fmarkos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, PCharon είπε Τροφοδοτικό Thermaltake, εξωτερικό DVD-RW και καλώδιο VGA/DVI ΔΟΘΗΚAN. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που συναντηθήκαμε σύντομα και με διευκόλυναν να τακτοποιήσω το χώρο μου. Ευχαριστώ τους mods του insomnia για την ευκαιρία που μας δίνουν να χαρίσουμε. Παρακαλώ να μου πει κάποιος αν υπάρχει και topic ανταλλαγής και δεν το ξέρω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υ.Γ. Εύχομαι να επωφεληθείτε, ακόμα και να τα πουλήσετε αλλού δε με νοιάζει. Σημασία έχει πως η καλύτερη ανακύκλωση είναι η επανάχρηση ολόκληρου του αντικειμένου από κάποιον που έχει ανάγκη να το βάλει κάπου ενώ εγώ είμαι καλυμμένος και το έχω στο συρτάρι μου. Το να τα κάνω εγώ εξαρτήματα, πχ το ωραίο ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού, το θεώρησα κακή ιδέα. Ας χρησιμοποιηθούν κι όταν χαλάσουν ρίχτε τα στην ανακύκλωση συσκευών! Ανταλλαγές μόνο στις αγγελίες. 1
Silenzio Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα για το τροφοδοτικό και το καλώδιο! άψογος και με περίμενε κιόλας, ότι και να πω είναι λίγο! να είσαι καλά 1
georgios65 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 29/4/2018 στις 1:55 ΜΜ, georgetso είπε Χαριζονται δύο πολυμηχανήματα: Site: http://www.e-shop.gr/lexmark-prospect-pro205-p-PER.450591'>LexmarkProspect Pro 205 , με fax,wifi κτλ, πλήρως λειτουργικός, αλλα ύστερα απο αναβάθμιση δεν αναγνωρίζει τα "συμβατά" μελάνια αλλα μόνο τα γνήσια (υπάρχει βέβαια ένα αγγλικό site που έχει νέας γενιάς συμβατά, που λειτουργουν ακόμα και μετά την αναβάθμιση του firmware). Αν θυμάμαι καλά είχε εμφανίσει και error με την κεφαλή αλλά δεν είμαι σίγουρος. Site: http://www.e-shop.gr/epson-stylus-sx105-p-PER.450628'>EpsonStylus SX105 , πολυμηχάνημα, με καινούργια μελάνια (χρησοιμοποιήθηκαν μόνο για καθαρισμό κεφαλής, καθότι η μαύρη κεφαλή είναι βουλωμένη (clogged). Τρόποι για να καθαρίσει υπάρχουν (χωρίς κόστος). Το μηχάνημα έχει αποσυναρμολογηθεί σε μια προσπάθεια να καθαριστεί η κεφαλή, αλλά ουσιαστικά σφιξιμο οι βίδες θέλουν. Επικοινωνία με πμ, παραλαβή από περιοχή Πατησίων. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα ἀπό τόν georgetso καί τόν εὐχαριστῶ πάρα πολύ. ᾿Ελπίζω μόνο,ὁ ἀδέξιος χειρισμός μου κατά τήν παραλαβή τοῦ μηχανήματος,πού προκάλεσε τό σπάσιμο στό πλαστικό τῆς ὑποδοχῆς τοῦ χαρτιοῦ,νά μήν ἐπηρεάσει τήν λειτουργικότητά του. Σέ εὐχαριστῶ καί πάλι Γεώργιε καί σοῦ εὔχομαι νά σοῦ ζήσει ὁ γιός σου νά εἶναι πολύχρονος καί καλότυχος.
Jangos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 8/5/2018 στις 7:18 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζεται επιγειος αποκωδικοποιητης LEGENT HD TUNER MAX με τ/χ και προβλημα.... Οταν ανοιγει αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι και δεν ξεκιναει. Παραλαβη μονον στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή από τον Γρηγόρη (@tigergreg) και αφού άλλαξα τον χαλασμένο πυκνωτή λειτουργεί ξανά κανονικά. Ευχαριστώ. 1
souz Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 ψαχνω κομοδινο αν εχει καποιος δεν πειραζει και αν ειναι παλια
tigergreg Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, souz είπε ψαχνω κομοδινο αν εχει καποιος δεν πειραζει και αν ειναι παλια Εχω αυτο.....σου κανει? 2
georgetso Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα ἀπό τόν georgetso καί τόν εὐχαριστῶ πάρα πολύ. ᾿Ελπίζω μόνο,ὁ ἀδέξιος χειρισμός μου κατά τήν παραλαβή τοῦ μηχανήματος,πού προκάλεσε τό σπάσιμο στό πλαστικό τῆς ὑποδοχῆς τοῦ χαρτιοῦ,νά μήν ἐπηρεάσει τήν λειτουργικότητά του. Σέ εὐχαριστῶ καί πάλι Γεώργιε καί σοῦ εὔχομαι νά σοῦ ζήσει ὁ γιός σου νά εἶναι πολύχρονος καί καλότυχος. Γιώργο και εγώ σ’ευχαριστω για την υπομονή σου, όπως και τον Βαγγέλη που πήρε τον EPSON. Μακάρι να σας φανούν χρήσιμα τα μηχανήματα γιατί ήταν κρίμα να πάνε για ανακύκλωση. 1
panosfl22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στις 25/4/2018 στις 1:41 ΜΜ, sotirisl είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα μικρό νερό-χελωνάκι, τον Στέφανο, μήκους 8 εκατοστών. Όποιος ζωόφιλος μπορεί να δεσμευτεί ότι θα τον προσέχει και θα τον φροντίζει, του τον χαρίζω. Σε ευχαριστουμε πολυ Σωτηρη για το χελωνακι!! 2
sotirisl Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 6 hours ago, panosfl22 said: Σε ευχαριστουμε πολυ Σωτηρη για το χελωνακι!! Εμείς ευχαριστούμε 2
iPnos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής: Arcade Legends Sega Mega Drive Volume II (σαν αυτό, χωρίς AC adapter και καπάκι μπαταριών, του βάζω μπαταρίες και δεν ανάβει) Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo) Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1 GamePro τεύχη: #58, #66 Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από iPnos 1
e-tic Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ενδιαφέρομαι για το Arcade Legends Sega Mega Drive Volume. στέλνω πμ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δινεται φορητο ραδιοφωνο Sony / FM,MW,SW,LW. Αθηνα κατα προτιμηση. https://www.whathifi.com/sony/icf-sw35/overview
iPnos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, dimosq είπε Δινεται φορητο ραδιοφωνο Sony / FM,MW,SW,LW. Αθηνα κατα προτιμηση. https://www.whathifi.com/sony/icf-sw35/overview Έχεις PM
tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, dimosq είπε Δινεται φορητο ραδιοφωνο Sony / FM,MW,SW,LW. Αθηνα κατα προτιμηση. https://www.whathifi.com/sony/icf-sw35/overview M ενδιαφερει και εμενα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις