haris_216 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Έχω δύο προσκλήσεις/εισιτήρια για την αυριανή εκδήλωση/συναυλια στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα γίνει στις 20:30 (ώρα προσέλευσης έως 19:45) και αφορά δουλειά του Στέφανου Κορκολή. Δυστυχώς απρόβλεπτο οικογενειακό θέμα δεν μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε. Αν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται με χαρά να του τα δώσω. Όπως πάντα πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με pm. Θα παρακαλέσω μόνο να τα ζητήσει κάποιος που θα τα χρησιμοποιήσει αφού θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα (για όσους ξέρουν στις κρατήσεις για το ΙΣΝ γίνεται χαμός). Επειδή είμαι εκτός θα μπορέσω να στείλω τα εισιτήρια (pdf) στο mail του ενδιαφερόμενου αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι αύριο στις 12 θα στείλω ακυρωτικό για τις κρατήσεις έτσι ώστε να διατεθούν 3 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Έχω δύο προσκλήσεις/εισιτήρια για την αυριανή εκδήλωση/συναυλια στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα γίνει στις 20:30 (ώρα προσέλευσης έως 19:45) και αφορά δουλειά του Στέφανου Κορκολή. Δυστυχώς απρόβλεπτο οικογενειακό θέμα δεν μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε. Αν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται με χαρά να του τα δώσω. Όπως πάντα πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με pm. Θα παρακαλέσω μόνο να τα ζητήσει κάποιος που θα τα χρησιμοποιήσει αφού θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα (για όσους ξέρουν στις κρατήσεις για το ΙΣΝ γίνεται χαμός). Επειδή είμαι εκτός θα μπορέσω να στείλω τα εισιτήρια (pdf) στο mail του ενδιαφερόμενου αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι αύριο στις 12 θα στείλω ακυρωτικό για τις κρατήσεις έτσι ώστε να διατεθούν Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι Στέλνω pm Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από stelios18120
ripmachineisback Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Χαρίζονται 2 θήκες σιλικόνης και ένα tempered glass για Xiaomi Mi 5X/ Mi A1 1 θήκη σιλικόνης για Xiaomi Mi5 1 universal θήκη βιβλίο για tablet 10" Μόνο από το σπίτι μου στην Ηλιούπολη 1
haris_216 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι Στέλνω pm Δικές σου Στέλιο Έχεις pm 1
Thulogur Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: equip vga splitter Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) Ευχαριστώ !! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Thulogur 3
Kostas.karras Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 19/4/2018 στις 5:35 ΜΜ, e-tic είπε 2 DVD ROM IDE λευκά κρατημένο Kit καλωδίων για raspberry pi model B κρατημένο 3dvr glasses για smartphone, αυτό Καλώδιο HDMI σε d-sub αρσενικό κρατημένο Αντάπτορας HDMI σε d-sub θηλυκό κρατημένο Μπρελόκ με κάμερα (spy) κρατημένο Joypad για android με πιάσιμο για το smarphone κρατημένο Στερεοσκοπικά γυαλιά με πλαστικό σκελετό. 1 red/blue και 2 blue/brown κρατημένο Καλώδιο minijack σε RCA αρσενικό κρατημένο Καλώδιο minijack σε RCA θηλυκό κρατημένο Ένα μικρό κουτί με μάλλον άχρηστα καλωδιάκια, hinges, βίδες, πλαστικά και μεταλλικά καλύμματα απο laptop και desktops κρατημένο Κάποιες παλιές αλλά μάλλον λειτουργικές κάρτες PCI (ήχου, tv, modem κτλ) Modem/router ΖΤΕ Η108Ν χωρίς τροφοδοτικό κρατημένο 1 bluetooth mouse που δεν δείχνει να λειτουργεί Πληκτρολόγιο NSK-DW2BC qwerty για laptop Dell 5520 και αντίστοιχα, με backlit, μάλλον λειτουργικό κρατημένο 3 συμβατά και σφραγισμένα μελάνια μαύρα 1811 για εκτυπωτές Epson, δεν γνωρίζω ακριβώς τα συμβατά μοντέλα. κρατημένο 5 Ψύκτρες + ανεμιστήρες για παλαιότερα socket (s478, s775, AMDκάτι) 5 Ανεμιστηράκια κουτιού, σκονισμένα αλλά λειτουργικά, σε κάποια έχει κοπεί το βύσμα σύνδεσης οπότε θέλουν μόντα, διάφορα μεγέθη κρατημένο Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Παρέλαβα!! Ευχαριστώ πολύ!!
serdakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Thulogur είπε Χαρίζονται: 1)equip vga splitter 2)microsoft webcam nx-6000 Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) Ευχαριστώ !! Με ενδιαφέρει το vga αν μπορεις να το κρατησεις εως της 8 /5
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ τον haris_216 για τις προσκλήσεις
haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ευχαριστώ πολύ τον haris_216 για τις προσκλήσεις Να 'σαι καλά. Ήταν κρίμα να πάνε χαμένες (στεκόμουν πάνω από το πληκτρολόγιο την περασμένη Δευτέρα για να τις προλάβω ) Ελπίζω να περάσεις όμορφα. Όπως και να 'χει (όπως σου είπα και στο mail) ο χώρος από μόνος του αξίζει και άρα, αν δεν έχεις πάει ήδη, είναι ευκαιρία για μια πρώτη "γνωριμία". 2 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 20/4/2018 στις 1:46 ΜΜ, SB_1957 είπε Χαρίζω Laptop Toshiba Satellite P100-138 με οθόνη 17". Το είχα στείλει στο easy-service για επισκευή, αλλά μου είπαν ότι το κόστος επισκευής είναι μεγάλο. Έχει καεί η κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση μου το επέστρεψαν Ελπίζω ότι δεν το "κανιβάλισαν". Παραλαβή από Πεύκη κοντά στην Αττική Οδό. Παρελαβα ευχαριστω.
SB_1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παρελαβα ευχαριστω. Εύχομαι να σου φανεί χρήσιμο. Ενημέρωσέ με, αν θες, σε τι κατάσταση το βρήκες. Απλά για να ξέρουμε τι γίνεται όταν μας επιστρέφουν κάτι που δεν διορθώνεται. Ευχαριστώ
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Εύχομαι να σου φανεί χρήσιμο. Ενημέρωσέ με, αν θες, σε τι κατάσταση το βρήκες. Απλά για να ξέρουμε τι γίνεται όταν μας επιστρέφουν κάτι που δεν διορθώνεται. Ευχαριστώ Η μητρική εχει προβλημα οχι η καρτα η μαλλον δεν μπορω να την δοκιμασω αφου η μητρικη εχει αρπαξει και δεν παιρνει καν ρευμα τωρα η κατασταση ηταν οκ δεν του ειχαν βγαλει τα ματια. Περιμενω απο στιγμή σε στιγμη τον φιλο να μου φερει το δικο του να αλλαξουμε τα πλαστικα. Στην ουσια αυτος εχει το κατω κουφαρι που δουλευει γιατι του ειχαν σπασει η βασεις για την οθονη. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από LLLEFTERIS
SB_1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Η μητρική εχει προβλημα οχι η καρτα η μαλλον δεν μπορω να την δοκιμασω αφου η μητρικη εχει αρπαξει και δεν παιρνει καν ρευμα τωρα η κατασταση ηταν οκ δεν του ειχαν βγαλει τα ματια. Περιμενω απο στιγμή σε στιγμη τον φιλο να μου φερει το δικο του να αλλαξουμε τα πλαστικα. Στην ουσια αυτος εχει το κατω κουφαρι που δουλευει γιατι του ειχαν σπασει η βασεις για την οθονη. Πρόβλημα με το ρεύμα είχε αρκετά συχνά πριν να πάψει να λειτουργεί. Το αφήναμε στην πριζα για ώρες και κάποια στιγμή αποφάσιζε να πάρει ρεύμα!!! Το πήγαμε δύο φορές για σέρβις αλλά όσο το είχαν εκεί, λειτουργούσε κανονικά. Ήταν ένα μυστήριο που δεν λύθηκε!!!
Doubt Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Πρόβλημα με το ρεύμα είχε αρκετά συχνά πριν να πάψει να λειτουργεί. Το αφήναμε στην πριζα για ώρες και κάποια στιγμή αποφάσιζε να πάρει ρεύμα!!! Το πήγαμε δύο φορές για σέρβις αλλά όσο το είχαν εκεί, λειτουργούσε κανονικά. Ήταν ένα μυστήριο που δεν λύθηκε!!! Το πήγατε με το δικό του καλώδιο ρεύματος; Την είχα πατήσει έτσι με pc πριν αρκετά χρόνια και ακόμα το θυμάμαι. 2 φορές πήγα στο σέρβις και γύρισα μέχρι να καταλάβω πως φταίει το καλώδιο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Το πήγατε με το δικό του καλώδιο ρεύματος; Την είχα πατήσει έτσι με pc πριν αρκετά χρόνια και ακόμα το θυμάμαι. 2 φορές πήγα στο σέρβις και γύρισα μέχρι να καταλάβω πως φταίει το καλώδιο. Εγω παντως αλλαξα και καλωδιο και φορτιστη γιατι εχω ακομα δυο 15v απο Toshiba δεν πηρε ρευμα και το βυσμα δεν ειχε προβλημα γιατι μεσα στην πλακετα μετρουσα τασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις