Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Προφανως   εισαι   εξω   απο  τον  χορο   και  γι  αυτο   ξερεις   πολλα   τραγουδια....

Εδω   εχω   φτασει   στο   σημειο   να   παρακαλαω   ναρθουν  να   τα   παρουν.....

Εκεινα   τα   μαμηδομοντεμ    μου  εστειλε   ο  ενας   τον  αλλον   και   οχι   48ωρο   που  ειχα   βαλει   ορο   αλλα   5   μερες   και   ακομα   περιμενω....

Απο  την   αλλη   υπαρχουν   και  πολλοι   που  τα   θελουν  ολα   οπως   ειπες    οποτε   πως   θα    αποκρουσεις   κατι  τετοιο?

Κοντολογις   φασκεις/αντιφασκεις.....

κοιταξε επειδη δεν μπορω να τα δωσω με ισους ορους οπως θελω εγω , απλα δεν ασχολουμαι..

δεν θελω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον , γιατι να επωφεληθει ενας μονο ενω μπορουν να επωφεληθουν 4 ?

και για να μην τα ανακυκλωνω  με 10 20 ατομα

και στην τελικη σιγα μην σκασω .  επειδη οταν ειχα αρχισει να μπω στο τριπακι  να χαρισω πραγματα βρεθηκα μπλεγεμενος με το μακρυ και κοντο του καθενος  στησιματα  , παραλογες απαιτησεις κτλπ

απλα δεν χαριζω ουτε ζηταω σε φορουμς.   προτιμω να τα δωσω σε καποιο υδριμα φορεα κτλπ η απλα τα πεταω

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

κοιταξε επειδη δεν μπορω να τα δωσω με ισους ορους οπως θελω εγω , απλα δεν ασχολουμαι..

δεν θελω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον , γιατι να επωφεληθει ενας μονο ενω μπορουν να επωφεληθουν 4 ?

και στην τελικη σιγα μην σκασω .  επειδη οταν ειχα αρχισει να μπω στο τριπακι  να χαρισω πραγματα βρεθηκα μπλεγεμενος με το μακρυ και κοντο του καθενος  στησιματα  , παραλογες απαιτησεις κτλπ

απλα δεν χαριζω ουτε ζηταω σε φορουμς.   προτιμω να τα δωσω σε καποιο υδριμα φορεα κτλπ η απλα τα πεταω

Α  οκ!   Αντι   να   ωφεληθει   μονο   ενας   ας   μην  ωφεληθει   κανενας.....

Εφ   οσον  εχεις   κατασταλαξει   στο  θεμα   τοτε   ποιος   ο  λογος   συμμετοχης   σου   στο   παρον  θεμα?

• Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

φιλε μου ειναι καθαρά στην αντίληψη του καθενός. Αν μπορώ να στείλω θα στείλω, αν δεν μπορώ δεν στέλνω και το γράφω. Οι όροι που βάζουμε είναι καθαρά για να αποφύγουμε τους τζαμπατζίδες να το πω έτσι και για να κάνουμε την ζωή μας ευκολη. Τωρα για τα 10-20 ατομα που αναφέρεις, εφόσον είμαστε τόσοι που δίνουμε και δεν παίρνουμε μονο, ας είμαστε τόσοι. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, θα μπει στο τριπάκι να χαρήσει κάτι, όσο μη αξίας και να είναι. Δεν το θεωρώ παράλογο το να ζητήσουμε κάποιον τέτοιο όρο μπρος στο να μεγαλώσουμε την κοινοτητα του χαρίζονται

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Α  οκ!   Αντι   να   ωφεληθει   μονο   ενας   ας   μην  ωφεληθει   κανενας.....

Εφ   οσον  εχεις   κατασταλαξει   στο  θεμα   τοτε   ποιος   ο  λογος   συμμετοχης   σου   στο   παρον  θεμα?

εας ωφεληθει αυτος που το εχει αναγκη αυτο ειναι το σκεπτικο μου.... καποιο ιδρυμα οργανισμος.....  η καλυτερα τα σκουπιδια ΝΑΙ. παρα να τα περνουν χομπιστες. τεσπα δεν αξιζει να  σου αναλυσω αλλο τον τροπο σκεψης μου ουτε το τι θεωρω εγω σωστο...  αυτο αφορα εμενα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και γω με το σκεπτικό ότι είναι προτιμότερο να το παρει κάποιος που έχει ανάγκη απο το να το παρει ενας άλλος που θα το βάλει στην άκρη ή θα το πουλήσει στο μέλλον, αλλα το να πάει στα σκουπίδια, δεν είναι καλή επιλογή, καλύτερα να δοθεί πάρα να πεταχτεί. Ναι, προφανώς και δε μπορούμε να γλιτώσουμε από τα 'αρπακτικά' και πολλές φορές ίσως φαίνεται άδικο να πηγαίνουν πράγματα συνέχεια σε αυτούς τους 10-20 όμως μη ξεχνάμε ότι πολλοί δίνουν τα 10πλασια απ οσα παίρνουν, ενώ άλλοι, οπως καλή ώρα ο mourgolukos, ασχολούνται, τα φτιάχνουν και, έστω μετά απο καιρό, τα ξαναδίνουν αρα στη τελική είναι λίγα τα πράματα που βάζουν μόνιμα στο σπίτι τους.Βέβαια ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, να βάλει τους όρους που γουστάρει κτλπ κτλπ. Απλα εγω πιστεύω ότι είναι κρίμα να πετάμε πράγματα στις μέρες μας...

Επεξ/σία από odystam
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, odystam είπε

Συμφωνώ και γω με το σκεπτικό ότι είναι προτιμότερο να το παρει κάποιος που έχει ανάγκη απο το να το παρει ενας άλλος που θα το βάλει στην άκρη ή θα το πουλήσει στο μέλλον, αλλα το να πάει στα σκουπίδια, δεν είναι καλή επιλογή, καλύτερα να δοθεί πάρα να πεταχτεί. Ναι, προφανώς και δε μπορούμε να γλιτώσουμε από τα 'αρπακτικά' και πολλές φορές ίσως φαίνεται άδικο να πηγαίνουν πράγματα συνέχεια σε αυτούς τους 10-20 όμως μη ξεχνάμε ότι πολλοί δίνουν τα 10πλασια απ οσα παίρνουν, ενώ άλλοι, οπως καλή ώρα ο mourgolukos, ασχολούνται, τα φτιάχνουν και, έστω μετά απο καιρό, τα ξαναδίνουν αρα στη τελική είναι λίγα τα πράματα που βάζουν μόνιμα στο σπίτι τους.Βέβαια ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, να βάλει τους όρους που γουστάρει κτλπ κτλπ. Απλα εγω πιστεύω ότι είναι κρίμα να πετάμε πράγματα στις μέρες μας...

για μενα το να χαρισω κατι ειναι μια αφιλοκερδης  πραξη..  δεν θα περιμενω μετα να μου χαρισουν.. επειδη χαρισα.. 

προτιμω εαν κρινω ακαταλληλο ενα προιον να το χαρισω σε καποιον φορεα   χωρις  να περιμενω ανταλαγμα

παρα να το δωσω καπου χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το εχει αναγκη και οτι δεν θα βγαλει κερδος απο αυτο.

εαν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα   τοτε ναι προτιμω να παει στα σκουπιδια  . 

Δημοσ.

Τέλος πάντων, όπως είπα ο καθένας κάνει ό, τι θέλει...νομίζω δε χρειάζεται να αναλύσουμε ακόμα περισσότερο τη γνώμη μας, αρκετά σπαμαραμε το thread :P

Στις 5/4/2018 στις 10:37 ΜΜ, odystam είπε

Χαρίζεται pc με τον κλασικό pentium 4 (478) σε καλή κατάσταση, λειτουργικό και με καινούργια πάστα. Δεν έχει ραμ και σκληρό, αλλα αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο και τα έξοδα αποστολής ειναι πιο ακριβά απο το ίδιο το σύστημα οπότε παραλαβή μόνο απο το σπιτι μου στο Βύρωνα. 

Καλό Πάσχα και καλη ανάσταση :)

Οποίος ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το λαπτοπ και τον φίλιππο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Κι  εγω   ευχαριστω   για  τα  κινητα.

Δημοσ.

Η κλήρωση έγινε προ ολίγου και ο νικητης είναι JIMIS12

Παρακαλείται να μου αποστήλει στοιχεια για να γινει η αποστολη αυριο

Capture.PNG

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες! 

Έχω ένα τροφοδοτικό που έπαιζε σε ένα athlon xp προ αμνημονεύτων ετών. Την τελευταία φορά, δούλευε. Είναι κατάλληλο για συστήματα έως και P4 θεωρώ ή οτιδήποτε δε χρειάζεται 8pin eps στο CPU.

Έχει 20pin για την mobo και 4pin για CPU, οπότε mind that.

Τέσταρα με "βραχυκύκλωμα" το ανεμιστήρι του (με ένα καλωδιάκι στα κατάλληλα πινς), το οποίο περιστρέφεται κανονικά, θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμη λειτουργικό για "ανάσταση" κάποιου παλιού συστήματος.

Το τροφοδοτικό είναι το παρακάτω.

IMG_20180413_133849_HHT.jpg.891690249f1dd457fbc4517228f4836c.jpg

Δίνω επίσης και ένα Α4tech ps/2 πληκτρολόγιο, λειτουργικό, καθώς τελευταία το είχα βάλει για τεστ σε ένα παλιό σύστημα δίχως usb, και δούλευε! 

IMG_20180415_164026_HHT.jpg.2a185b06806fdbc67bed453a5c1392e8.jpg

Ένα καθαρισματάκι θέλει, δεν έχει κιτρινίσει πολύ γιατί το είχα αρκετά καλά καλυμμένο. Έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι απλά αθάνατο (μεταλλικό στο πίσω μέρος).

Όποιος πραγματικά το θέλει (ή ΤΑ θέλει - αν θέλει κάποιος ας τα πάρει και τα 2), μπορεί να το παραλάβει από την περιοχή μου (Καλλιθέα) :) Σε καμία περίπτωση δεν στέλνω.  Από αύριο όμως παραλαβή. Ενδιαφέρον εδώ, πμ οι λεπτομέρειες, κλασικά :) 

Μία σημείωση, έχει μπει και αλλού για το τροφοδοτικό, θα ενημερώσω αν δοθεί εκεί πρώτα :) 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 4
Δημοσ.
Στις ‎09‎/‎04‎/‎2018 στις 12:45 ΜΜ, tigergreg είπε

Χαριζονται   1  ενσυρματο   και   4   ασυρματα   μοντεμ/ρουτερ....

1.comtrend ct-5611t 

comtrend-ct-5611t.jpg

2.BAUDTEC   ISDN/TW263R4-B2

attachment.php?attachmentid=111934&stc=1

3.TECHNICOLOR  TD 5130

hqdefault.jpg

4.CELLPIPE  7130 RG

b03513ee.jpg

5.ZTE ZXHN H108N

0.071.622_Router-Wireless-ZTE-ZXHN-H108N

Για  ολα   αυτα   εχω   4  τροφοδοτικα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΑΝ  ΓΙΝΕΤΕ   ΑΣ   ΤΑ   ΠΑΡΕΙ  ΕΝΑΣ   ΚΑΙ  ΑΣ  ΤΑ   ΜΟΙΡΑΣΕΙ  ΚΑΤΑ   ΤΟ  ΔΟΚΟΥΝ.

ΜΟΝΟ   ΧΡΗΣΤΕΣ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ   ΔΩΣΕΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΑ   ΕΔΩ  ΜΕΣΑ.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου  πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ......

ΔΟΘΗΚΑΝ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tigergreg είπε

ΔΟΘΗΚΑΝ.

Ευχαριστώ τον Γρηγόρη εγώ που τα παρέλαβα, πιστεύω και εκ μέρους των υπολοίπων που θα διαμοιραστούν :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...