Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Νομιζω καπου ειχα δει κατι τετοιο καπου εδω αλλα δεν το βρισκω... :wink: :wink: :wink: Βασικα θελω να βγαλω το κοκκινο απο τα ματια των προσωπων μιας φωτο αλλα δεν ξερω... :-| :-| :-| :-|
alkisg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Για το photoshop δεν έχω πρόχειρο link αλλά αν τυχόν έχεις το office 2003, το Microsoft Office Picture Manager έχει επιλογή "κατάργηση κόκκινων ματιών" με καλά αποτελέσματα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Για το photoshop δεν έχω πρόχειρο link αλλά αν τυχόν έχεις το office 2003, το Microsoft Office Picture Manager έχει επιλογή "κατάργηση κόκκινων ματιών" με καλά αποτελέσματα... Εχω μονο το office 2003 gr. Χρειαζεται και το Microsoft Office Picture Manager ??? Ευχαριστω.
migel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Νομιζω καπου ειχα δει κατι τετοιο καπου εδω αλλα δεν το βρισκω... :wink: :wink: :wink: Βασικα θελω να βγαλω το κοκκινο απο τα ματια των προσωπων μιας φωτο αλλα δεν ξερω... :-| :-| :-| :-| Καλησπέρα. Για κοίτα εδώ. Έχει οδηγίες στα Ελληνικά για το PhotoShop ( και για πολλά άλλα ), αλλά δεν ξέρω εάν έχει για το πρόβλημα με τα κόκκινα μάτια .
ata1983 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Άσχετο αλλά δοκίμασε και το redeye, είναι πανεύκολο στη χρήση και κάνει καλή δουλειά. Το έχω και στη σελίδα μου http://www.atatech.tk/ στα downloads αρχείων, δε παίρνει ακριβές link δυστυχώς. Στο photoshop έχω μάθει πολλά πράγματα αλλά τα κόκκινα μάτια τα έχει περιέργως κάπου καταχωνιασμένα, μου είχε δείξει ένας φίλος παλιότερα αλλά δε θυμάμαι
Petza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Ela re gianni an den ta kataferis to mail mou to kseris
alkisg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Στο office 2003 (δεν είμαι σίγουρος αν έχει διαφορές ανάλογα με την έκδοση, professional κτλ): Έναρξη->προγράμματα-Microsoft office->Εργαλεία του Microsoft Office->Microsoft Office Picture Manager
BalDwin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Γιάννη αν πας στο help του Photoshop και βάλεις στο search τη λέξη "eye",θα στο βγάλει πάνω πάνω πώς θα γίνει η δουλειά σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Άσχετο αλλά δοκίμασε και το redeye' date=' είναι πανεύκολο στη χρήση και κάνει καλή δουλειά. Το έχω και στη σελίδα μουhttp://www.atatech.tk/ στα downloads αρχείων, δε παίρνει ακριβές link δυστυχώς. Στο photoshop έχω μάθει πολλά πράγματα αλλά τα κόκκινα μάτια τα έχει περιέργως κάπου καταχωνιασμένα, μου είχε δείξει ένας φίλος παλιότερα αλλά δε θυμάμαι[/quote'] Καλα...Μιλαμε για φοβερο προγραμματακι !!!!Παρα πολυ καλο.Ευχαριστω Μικρο και θαυματουργο !!!!!
wert Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μπορείς και με το photoshop να επιλέξεις τις κόρες των ματιών και μετά να πας εικόνα-->ρύθμιση-->απόχρωση/κορεσμός. Παίζεις λιγάκι με τις μπάρες εκεί και αφήνεις το χρώμα που θές. Το έχω βρεί σαν καλή λύση αφου δεν επηρεάζει καθόλου την εικόνα και αλλάζει μόνο το χρώμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μπορείς και με το photoshop να επιλέξεις τις κόρες των ματιών και μετά να πας εικόνα-->ρύθμιση-->απόχρωση/κορεσμός. Παίζεις λιγάκι με τις μπάρες εκεί και αφήνεις το χρώμα που θές. Το έχω βρεί σαν καλή λύση αφου δεν επηρεάζει καθόλου την εικόνα και αλλάζει μόνο το χρώμα. Αλλο ενα ευχαριστω...Τζαμπα ειναι εξ αλλου !!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Για το photoshop δεν έχω πρόχειρο link αλλά αν τυχόν έχεις το office 2003, το Microsoft Office Picture Manager έχει επιλογή "κατάργηση κόκκινων ματιών" με καλά αποτελέσματα... Και αυτο πολυ καλο ειναι!!!!! Ευχαριστω.
Φώτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Αλλο ενα προγραμματάκι πολύ μικρό και ελαφρύ το οποίο κάνει και τη δουλειά που θέλεις και πολλά άλλα είναι το { paint shop pro 8 }.!!
gfilippas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Το paint shop pro μικρό και ελαφρύ; αυτό στην επόμενη έκδοσή του θα είναι τόσο "βαρύ" όσο και το photoshop
Φώτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Εγω είπα για την έκδοση 8. Τουλάχιστον νομίζω οτι αυτή σε σχέση με photoshop είναι πολύ ελαφρύτερη!! Τώρα εαν κάνω λάθος ας με συγχωρέσουν ορισμένοι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.