Προς το περιεχόμενο

Act Of War: Direct action

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι με σύστημα παρόμοιο με αυτό της υπογραφής μου να μου πει αν συναντάει πρόβληματα στην απόδοση του παιχνιδιού;;;Όσο και να χαμηλώνω τα γραφικά αυτό συνεχίζει να κολάει!!Η πλάκα είναι ότι όταν πρωτοτρέχω το παιχνίδι σαν default γραφικά μου έχει 1024x768 και όλα High!!!Έχει βγει και update patch για το παιχνίδι το οποίο λέει ότι έχει tweaks και bug fixes.Δεν το έχω βάλει ακόμα όμως.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

arketa kalo paixnidaki.omorfa grafika,senario,prototipies.apla de m aresoun ta toso senariaka rts opou se kathe pista exeis sigekrimena units kai prepei na kaneis sigekrimena pragmata (missions).protimo ta rts opou xtizeis siga siga strato kai apla prepei na nikiseis ton adipalo.pisteyo oti perimenoume poli kalitera rts ayti ti xronia!

Δημοσ.

Mικρο αλλα πολυ καλο. Μου αρεσε πολυ το ολο κινηματογραφικο στησιμο του. Πιστευω οτι θα ειναι σταθμος στα επερχομενα παιχνιδια στρατηγικης.

Δημοσ.

μολις το κανω install.

και παιδια μην κρινεται ενα game απο το ποσο κρατα το single player του.

ας πουμε το generals εδω και 2 χρονια το λιωνω Online ενω με τα single player του δεν πολυασχοληθηκα.

η εκδοση απο τον θειο ξερετε αν παιζει online?

αν ναι κανονιστε να τα πουμε μεσα!;)

Δημοσ.

το έπαιξα λίγο και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαιτερα.

περίμενα κάτι κλάσεις ανώτερο από το generals με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα αλλα...δεν!

κατά την άποψη μου τρέχει πολύ γρήγορα το παιχνίδι, τα γραφικά δεν έχουν λεπτομέρειες (ας πούμε ούτε καν κινούνται οι ρόδες στα tanks), οι εκρήξεις είναι εντελώς ψεύτικες, τα πηρά μοιάζουν πολύ καρτουνίστικα (πχ τα πολυβόλα του humvee ρίχνουν χωρίς να είναι μέσα άνθρωπος) και γενικά η πρώτη εντύπωση ήταν αρνητική.

βεβαια θα το ψάξω περισσότερο και ίσως μου αρέσει στην πορεία.

μονο θετικό ως ώρας τα video που όντως μου λείψαν πολύ στο generals.

Δημοσ.

exei kai review to teleyteo pc master.predator an einai na to psirizeis toso poli to thema den prepei na asxoleisai katholou me rts.distixos einai poli ligoi oi titloi pou vgenoun ta teleytea xronia opote den exoume tin politeleia na to psirisoume toso poli to thema.to pc master pados tou dinei 98 !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...