runner69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον FilipposMD για τον εκτυπωτη.Να σαι καλα φιλε μου
regent Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γνωριζει καποιος αν ταιριαζει σε linksys 354g?θα με ενδιεφερε να τις παρω. Είναι αυτές. Ρίξε μια ματιά εδώ. Πιθανώς να σε βοηθήσει.
dancer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το linksys ξερουμε τι εχει.οι κερεες αραγε τι εχουν?αν και χλωμο να εχει κερεες με μεγαλο βυσμα. Καμια βοηθεια μηπως μπορεις να καταλαβεις?Ειδα και τις φωτο αλλα δεν ξερω αν εχω τοσο μεγαλο βυσμα για να τη βιδωσω πανω σε μενα.
regent Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βασικά το βύσμα είναι μεγαλύτερο από τα καθιερωμένα, από αυτά που έχουν οι περισσότερες Pci wifi κάρτες εννοώ. Πιθανότατα θα σου κάνουν. Αν δεν είσαι μακρυά έλα πάρτες να τις δοκιμάσεις. Αν το βύσμα σου είναι σαν και αυτό είσαι κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το μικρο βυσμα ειναι σαν νιχι σε μικρο δαχτιλο διαμετρο.το μεγαλο ειναι σαν δαχτιλο διλαδι το δαχτιλο σου η ακρη του χωραει μεσα στο βησμα.το ενα λεγεται sma το αλλο δεν θυμαμε πως .ωρα δυσκολη να θυμηθω
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ MKPK ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟΥς ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ MAILBOX) ============ Λοιπόν ο ένας επεξεργαστής είναι INTEL i486 DX2 και οι οι άλλοι τρείς είναι INTEL PENTIUM. Στους δίνω δωρεάν για τη συλλογή σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου τους φέρω. Μόνο να έλθεις να τους πάρεις (αν βέβαια σε ενδιαφέρουν) ====================
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον talos_2002 για τους επεξεργαστές που μου χάρισε. Από την ώρα που συναντηθήκαμε τώρα τελείωσα και ήρθα σπίτι... αλλά τον καφέ που χρωστάω δεν τον ξεχνάω. Ευχαριστώ και πάλι!
angmar Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Να χαρίσω κι εγώ κάτι, άλλο ένα crypto USB adsl modem το F201 αυτή τη φορά. Είναι στο κουτί του όπως το πήρα δεν έχει δουλέψει ποτέ. Είναι για PSTN και είναι ADSL 1 απ ότι γράφει. Θα προτιμούσα να το δώσω σε κάποιον από Θεσσαλονίκη γιατί δεν αξίζει τα μεταφορικά κατά τη γνώμη μου. EDIT : ζητήθηκε από τον washcloud
gagbill20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 παιδια εγινε ξεκαθαρισμα στη χειμωνιατικη γκαρνταρομπα μου και εχω απορριψει απο τη μελλοντικη τους χρηση ενα σωρο μπουφαν που δε θα ξαναχρησιμοποιησω.. η μανα μου μου λεει πετα τα, αλλα ειδα αυτο το κομματι του φορουμ και σκεφτομαι οτι μπορει να φανουν χρησιμα αλλου.. να επισημανω οτι πλην ενος (πραγματικα χοντρο και ζεστο μπουφαν για πολυ κρυο αλλα με λιγο φθαρμενα μανικια), ολα ειναι σε απιστευτα αριστη κατασταση (χαλαρα επιστρεφουν στο ραφι και πουλιουνται σαν καινουρια) και ο λογος ειναι οτι την περιοδο που τα πηρα ημουν 97 κιλα και τωρα ειμαι 74...:-D ακομη υπαρχει κι ενα παιδικο χοντρο μπουφαν αλλα κι ενα φθινοπωρινο/ανοιξιατικο σε κανονικο μεγεθος.. συνεπως οποιος ενδιαφερεται για ενα πολυ καλο πανωφορι για τον επομενο χειμωνα η καποιος ψαχνει για ενα προχειρο μπουφανακι για τη δουλεια (οικοδομη, χωραφι, βενζιναδικο και οτιδηποτε αλλο) μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα να του δωσω φωτογραφιες, νουμερα, διαστασεις, μαρκες κλπ και να συνεννοηθουμε εν πασει περιπτωσει.. Να σημειωθει οτι ολα τα μπουφαν αγοραστηκαν τα τελευταια 3 χρονια και κοστισαν τουλαχιστον 100 Ευρω το καθενα τοτε και ενδεικτικα αναφερω οτι αν θυμαμαι καλα 3 απο τα μπουφαν ειναι μαρκας Champion (οχι Μαρινοπουλος:lol:).. παρακαλω μην ντραπειτε να στειλετε πμ γιατι θα πεταχτουν και ειναι κριμα.. ολοι χρειαζομαστε εστω ενα προχειρο μπουφαν και μπορουμε να γλιτωσουμε μερικα ευρω για κατι κακο ποιοτικα απο τη λαικη και να παρουμε τσαμπα κατι πολυ καλης ποιοτητας.. περιμενω μηνυμα χωρις αναστολες.. Επαναλαμβανω ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ! Ευχαριστω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ενδιαφέρετε κανείς για ένα μαύρο Intel Pentium MMX; Να ευχαριστησω θερμα για τη δωρεαν αποστολη τον φιλο TALOS_2002. Ο επεξεργαστης αν και ειχε μερικα στρβωμενα Pins, τα ισιωσα και ειναι οκ. Παει για αναβαθμιση το παναρχαιο pc μου!!
gagbill20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 καποιος/α με παιδακι 12-14 ετων να χρειαζεται εστω ως προχειρο για να κατεβαινει να παιξει ενα παιδικο μπουφαν small αλλα φαρδιας γραμμης?? ολα τα υπολοιπα ειναι σχεδον κλεισμενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις