥ η δυσκολια του (εκτος απο το easy mode) καμια σχεση με το generals.to IQ ολων των μοναδων ξερουν που να χτυπισουν,βρησκουν το αδυναμο σημειο του αντιπαλου. πολυ καλο παιχνιδι για μενα. δοκιμαστε το. το παιχνιδι γραφεται σε 1DVD αν αφαιρεσεται τα Video (εκτος ENG_Cutscene_00). το κανεις imag,open image me alcohol και μετα γραφεις με nero ολο τον καταλογο AOW σε DVD. το παιχνιδι μου το εκαναν δωρο και για ασφαλεια του εκανα και ενα backup σε 1dvd
Guerriero4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ap'oti blepw exei bgei kai multiplayer demo To site you paixnidiou: http://www.atari.com/actofwar/uk/flash_high.htm Demo: ftp://ftp.download-center.com/international/actofwar/AOW_DEMO_EURO.EXE Multiplayer Demo: ftp://ftp.download-center.com/international/actofwar/AOW_multiplayerdemo.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.