Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Καλησπέρα παίδες! 

Έχω ένα τροφοδοτικό που έπαιζε σε ένα athlon xp προ αμνημονεύτων ετών. Την τελευταία φορά, δούλευε. Είναι κατάλληλο για συστήματα έως και P4 θεωρώ ή οτιδήποτε δε χρειάζεται 8pin eps στο CPU.

Έχει 20pin για την mobo και 4pin για CPU, οπότε mind that.

Τέσταρα με "βραχυκύκλωμα" το ανεμιστήρι του (με ένα καλωδιάκι στα κατάλληλα πινς), το οποίο περιστρέφεται κανονικά, θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμη λειτουργικό για "ανάσταση" κάποιου παλιού συστήματος.

Το τροφοδοτικό είναι το παρακάτω.

IMG_20180413_133849_HHT.jpg.891690249f1dd457fbc4517228f4836c.jpg

Δίνω επίσης και ένα Α4tech ps/2 πληκτρολόγιο, λειτουργικό, καθώς τελευταία το είχα βάλει για τεστ σε ένα παλιό σύστημα δίχως usb, και δούλευε! 

IMG_20180415_164026_HHT.jpg.2a185b06806fdbc67bed453a5c1392e8.jpg

Ένα καθαρισματάκι θέλει, δεν έχει κιτρινίσει πολύ γιατί το είχα αρκετά καλά καλυμμένο. Έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι απλά αθάνατο (μεταλλικό στο πίσω μέρος).

Όποιος πραγματικά το θέλει (ή ΤΑ θέλει - αν θέλει κάποιος ας τα πάρει και τα 2), μπορεί να το παραλάβει από την περιοχή μου (Καλλιθέα) :) Σε καμία περίπτωση δεν στέλνω.  Από αύριο όμως παραλαβή. Ενδιαφέρον εδώ, πμ οι λεπτομέρειες, κλασικά :) 

Μία σημείωση, έχει μπει και αλλού για το τροφοδοτικό, θα ενημερώσω αν δοθεί εκεί πρώτα :) 

Καλησπέρα σας, Χριστός ᾿Ανέστη καί Χρόνια Πολλά. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας χαρίσω και εγώ το πρώτο μου αντικείμενο...

Ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο της motorola (https://www.skroutz.gr/s/7005184/Motorola-C1001LB.html#reviews) χωρις τις επαναφορτιζομενες μπαταριες.

Τα κουμπια πατιούνται με δυσκολια και για να μην το πεταξω στον τοιχο, το δινω στον πρωτο ενδιαφερομενο.

Περιοχες Ιλιον-Πετρουπολη-μετρό Αιγαλεω.

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια για αποστολη.

motorola.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Καλησπέρα παίδες! 

Έχω ένα τροφοδοτικό που έπαιζε σε ένα athlon xp προ αμνημονεύτων ετών. Την τελευταία φορά, δούλευε. Είναι κατάλληλο για συστήματα έως και P4 θεωρώ ή οτιδήποτε δε χρειάζεται 8pin eps στο CPU.

Έχει 20pin για την mobo και 4pin για CPU, οπότε mind that.

Τέσταρα με "βραχυκύκλωμα" το ανεμιστήρι του (με ένα καλωδιάκι στα κατάλληλα πινς), το οποίο περιστρέφεται κανονικά, θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμη λειτουργικό για "ανάσταση" κάποιου παλιού συστήματος.

Το τροφοδοτικό είναι το παρακάτω.

IMG_20180413_133849_HHT.jpg.891690249f1dd457fbc4517228f4836c.jpg

Καλησπέρα φίλε μου.

Ενδιαφέρομαι για το τροφοδοτικό

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎09‎/‎04‎/‎2018 στις 10:57 ΠΜ, tigergreg είπε

ΥΓ.Το   κοκκινο   ασυρματο   ποντικι   και  το   μελανι   EPSON   υπαρχουν  ακομα.....

Το   ποντικι   δοθηκε   και   εχει  μεινει   το   σφραγισμενο   μελανι    που  θα   παει   μαλλον  ανακυκλωση.....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Η κλήρωση έγινε προ ολίγου και ο νικητης είναι JIMIS12

Justice restored! (δεδομένου του ότι το ζήτησε πρώτος αλλά τελικά έγινε κλήρωση) ^_^

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα χαρίζεται Πολυμηχάνημα Lexmark Χ1195 το είχα πάρει πριν από 1 1/2 μηνά από τον Doubt  έκανα την δουλειά μου και σκαναρα καμιά 200 φωτογραφίες όποτε ας το πάρει ο επόμενος.

impresora-multifuncion-lexmark-x1195-par

Υπάρχει τροφοδοτικό και το CD.

Post εδώ και μετά πμ

Δόθηκε στον @Locke_John

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον Hp C6280 για χάρισμα. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά έχει χρόνια να δουλέψει ο εκτυπωτής και βγάζει error σε πέντε μελάνια. Μπορεί να είναι μόνο τα μελάνια μπορεί να έχει και άλλο θέμα..

Ακόμα έχω έναν Hp 6940 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και έναν Lazer μονόχρωμο hp lj 1200 ο οποίος δουλεύει κανονικά αλλά είναι χαλασμένο το πλαστικό τροφοδοσίας χαρτιού (μπορείς να βάλεις τα χαρτιά με το χέρι) 

Χαρίζονται και τα 3 παραλαβή από Εξάρχεια (και δυο μολότοφ δώρο) 

Ακόμα έχω 2 κάρτες δικτύου pci ένα modem V92 Pci και μία κάρτα τηλεόρασης pci της Aver media μαζί με δέκτη fm (p7m). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. 

Edit: Το γατί δεν χαρίζεται. 

20180415_213840.jpg

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 4/14/2018 στις 5:59 ΜΜ, arisg90 είπε

Χαριζεται router Gennet Oxygen με το τροφοδοτικο του λειτουργικο.

Περιοχη Βυρωνας και καποιες ωρες Ηλια Ηλιου-Λ Συγγρου περιοχες Ν Κοσμος Καλλιθεα.

GENNET_OxyGEN.jpg

Υπάρχει ακόμα;

Router ή modem/router είναι;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Έχω τον Hp C6280 για χάρισμα. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά έχει χρόνια να δουλέψει ο εκτυπωτής και βγάζει error σε πέντε μελάνια. Μπορεί να είναι μόνο τα μελάνια μπορεί να έχει και άλλο θέμα..

Ακόμα έχω έναν Hp 6940 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και έναν Lazer μονόχρωμο hp lj 1200 ο οποίος δουλεύει κανονικά αλλά είναι χαλασμένο το πλαστικό τροφοδοσίας χαρτιού (μπορείς να βάλεις τα χαρτιά με το χέρι) 

Ακόμα έχω 2 κάρτες δικτύου pci ένα modem V92 Pci και μία κάρτα τηλεόρασης pci της Aver media μαζί με δέκτη fm (p7m). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. 

20180415_213840.jpg

Ενδιαφερομαι για την καρτα τηλεορασης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Ενδιαφερομαι για την καρτα τηλεορασης

Δικιά σου στειλε μου μήνυμα να συνεννοηθούμε 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, fmarkos είπε

20180415_213840.jpg

Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για τον Hp C6280 στέλνω π.μ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tigergreg είπε

Το   ποντικι   δοθηκε   και   εχει  μεινει   το   σφραγισμενο   μελανι    που  θα   παει   μαλλον  ανακυκλωση.....

Ευχαριστω το Γρηγόρη για το ποντίκι! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...