Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 4/5/2018 στις 10:37 ΜΜ, odystam είπε Χαρίζεται pc με τον κλασικό pentium 4 (478) σε καλή κατάσταση, λειτουργικό και με καινούργια πάστα. Δεν έχει ραμ και σκληρό, αλλα αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο και τα έξοδα αποστολής ειναι πιο ακριβά απο το ίδιο το σύστημα οπότε παραλαβή μόνο απο το σπιτι μου στο Βύρωνα. Καλό Πάσχα και καλη ανάσταση καλησπερα, υπαρχει ακομα ;
odystam Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ναι, αν μπορείς να έρθεις απο Βύρωνα στείλε μήνυμα να κανονίσουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ειμαι Λαρισα και δυο εμπιστοι εκει δε τ βλεπω να κανουν τη καλη οποτε αποσυρομαι ευχαριστω
Locke_John Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Καλησπέρα χαρίζεται Πολυμηχάνημα Lexmark Χ1195 το είχα πάρει πριν από 1 1/2 μηνά από τον Doubt έκανα την δουλειά μου και σκαναρα καμιά 200 φωτογραφίες όποτε ας το πάρει ο επόμενος. Υπάρχει τροφοδοτικό και το CD. Post εδώ και μετά πμ Παραλαβή ΜΟΝΟ από Κορυδαλλό 18:00-21:00 Καλημέρα!πείτε μου ότι τό πρόλαβα; Ποτέ δε κατάφερα να δουλέψω το σκάνερ στο δικό μου canon πολυμηχανημα, και θα με βόλευε τρομερά.! Αν ναι,ειδοποιήστε με να περάσω απ' όπου σας βολεύει.βρισκομαι Χαλάνδρι.
georgeps21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 1) 4 παγούρια στρατιωτικά ( από παζάρι στο μοναστηρακι) 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 4) βραχιολι με καρφια . Τα καρφκια μπορουν να μπουν και σε αλλο ρουχο η τσαντα 5) WOW chest pack με τα 2 πρώτα cd μέσα, αγνωστη κατάσταση πιά. 6) Aspire cleito 120 να εχω ατμισει ουτε 1μλ, ολοκαινουργιος, απλα χρειαζεται μηχανημα 120βατ για να παιξει. 7 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. 3
black66.gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, fmarkos είπε Έχω τον Hp C6280 για χάρισμα. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά έχει χρόνια να δουλέψει ο εκτυπωτής και βγάζει error σε πέντε μελάνια. Μπορεί να είναι μόνο τα μελάνια μπορεί να έχει και άλλο θέμα.. Ακόμα έχω έναν Hp 6940 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και έναν Lazer μονόχρωμο hp lj 1200 ο οποίος δουλεύει κανονικά αλλά είναι χαλασμένο το πλαστικό τροφοδοσίας χαρτιού (μπορείς να βάλεις τα χαρτιά με το χέρι) Χαρίζονται και τα 3 παραλαβή από Εξάρχεια (και δυο μολότοφ δώρο) Ακόμα έχω 2 κάρτες δικτύου pci ένα modem V92 Pci και μία κάρτα τηλεόρασης pci της Aver media μαζί με δέκτη fm (p7m). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Edit: Το γατί δεν χαρίζεται. Ενδιαφέρομαι για τις μολότωφ. 1
tsiv Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Kαλημέρα. Θα ήθελα το τροφοδοτικό και το ποντίκι αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Καλημέρα!πείτε μου ότι τό πρόλαβα; Ποτέ δε κατάφερα να δουλέψω το σκάνερ στο δικό μου canon πολυμηχανημα, και θα με βόλευε τρομερά.! Αν ναι,ειδοποιήστε με να περάσω απ' όπου σας βολεύει.βρισκομαι Χαλάνδρι. Καλημέρα δικό σου
Alxnks Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 1) 4 παγούρια στρατιωτικά ( από παζάρι στο μοναστηρακι) 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 4) βραχιολι με καρφια . Τα καρφκια μπορουν να μπουν και σε αλλο ρουχο η τσαντα 5) WOW chest pack με τα 2 πρώτα cd μέσα, αγνωστη κατάσταση πιά. 6) Aspire cleito 120 να εχω ατμισει ουτε 1μλ, ολοκαινουργιος, απλα χρειαζεται μηχανημα 120βατ για να παιξει. 7 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Θα με ενδιέφεραν τα παγούρια 1
mourgolukos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 1) 4 παγούρια στρατιωτικά ( από παζάρι στο μοναστηρακι) 2)τροφοδοτικ 350W για να το εχα σοτ συρτρι λογικα δουλεει κανονικα 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 4) βραχιολι με καρφια . Τα καρφκια μπορουν να μπουν και σε αλλο ρουχο η τσαντα 5) WOW chest pack με τα 2 πρώτα cd μέσα, αγνωστη κατάσταση πιά. 6) Aspire cleito 120 να εχω ατμισει ουτε 1μλ, ολοκαινουργιος, απλα χρειαζεται μηχανημα 120βατ για να παιξει. 7 7) ενσρματο laser ποντκι αμαξκι με φωτα. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Καλημέρα, θα με ενδιέφερε ο aspire!
georgeps21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Λοιπόν έχουμε και λέμε Παγούρια, τροφοδοτικό, ποντίκι και ατμοποιητης κρατημένα 2
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα..... δίνω δύο κωδικούς Cosmote Deal for YOU... ένας για κάθε μέλος που θα δηλώσει ενδιαφέρον (με μήνυμα στο παρόν νήμα)... θα του τον στείλω εγώ μετά με pm... Λήγουν 20.04 και 22.04..... Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για καδεφάκια στα Everest.... όποιος θέλει σινεμά κτλ..... μια χαρά θα του καθίσουν... https://www.cosmote.gr/dealsforyou Ευχαριστώ.... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από IcemanGr71 1
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, georgeps21 είπε καλημέρα παιδιά! Χαρίζονται τα παρακάτω. δυστυχως παραλαβη από την Εδρα μου στο γαλάτσι..δεν μπορω να πηγαινω σε ελτα κλπ το τελευταιο δεμα που ηταν να φυγει με γενική κάθεται κάπου χαμένο και χωμενο στην αποθηκη. 3) 2 web cameras απο τον Γρηγρη που μου τις εχε δωσει για να προτζεκτ που θελα να κανω . 7 Πρώτα ποστ και μετά πμ Μονο για όσους έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθον. Θα με ενδιέφεραν οι κάμερες αν κάποια είναι λειτυουρική και παίζει σε windows 7/10.
tsiv Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 15/4/2018 στις 12:47 ΜΜ, tsiv είπε Χαρίζεται Laptop Acer, μάλλον καμένη κάρτα γραφικών. Χωρίς πληκτρολόγιο, χωρίς μνήμες, χωρίς δίσκο, χωρίς τροφοδοτικό. DVD έχει. Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, Πλατεία Δαβάκη. Μόνη προυπόθεση να έρθει σύντομα και όχι "λείπω διακοπές και θα γυρίσω σε ένα μήνα" κ.λ.π Στείλτε πμ με τηλέφωνο και θα σας πάρω εγώ Το Laptop δόθηκε στον @esem 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις