mourgolukos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, tigergreg είπε ΜΕΛΑΝΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ γνησιο για ΕPSON STYLUS PHOTO...... EPSON Stylus Photo 700 EPSON Stylus Photo 710 EPSON Stylus Photo 720 EPSON Stylus Photo 750 Series EPSON Stylus Photo EX2 EPSON Stylus Photo EX Δεν νομιζω να εχει ξεραθει γιατι ειναι συσκευασμενο σε υποπιεση. https://www.avgoustis-toner.gr/e-shop/printing/αναλώσιμα-εκτυπωτών/μελάνια/epson-μελάνι-s020110s020193-colour-c13t053040/ Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Γρήγορη ενδιαφέρομαι εγώ, θα δω εκτυπωτή αν κάνουν κ θα σ πω το βραδάκι σίγουρα 1
tigergreg Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Γρήγορη ενδιαφέρομαι εγώ, θα δω εκτυπωτή αν κάνουν κ θα σ πω το βραδάκι σίγουρα Ελα ρε μεγαλε κι ελεγα οτι κριμα να παει για φουντο..... 2
mourgolukos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Ελα ρε μεγαλε κι ελεγα οτι κριμα να παει για φουντο..... Δυστηχώς δεν μου κάνει. Παίρνει πιο νεας σειράς εμένα 12ΧΧ 1
SilverMachine Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 4/29/2018 στις 5:26 ΜΜ, odystam είπε Καλησπέρα Το pc με τον pentium 4 δεν το παίρνει κανένας οπότε είναι ακόμα διαθέσιμο :Ρ Επίσης χαρίζω ενα πολυμηχανιμα lexmark σε καλή κατάσταση (λογικά λειτουργικο αλλα δε μπορώ να το ελέγξω) Lexmark X1290 Inkjet MFP - Πολυμηχανηματα (PER.450551) https://www.e-shop.gr/lexmark-x1290-inkjet-mfp-p-PER.450551 Παραλαβή μόνο απο Βύρωνα γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο... Ενδιαφερομαι. Στελνω πμ.
kprimax Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Officejet J5780 , χωρίς τροφοδοτικό. Δεν είναι λειτουργικό, ούτε αξίζει επισκευή. Για ανταλλακτικά, για κάποιον που έχει το ίδιο. Μόνο Αθήνα, καθώς δε μπορώ να μπω σε διαδικασία αποστολής. Η φωτογραφία είναι ενδεικτική. 1
vairass Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Χαρίζονται ρούχα για παιδιά έως 5 ετών, αγόρι και κορίτσι, μόνο άμεσα γιατί κάνω μετακόμιση, παρακαλώ μόνο φτωχές οικογένειες,Θεσσαλονίκη θα τα πάρετε από ανατολικά, θα δώσω και κάποια παιχνίδια. Άμεσα μόνο παιδιά. 10
dchatz Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Παλιό PC, Intel P4 1.8, κάρτα γραφικών, 256ΜΒ μνήμη, δίσκος 40GB. Μπαίνει BIOS, θα δοθεί χωρίς κάποιο λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες 10 λεπτά περπάτημα από μετρο Δάφνης. 4 1
tsiv Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, dchatz είπε Παλιό PC, Intel P4 1.8, κάρτα γραφικών, 256ΜΒ μνήμη, δίσκος 40GB. Μπαίνει BIOS, θα δοθεί χωρίς κάποιο λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες 10 λεπτά περπάτημα από μετρο Δάφνης. Mε ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
dukepapass Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεινω τα παρακατω ........ οι μπαταρίες δουλευουν μια χαρα ειναι nicd μπορουν να μπουν σε παλιό κατσαβίδι ....... το πορτοφολι ειναι δερματινη οι μνημες ειναι για λαπτοπ 1x1gb βασική προϋπόθεσή να έρθετε να τα παρετε απο το χωρο μου στο κεντρο ενδιαφέρον με πμ. (εχουν μπει και σε αδερφο φορουμ). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από dukepapass 2
111111 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, dukepapass είπε Δεινω τα παρακατω ........ οι μπαταρίες δουλευουν μια χαρα ειναι nicd μπορουν να μπουν σε παλιό κατσαβίδι ....... το πορτοφολι ειναι δερματινη οι μνημες ειναι για λαπτοπ 1x1gb βασική προϋπόθεσή να έρθετε να τα παρετε απο το χωρο μου στο κεντρο ενδιαφέρον με πμ. (εχουν μπει και σε αδερφο φορουμ). οι μπαταρίες και οι μνήμες με ενδιαφέρουν.
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Από παλιό PC που βρέθηκε παρατημένο Asrock 775V88+ με άγνωστο επεξεργαστή Intel τοποθετημένο, με την ψύκτρα του και το ανεμιστηράκι του και καλώδια IDE για δισκέτα, σκληρό και DVD τοποθετημένα. Δεν υπήρχε κάρτα γραφικών οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για 100% λειτουργικότητα. Δοκιμάστηκε, πήρε μπρος κι έκανε πολλαπλά beep που υποθέτω έχουν να κάνουν με την έλλειψη VGA. Παραλαβή από μετρό Αιγάλεω όποιος ενδιαφέρεται.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 hour ago, Doubt said: Από παλιό PC που βρέθηκε παρατημένο Asrock 775V88+ με άγνωστο επεξεργαστή Intel τοποθετημένο, με την ψύκτρα του και το ανεμιστηράκι του και καλώδια IDE για δισκέτα, σκληρό και DVD τοποθετημένα. Δεν υπήρχε κάρτα γραφικών οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για 100% λειτουργικότητα. Δοκιμάστηκε, πήρε μπρος κι έκανε πολλαπλά beep που υποθέτω έχουν να κάνουν με την έλλειψη VGA. Παραλαβή από μετρό Αιγάλεω όποιος ενδιαφέρεται. Αν θέλει κανένας επεξεργαστή, ψύχτρα και καλώδια και μπορεί να μου στείλει το motherboard ενδιαφέρομαι.
georgios65 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, dchatz είπε Παλιό PC, Intel P4 1.8, κάρτα γραφικών, 256ΜΒ μνήμη, δίσκος 40GB. Μπαίνει BIOS, θα δοθεί χωρίς κάποιο λειτουργικό. Παραλαβή απογευματινές ώρες 10 λεπτά περπάτημα από μετρο Δάφνης. Καλημέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή, ἐφόσον εἶναι λειτουργικός, ὥστε νά δοθεῖ στόν ᾿Ηλία μαθητή τῆς Α' Γυμνασίου σέ χωριό τῆς Μάνης. Εὐχαριστῶ.
dchatz Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλημέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή, ἐφόσον εἶναι λειτουργικός, ὥστε νά δοθεῖ στόν ᾿Ηλία μαθητή τῆς Α' Γυμνασίου σέ χωριό τῆς Μάνης. Εὐχαριστῶ. Ηδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον άλλο μέλος και περιμένω να ερθει να τον πάρει. Όσο για τη λειτουργικότητα, θέλει λίγο δουλεια απο κάποιον, εγκατάσταση λειτουργικού, πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη καλώδια κλπ. 1
tsiv Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, dchatz είπε Ηδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον άλλο μέλος και περιμένω να ερθει να τον πάρει. Όσο για τη λειτουργικότητα, θέλει λίγο δουλεια απο κάποιον, εγκατάσταση λειτουργικού, πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη καλώδια κλπ. Παρέλαβα. Ευχαριστώ το φίλο Δημήτρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις