s.xaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 mporo na balo pano apo 2 othones sto idio pc?kai pos?th kalodia xriazontai? kai apo pou mporo na ta promitheyto? :?:
stehellas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 arxizoymai apo t avasika th karta grafikon exeis ? thes na pezoyne taytoxrona ?
atx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 e ama exeis mobo me 2 pci-e x 16 mporeis na baleis 2 kartes grafikon pci-e kai na exeis 4 othones!
dwarves Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 mporo na balo pano apo 2 othones sto idio pc?kai pos?th kalodia xriazontai? kai apo pou mporo na ta promitheyto? :?: o ypologisths vevaia pou to exw kanei einai laptop...h karta grafikwn einai randeon mobile... kai to laptop exei kai eksodo gia VGA...deuteri....meta poly eukola apo ta properties ths kartas grafikwn tou orisa gia deuterh othoni...mporeis na thn kaneis klono...or epektash ths pros ta panw or pros ta deksia.... einai talia fash....
StavrosD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Στα windows μπορείς να έχεις σχεδόν όσες οθόνες αντέχει η τσέπη σου. Οι σύγχρονες κάρτες γραφικών υποστηρίζουν 2 οθόνες (1DVI και 1xVGA analog συνήθως,). Αν έχεις μητρική που υποστηρίζει SLI βάζεις όπως προαναφέρθηκε 2 τέτοιες κάρτες και συνδέεις 4 οθόνες. Η Matrox έχει βγάλει κάρτες που υποστηρίζουν 3 οθόνες. Για επιπλέον οθόνες μπορείς να προσθέσεις PCI κάρτες (παλιές κάπως, αλλά για 2D γραφικά είναι ικανοποιητικές), και εγκαθιστάς όσες θες (αρκεί να έχει PCI slots η μητρική) Δηλαδή άνετα ξεπερνάς τις 8 οθόνες (1AGP Matrox tripplehead + 5 PCI με μία έξοδο η κάθε μια. Δεν ξέρω αν θα βρείς εύκολα PCI VGA με 2 υποδοχές για οθόνη ή μητρική με πάνω από 5 PCI) Αν και αυτό δεν σου είναι αρκετό, και θες εξομειωτές πτήσης, το flight simulator υποστηρίζει πολλούς υπολογιστές συνδεδεμένους σε δίκτυο, όπου ο καθένας δείχνει διαφορετική οπτική γωνία του ίδιου παιχνιδιού (έχω δει φωτογραφία με 24 οθόνες σε 2 σειρες, σε ημικυκλική διάταξη. Τρέλα, όλο το copkit σε κλίμακα 1:1)
Highlander Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αν και αυτό δεν σου είναι αρκετό, και θες εξομειωτές πτήσης, το flight simulator υποστηρίζει πολλούς υπολογιστές συνδεδεμένους σε δίκτυο, όπου ο καθένας δείχνει διαφορετική οπτική γωνία του ίδιου παιχνιδιού (έχω δει φωτογραφία με 24 οθόνες σε 2 σειρες, σε ημικυκλική διάταξη. Τρέλα, όλο το copkit σε κλίμακα 1:1) Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα τυπά που το είχε κάνει.... Πραγματικά τρελλό !!! Αλλά μιλάμε για πολλά φράγκα ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.