Προς το περιεχόμενο

Tips για Photoshop 7 CE gr

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω καπου ειχα δει κατι τετοιο καπου εδω αλλα δεν το βρισκω... :wink: :wink: :wink: Βασικα θελω να βγαλω το κοκκινο απο τα ματια των προσωπων μιας φωτο αλλα δεν ξερω... :-| :-| :-| :-|

Δημοσ.

Για το photoshop δεν έχω πρόχειρο link αλλά αν τυχόν έχεις το office 2003, το Microsoft Office Picture Manager έχει επιλογή "κατάργηση κόκκινων ματιών" με καλά αποτελέσματα...

Δημοσ.
Για το photoshop δεν έχω πρόχειρο link αλλά αν τυχόν έχεις το office 2003, το Microsoft Office Picture Manager έχει επιλογή "κατάργηση κόκκινων ματιών" με καλά αποτελέσματα...

Εχω μονο το office 2003 gr. Χρειαζεται και το Microsoft Office Picture Manager ??? Ευχαριστω. :) :) :)

Δημοσ.
Νομιζω καπου ειχα δει κατι τετοιο καπου εδω αλλα δεν το βρισκω... :wink: :wink: :wink: Βασικα θελω να βγαλω το κοκκινο απο τα ματια των προσωπων μιας φωτο αλλα δεν ξερω... :-| :-| :-| :-|

Καλησπέρα.

Για κοίτα εδώ.

Έχει οδηγίες στα Ελληνικά για το PhotoShop ( και για πολλά άλλα ), αλλά δεν ξέρω εάν έχει για το πρόβλημα με τα κόκκινα μάτια .

Δημοσ.

Άσχετο αλλά δοκίμασε και το redeye, είναι πανεύκολο στη χρήση και κάνει καλή δουλειά. Το έχω και στη σελίδα μου

http://www.atatech.tk/

στα downloads αρχείων, δε παίρνει ακριβές link δυστυχώς.

Στο photoshop έχω μάθει πολλά πράγματα αλλά τα κόκκινα μάτια τα έχει περιέργως κάπου καταχωνιασμένα, μου είχε δείξει ένας φίλος παλιότερα αλλά δε θυμάμαι

Δημοσ.

Στο office 2003 (δεν είμαι σίγουρος αν έχει διαφορές ανάλογα με την έκδοση, professional κτλ):

Έναρξη->προγράμματα-Microsoft office->Εργαλεία του Microsoft Office->Microsoft Office Picture Manager

Δημοσ.

Γιάννη αν πας στο help του Photoshop και βάλεις στο search τη λέξη "eye",θα στο βγάλει πάνω πάνω πώς θα γίνει η δουλειά σου.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά δοκίμασε και το redeye' date=' είναι πανεύκολο στη χρήση και κάνει καλή δουλειά. Το έχω και στη σελίδα μου

http://www.atatech.tk/

στα downloads αρχείων, δε παίρνει ακριβές link δυστυχώς.

Στο photoshop έχω μάθει πολλά πράγματα αλλά τα κόκκινα μάτια τα έχει περιέργως κάπου καταχωνιασμένα, μου είχε δείξει ένας φίλος παλιότερα αλλά δε θυμάμαι[/quote']

Καλα...Μιλαμε για φοβερο προγραμματακι !!!!Παρα πολυ καλο.Ευχαριστω :) :) Μικρο και θαυματουργο !!!!! :) :) :)

Δημοσ.

Μπορείς και με το photoshop να επιλέξεις τις κόρες των ματιών και μετά να πας

εικόνα-->ρύθμιση-->απόχρωση/κορεσμός.

Παίζεις λιγάκι με τις μπάρες εκεί και αφήνεις το χρώμα που θές.

Το έχω βρεί σαν καλή λύση αφου δεν επηρεάζει καθόλου την εικόνα και αλλάζει μόνο το χρώμα.

Δημοσ.
Μπορείς και με το photoshop να επιλέξεις τις κόρες των ματιών και μετά να πας

εικόνα-->ρύθμιση-->απόχρωση/κορεσμός.

Παίζεις λιγάκι με τις μπάρες εκεί και αφήνεις το χρώμα που θές.

Το έχω βρεί σαν καλή λύση αφου δεν επηρεάζει καθόλου την εικόνα και αλλάζει μόνο το χρώμα.

Αλλο ενα ευχαριστω...Τζαμπα ειναι εξ αλλου !!!!! :) :) :)

Δημοσ.

Και αυτο πολυ καλο ειναι!!!!! :) :) Ευχαριστω. :) :)

Δημοσ.

Αλλο ενα προγραμματάκι πολύ μικρό και ελαφρύ το οποίο κάνει και τη δουλειά που θέλεις και πολλά άλλα είναι το { paint shop pro 8 }.!!

Δημοσ.

Εγω είπα για την έκδοση 8. Τουλάχιστον νομίζω οτι αυτή σε σχέση με photoshop είναι πολύ ελαφρύτερη!! Τώρα εαν κάνω λάθος ας με συγχωρέσουν ορισμένοι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...