Alxnks Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Καλημέρα..... δίνω δύο κωδικούς Cosmote Deal for YOU... ένας για κάθε μέλος που θα δηλώσει ενδιαφέρον (με μήνυμα στο παρόν νήμα)... θα του τον στείλω εγώ μετά με pm... Λήγουν 20.04 και 22.04..... Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για καδεφάκια στα Everest.... όποιος θέλει σινεμά κτλ..... μια χαρά θα του καθίσουν... https://www.cosmote.gr/dealsforyou Ευχαριστώ.... Αρα ισχύουν για village την Τετάρτη 18/04; Θα μου φανούν χρήσιμοι!
Kostas.karras Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 1) 4 παγούρια στρατιωτικά ( από παζάρι στο μοναστηρακι) 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 4) βραχιολι με καρφια . Τα καρφκια μπορουν να μπουν και σε αλλο ρουχο η τσαντα 5) WOW chest pack με τα 2 πρώτα cd μέσα, αγνωστη κατάσταση πιά. 6) Aspire cleito 120 να εχω ατμισει ουτε 1μλ, ολοκαινουργιος, απλα χρειαζεται μηχανημα 120βατ για να παιξει. 7 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Mε ενδιαφερει η trust web camera και το βραχιολι με καρφια.
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Alxnks είπε Αρα ισχύουν για village την Τετάρτη 18/04; Θα μου φανούν χρήσιμοι! Σου έστειλα τον ένα.... Λόγω του ότι το θες για σινεμά... και δεν βλέπω και ενδιαφέρον... θα σου στείλω και τον άλλο... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από IcemanGr71 2
maxdore217 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Σου έστειλα τον ένα.... Λόγω του ότι το θες για σινεμά... και δεν βλέπω και ενδιαφέρον... θα σου στείλω και τον άλλο... Βασικά με ενδιαφέρει εμένα για τον άλλον
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, maxdore217 είπε Βασικά με ενδιαφέρει εμένα για τον άλλον Κρίμα.... τους έδωσα και τους δύο στον @Alxnks ..... την επόμενη φορά.... καθώς τους χρησιμοποιώ αρκετές φορές...
roybatty Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Χαρίζεται επεξεργαστής AMD Athlon X2 3800+ για socket AM2 μαζί με την ψύκτρα του.Λειτουργεί κανονικά.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. 4
georgios65 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, koslol8 είπε Ας χαρίσω και εγώ το πρώτο μου αντικείμενο... Ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο της motorola (https://www.skroutz.gr/s/7005184/Motorola-C1001LB.html#reviews) χωρις τις επαναφορτιζομενες μπαταριες. Τα κουμπια πατιούνται με δυσκολια και για να μην το πεταξω στον τοιχο, το δινω στον πρωτο ενδιαφερομενο. Περιοχες Ιλιον-Πετρουπολη-μετρό Αιγαλεω. Δεν θελω να μπω στην διαδικασια για αποστολη. Καλησπέρα σας, Χριστός ᾿Ανέστη καί Χρόνια Πολλά. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ἀσύρματο τηλέφωνο. Εὐχαριστῶ.
tommybertsen Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το τροφοδοτικό δόθηκε στον @tsiv Το πληκτρολόγιο δεν έχει δοθεί, ο @georgios65 επικοινώνησε μεν, αλλά δεν έχει κανονιστεί κάτι, αναμένω εκ νέου απάντηση για να κανονίσουμε 1 1
masteripper Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζεται επεξεργαστής AMD Athlon X2 3800+ για socket AM2 μαζί με την ψύκτρα του.Λειτουργεί κανονικά.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο. Αν δεν τον έχεις δώσει ενδιαφέρομαι...
dukepapass Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακατω δυο πιστόλια θερμοκολησης και με ανταλακτικα μονο σε ατομα που εχουν ξαναδωσει στο παρελθον παραλαβη απο τον χωρο μου κεντρο.Ποστ εδω πρωτα και μετα πμ. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από dukepapass 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, dukepapass είπε Χαριζονται τα παρακατω δυο πιστόλια θερμοκολησης και με ανταλακτικα μονο σε ατομα που εχουν ξαναδωσει στο παρελθον παραλαβη απο τον χωρο μου κεντρο.Ποστ εδω πρωτα και μετα πμ. Με ενδιαφερουν.
kathytherion Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 1) 4 παγούρια στρατιωτικά ( από παζάρι στο μοναστηρακι) 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 4) βραχιολι με καρφια . Τα καρφκια μπορουν να μπουν και σε αλλο ρουχο η τσαντα 5) WOW chest pack με τα 2 πρώτα cd μέσα, αγνωστη κατάσταση πιά. 6) Aspire cleito 120 να εχω ατμισει ουτε 1μλ, ολοκαινουργιος, απλα χρειαζεται μηχανημα 120βατ για να παιξει. 7 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Μ ενδιαφερει κ εμένα ο ατμό ποιητής αν αλλάξει κατι.....
dukepapass Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, dukepapass είπε Χαριζονται τα παρακατω δυο πιστόλια θερμοκολησης και με ανταλακτικα μονο σε ατομα που εχουν ξαναδωσει στο παρελθον παραλαβη απο τον χωρο μου κεντρο.Ποστ εδω πρωτα και μετα πμ. Τα πιστολακια πανε στον LLLEFTERIS ηταν και ο μοναδικός που εξεδήλωσε εδιαφερον.
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, dukepapass είπε Τα πιστολακια πανε στον LLLEFTERIS ηταν και ο μοναδικός που εξεδήλωσε εδιαφερον. Παρελαβα ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις