tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Το πληκτρολόγιο δόθηκε στον @georgios65, τον ευχαριστώ για τον κόπο του να έρθει μέχρι εδώ, το ίδιο και τον @tsiv 1 1
georgios65 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά εὐχαριστήσω θερμά τόν tommybertsen γιά τήν προσφορά του. Νά εἶσαι σίγουρος ὅτι θά πιάσει τόπο. 1
Jimis12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 15/4/2018 στις 4:59 ΜΜ, mourgolukos είπε Η κλήρωση έγινε προ ολίγου και ο νικητης είναι JIMIS12 Παρακαλείται να μου αποστήλει στοιχεια για να γινει η αποστολη αυριο Παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ πολύ 1
GP7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Χαρίζονται δύο παιχνιδάκια. Το fifa street 2 για το παλιό το xbox και το GTA IV για PC. Έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια, αλλά λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, πρώτα εδώ και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου, Καλλιθέα. 4
polog40 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, GP7 είπε Χαρίζονται δύο παιχνιδάκια. Το fifa street 2 για το παλιό το xbox και το GTA IV για PC. Έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια, αλλά λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, πρώτα εδώ και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου, Καλλιθέα. Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για τα παιχνίδια!
vairass Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Χαρίζονται διαφορα για παιδιά έως 4 ετών, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες στο πριβε 1
kathytherion Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, GP7 είπε Χαρίζονται δύο παιχνιδάκια. Το fifa street 2 για το παλιό το xbox και το GTA IV για PC. Έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια, αλλά λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, πρώτα εδώ και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου, Καλλιθέα. Καλήμερα, μ ενδιαφερει κι εμένα το Gta
mourgolukos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, GP7 είπε Χαρίζονται δύο παιχνιδάκια. Το fifa street 2 για το παλιό το xbox και το GTA IV για PC. Έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια, αλλά λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, πρώτα εδώ και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου, Καλλιθέα. Δεν έχει κ κουμπί megalike να σου κάνω!! Παιχνιδαρες δίνεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 καλησπερα,χαριζονται τα παρακατω: 1.Stalker SoC γνησιο για pc με τη θηκη,manual,cd key.Δοκιμαστηκε κ κανει κανονικα εγκατασταση 2.usb bluetooth με το cd του.Δοκιμαστηκε κ λειτουργει κανονικα 3.τροφοδοτικο απο fuj-siem amilo laptop(δεν θυμαμαι μοντελο)λειτουργουσε κανονικα 4.dvd rw απο fuj-siem amilo laptop,λειτουργουσε κανονικα,αν δεν εκανα λμκια κατα την αφαιρεση του λογικα θα λειτουργει ακομη κανονικα 5.cpu celeron 530 για laptop,αφαιρεθηκε ακεραιος απο laptop χωρις στραβα pin κλπ.Νομιζω ειναι αυτος https://ark.intel.com/products/29733/Intel-Celeron-M-Processor-530-1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB-Socket-M μενω Τυρναβο 10 λεπτα εξω απο Λαρισα,οποιος ενδιαφερεται στελνει pm για συνεννοηση κ συναντηση στην περιοχη μου.Δεν στελνω
e-tic Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 DVD ROM IDE λευκά κρατημένο Kit καλωδίων για raspberry pi model B κρατημένο 3dvr glasses για smartphone, αυτό Καλώδιο HDMI σε d-sub αρσενικό κρατημένο Αντάπτορας HDMI σε d-sub θηλυκό κρατημένο Μπρελόκ με κάμερα (spy) κρατημένο Joypad για android με πιάσιμο για το smarphone κρατημένο Στερεοσκοπικά γυαλιά με πλαστικό σκελετό. 1 red/blue και 2 blue/brown κρατημένο Καλώδιο minijack σε RCA αρσενικό κρατημένο Καλώδιο minijack σε RCA θηλυκό κρατημένο Ένα μικρό κουτί με μάλλον άχρηστα καλωδιάκια, hinges, βίδες, πλαστικά και μεταλλικά καλύμματα απο laptop και desktops κρατημένο Κάποιες παλιές αλλά μάλλον λειτουργικές κάρτες PCI (ήχου, tv, modem κτλ) Modem/router ΖΤΕ Η108Ν χωρίς τροφοδοτικό κρατημένο 1 bluetooth mouse που δεν δείχνει να λειτουργεί Πληκτρολόγιο NSK-DW2BC qwerty για laptop Dell 5520 και αντίστοιχα, με backlit, μάλλον λειτουργικό κρατημένο 3 συμβατά και σφραγισμένα μελάνια μαύρα 1811 για εκτυπωτές Epson, δεν γνωρίζω ακριβώς τα συμβατά μοντέλα. κρατημένο 5 Ψύκτρες + ανεμιστήρες για παλαιότερα socket (s478, s775, AMDκάτι) 5 Ανεμιστηράκια κουτιού, σκονισμένα αλλά λειτουργικά, σε κάποια έχει κοπεί το βύσμα σύνδεσης οπότε θέλουν μόντα, διάφορα μεγέθη κρατημένο Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από e-tic 4
mourgolukos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, e-tic είπε 2 DVD ROM IDE λευκά Kit καλωδίων για raspberry pi model B 3dvr glasses για smartphone, αυτό Καλώδιο HDMI σε d-sub αρσενικό Αντάπτορας HDMI σε d-sub θηλυκό Μπρελόκ με κάμερα (spy) Joypad για android με πιάσιμο για το smarphone Στερεοσκοπικά γυαλιά με πλαστικό σκελετό. 1 red/blue και 2 blue/brown Καλώδιο minijack σε RCA αρσενικό Καλώδιο minijack σε RCA θηλυκό Ένα μικρό κουτί με μάλλον άχρηστα καλωδιάκια, hinges, βίδες, πλαστικά και μεταλλικά καλύμματα απο laptop και desktops Κάποιες παλιές αλλά μάλλον λειτουργικές κάρτες PCI (ήχου, tv, modem κτλ) Modem/router ΖΤΕ Η108Ν χωρίς τροφοδοτικό 1 bluetooth mouse που δεν δείχνει να λειτουργεί Πληκτρολόγιο NSK-DW2BC qwerty για laptop Dell 5520 και αντίστοιχα, με backlit, μάλλον λειτουργικό 3 συμβατά και σφραγισμένα μελάνια μαύρα 1811 για εκτυπωτές Epson, δεν γνωρίζω ακριβώς τα συμβατά μοντέλα. 5 Ψύκτρες + ανεμιστήρες για παλαιότερα socket (s478, s775, AMDκάτι) 5 Ανεμιστηράκια κουτιού, σκονισμένα αλλά λειτουργικά, σε κάποια έχει κοπεί το βύσμα σύνδεσης οπότε θέλουν μόντα, διάφορα μεγέθη Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Μπρελόκ, joypad και γυαλιά με ενδιαφέρουν. Στέλνω πμ
Kostas.karras Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, e-tic είπε 2 DVD ROM IDE λευκά Kit καλωδίων για raspberry pi model B 3dvr glasses για smartphone, αυτό Καλώδιο HDMI σε d-sub αρσενικό Αντάπτορας HDMI σε d-sub θηλυκό Μπρελόκ με κάμερα (spy) κρατημένο Joypad για android με πιάσιμο για το smarphone κρατημένο Στερεοσκοπικά γυαλιά με πλαστικό σκελετό. 1 red/blue και 2 blue/brown κρατημένο Καλώδιο minijack σε RCA αρσενικό Καλώδιο minijack σε RCA θηλυκό Ένα μικρό κουτί με μάλλον άχρηστα καλωδιάκια, hinges, βίδες, πλαστικά και μεταλλικά καλύμματα απο laptop και desktops Κάποιες παλιές αλλά μάλλον λειτουργικές κάρτες PCI (ήχου, tv, modem κτλ) Modem/router ΖΤΕ Η108Ν χωρίς τροφοδοτικό 1 bluetooth mouse που δεν δείχνει να λειτουργεί Πληκτρολόγιο NSK-DW2BC qwerty για laptop Dell 5520 και αντίστοιχα, με backlit, μάλλον λειτουργικό 3 συμβατά και σφραγισμένα μελάνια μαύρα 1811 για εκτυπωτές Epson, δεν γνωρίζω ακριβώς τα συμβατά μοντέλα. 5 Ψύκτρες + ανεμιστήρες για παλαιότερα socket (s478, s775, AMDκάτι) 5 Ανεμιστηράκια κουτιού, σκονισμένα αλλά λειτουργικά, σε κάποια έχει κοπεί το βύσμα σύνδεσης οπότε θέλουν μόντα, διάφορα μεγέθη Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Κατι με ενδιαφερει κι εμενα, στελνω πμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 2 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas (ισχύουν έως 30/4) Post εδώ και μετά pm Δοθηκαν στον @Comic maniak Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Comic maniak Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 2 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas (ισχύουν έως 30/4) Post εδώ και μετά pm Ενδιαφερομαι για τους κωδικους. Στελνω μυνημα. Μου σταλθηκαν οι κωδικοι απο τον @DZ-Photographer . Τον ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις