MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Τεσπα θα δουμε αναλογα της κινησης που θα εχει η δευτερη κληρωση και θα αποφασιστει αν πανε χωρια ή οχι. Οσο για τα εξοδα μην ανυσηχεις θα με κερασεις ενα καφε (υπηρετησα στον Ε.Σ. καποτε στη Ροδο).
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Για τον καφε ευχαριστως να στον κερασω...αν μενεις Αθηνα ή Ροδο. Δεν τολμω να ρωτησω αν περασες καλα στον Ε.Σ (ειμαι σιγουρος για την απαντηση).
noasgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ΔΩΡΕΑ ... (οταν ξανασερφαρω). count me in, φχαριστώ
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 OK δεν υπαρχει λογος να ευχαριστεις Please κανε edit το τεραστιο quote! Αμα θες να κανεις κατι για εμενα βοηθας στην Πρεφα αλλιως να σε εχει καλα ο Γιαραμπης δεν πειραζει.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αν θέλεις βάλε με και μένα στην κλήρωση. Όσο για την πρέφα δεν πιστεύω να έχεις παράπονο... beta tester ο Αλέκος
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Oλα τα παιδια εχουν δικαιωμα συμμετοχης (εκτος των Admins & αυτων που κερδισαν). Οσο για τη Δηλωτη το ξερω οτι εχω αργησει αλλα με εχουν πρηξει με την κ*λοΠρεφα. Καποτε θα βγει κι η Δηλωτη και τοτε θα ηθελα να σε βλεπω που θα γινεσαι οταν θα σε ταραζει ο ΗΥ στις ξερες!
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέσα και 'γω ΚΑΙ γι' αυτή την κλήρωση (το βλέπω κουλό να "αναστατώνεται" το παρόν thread απ' τα ποσταρίσματα για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά τί να κάνουμε). * MrSeanKon , πώς διάολο έκανες quote πρότασή μου, και παρ' ολ' αυτά είναι όλες οι λέξεις άτονες...απορώ ...κουμπάρο βρήκαμε, ή περιμένεις να προσφερθεί κανείς απ΄το insomnia ;
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ax βρε διαολε αν εχεις κατεβασει τη Guidemania δε θα ρωταγες.... ΓΚΡ!!!! που μένει ο MrSeanKon?Αλλαζω μερη γενικως δες ινφο στο λοκεησιον μου.
gtsamour Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Θέλω και εγώ να συμμετάσχω στην κλήρωση για το σκληρό δίσκο παρακαλώ πολύ... φτώχεια καταρραμένη....
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κυριοι αναχωρω και θα μπω οπως ειπα επομενη ημερα (δειτε το ποστ της πρωην σελιδας). Αν υπαρξει μεγαλη συμμετοχη (please don't send pm δεν εχω χρονο να απαντω απο τα NetCafes) θα γινει σπασιμο των δωρων δηλαδη ενας θα παρει το δισκο κι ο αλλος τον επεξεργαστη. Αν ειστε λιγοι θα τα παρει ολα ενας. Μεταφορικα ειπαμε δεν υπαρχει λογος τα πληρωνω εγω (πηρα μια χοντρη επιταγη προχθες δε λεω ποσα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ).... Later, Παιξτε Πρεφα ομως γιατι θα θυμωσω γιατι στο μελλον θα βαλω για δωρεα και τον τετραπυρινο AMD μου. Aν ομως δε δω να παιζετε Πρεφα, Κολιτσινα και Φαντη θα θυμωσω....
gagbill20 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 μεσα κι εγω αλλα αν κληρωθω ενδιαφερομαι μονον για το σκληρο, επομενως θα παρει αλλος τον ΑΜΔ..
red7genius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 φιλε MrSeanKon και εγω ειμαι μεσα για τον σκληρο δισκο.
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 MrSeanKon, δηλώνω κι εγώ για τον σκληρό δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις