christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Προφανως εισαι εξω απο τον χορο και γι αυτο ξερεις πολλα τραγουδια.... Εδω εχω φτασει στο σημειο να παρακαλαω ναρθουν να τα παρουν..... Εκεινα τα μαμηδομοντεμ μου εστειλε ο ενας τον αλλον και οχι 48ωρο που ειχα βαλει ορο αλλα 5 μερες και ακομα περιμενω.... Απο την αλλη υπαρχουν και πολλοι που τα θελουν ολα οπως ειπες οποτε πως θα αποκρουσεις κατι τετοιο? Κοντολογις φασκεις/αντιφασκεις..... κοιταξε επειδη δεν μπορω να τα δωσω με ισους ορους οπως θελω εγω , απλα δεν ασχολουμαι.. δεν θελω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον , γιατι να επωφεληθει ενας μονο ενω μπορουν να επωφεληθουν 4 ? και για να μην τα ανακυκλωνω με 10 20 ατομα και στην τελικη σιγα μην σκασω . επειδη οταν ειχα αρχισει να μπω στο τριπακι να χαρισω πραγματα βρεθηκα μπλεγεμενος με το μακρυ και κοντο του καθενος στησιματα , παραλογες απαιτησεις κτλπ απλα δεν χαριζω ουτε ζηταω σε φορουμς. προτιμω να τα δωσω σε καποιο υδριμα φορεα κτλπ η απλα τα πεταω
tigergreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε κοιταξε επειδη δεν μπορω να τα δωσω με ισους ορους οπως θελω εγω , απλα δεν ασχολουμαι.. δεν θελω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον , γιατι να επωφεληθει ενας μονο ενω μπορουν να επωφεληθουν 4 ? και για να μην τα ανακυκλωνω με 10 20 ατομα και στην τελικη σιγα μην σκασω . επειδη οταν ειχα αρχισει να μπω στο τριπακι να χαρισω πραγματα βρεθηκα μπλεγεμενος με το μακρυ και κοντο του καθενος στησιματα , παραλογες απαιτησεις κτλπ απλα δεν χαριζω ουτε ζηταω σε φορουμς. προτιμω να τα δωσω σε καποιο υδριμα φορεα κτλπ η απλα τα πεταω Α οκ! Αντι να ωφεληθει μονο ενας ας μην ωφεληθει κανενας..... Εφ οσον εχεις κατασταλαξει στο θεμα τοτε ποιος ο λογος συμμετοχης σου στο παρον θεμα? 7
mourgolukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε κοιταξε επειδη δεν μπορω να τα δωσω με ισους ορους οπως θελω εγω , απλα δεν ασχολουμαι.. δεν θελω να τα δωσω ολα μαζι σε καποιον , γιατι να επωφεληθει ενας μονο ενω μπορουν να επωφεληθουν 4 ? και για να μην τα ανακυκλωνω με 10 20 ατομα και στην τελικη σιγα μην σκασω . επειδη οταν ειχα αρχισει να μπω στο τριπακι να χαρισω πραγματα βρεθηκα μπλεγεμενος με το μακρυ και κοντο του καθενος στησιματα , παραλογες απαιτησεις κτλπ απλα δεν χαριζω ουτε ζηταω σε φορουμς. προτιμω να τα δωσω σε καποιο υδριμα φορεα κτλπ η απλα τα πεταω φιλε μου ειναι καθαρά στην αντίληψη του καθενός. Αν μπορώ να στείλω θα στείλω, αν δεν μπορώ δεν στέλνω και το γράφω. Οι όροι που βάζουμε είναι καθαρά για να αποφύγουμε τους τζαμπατζίδες να το πω έτσι και για να κάνουμε την ζωή μας ευκολη. Τωρα για τα 10-20 ατομα που αναφέρεις, εφόσον είμαστε τόσοι που δίνουμε και δεν παίρνουμε μονο, ας είμαστε τόσοι. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, θα μπει στο τριπάκι να χαρήσει κάτι, όσο μη αξίας και να είναι. Δεν το θεωρώ παράλογο το να ζητήσουμε κάποιον τέτοιο όρο μπρος στο να μεγαλώσουμε την κοινοτητα του χαρίζονται 2
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, tigergreg είπε Α οκ! Αντι να ωφεληθει μονο ενας ας μην ωφεληθει κανενας..... Εφ οσον εχεις κατασταλαξει στο θεμα τοτε ποιος ο λογος συμμετοχης σου στο παρον θεμα? εας ωφεληθει αυτος που το εχει αναγκη αυτο ειναι το σκεπτικο μου.... καποιο ιδρυμα οργανισμος..... η καλυτερα τα σκουπιδια ΝΑΙ. παρα να τα περνουν χομπιστες. τεσπα δεν αξιζει να σου αναλυσω αλλο τον τροπο σκεψης μου ουτε το τι θεωρω εγω σωστο... αυτο αφορα εμενα.
mourgolukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το λαπτοπ και τον φίλιππο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο 2
odystam Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και γω με το σκεπτικό ότι είναι προτιμότερο να το παρει κάποιος που έχει ανάγκη απο το να το παρει ενας άλλος που θα το βάλει στην άκρη ή θα το πουλήσει στο μέλλον, αλλα το να πάει στα σκουπίδια, δεν είναι καλή επιλογή, καλύτερα να δοθεί πάρα να πεταχτεί. Ναι, προφανώς και δε μπορούμε να γλιτώσουμε από τα 'αρπακτικά' και πολλές φορές ίσως φαίνεται άδικο να πηγαίνουν πράγματα συνέχεια σε αυτούς τους 10-20 όμως μη ξεχνάμε ότι πολλοί δίνουν τα 10πλασια απ οσα παίρνουν, ενώ άλλοι, οπως καλή ώρα ο mourgolukos, ασχολούνται, τα φτιάχνουν και, έστω μετά απο καιρό, τα ξαναδίνουν αρα στη τελική είναι λίγα τα πράματα που βάζουν μόνιμα στο σπίτι τους.Βέβαια ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, να βάλει τους όρους που γουστάρει κτλπ κτλπ. Απλα εγω πιστεύω ότι είναι κρίμα να πετάμε πράγματα στις μέρες μας... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από odystam 2
Doubt Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Doubt
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, odystam είπε Συμφωνώ και γω με το σκεπτικό ότι είναι προτιμότερο να το παρει κάποιος που έχει ανάγκη απο το να το παρει ενας άλλος που θα το βάλει στην άκρη ή θα το πουλήσει στο μέλλον, αλλα το να πάει στα σκουπίδια, δεν είναι καλή επιλογή, καλύτερα να δοθεί πάρα να πεταχτεί. Ναι, προφανώς και δε μπορούμε να γλιτώσουμε από τα 'αρπακτικά' και πολλές φορές ίσως φαίνεται άδικο να πηγαίνουν πράγματα συνέχεια σε αυτούς τους 10-20 όμως μη ξεχνάμε ότι πολλοί δίνουν τα 10πλασια απ οσα παίρνουν, ενώ άλλοι, οπως καλή ώρα ο mourgolukos, ασχολούνται, τα φτιάχνουν και, έστω μετά απο καιρό, τα ξαναδίνουν αρα στη τελική είναι λίγα τα πράματα που βάζουν μόνιμα στο σπίτι τους.Βέβαια ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει, να βάλει τους όρους που γουστάρει κτλπ κτλπ. Απλα εγω πιστεύω ότι είναι κρίμα να πετάμε πράγματα στις μέρες μας... για μενα το να χαρισω κατι ειναι μια αφιλοκερδης πραξη.. δεν θα περιμενω μετα να μου χαρισουν.. επειδη χαρισα.. προτιμω εαν κρινω ακαταλληλο ενα προιον να το χαρισω σε καποιον φορεα χωρις να περιμενω ανταλαγμα παρα να το δωσω καπου χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το εχει αναγκη και οτι δεν θα βγαλει κερδος απο αυτο. εαν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα τοτε ναι προτιμω να παει στα σκουπιδια .
odystam Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Τέλος πάντων, όπως είπα ο καθένας κάνει ό, τι θέλει...νομίζω δε χρειάζεται να αναλύσουμε ακόμα περισσότερο τη γνώμη μας, αρκετά σπαμαραμε το thread Στις 5/4/2018 στις 10:37 ΜΜ, odystam είπε Χαρίζεται pc με τον κλασικό pentium 4 (478) σε καλή κατάσταση, λειτουργικό και με καινούργια πάστα. Δεν έχει ραμ και σκληρό, αλλα αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο και τα έξοδα αποστολής ειναι πιο ακριβά απο το ίδιο το σύστημα οπότε παραλαβή μόνο απο το σπιτι μου στο Βύρωνα. Καλό Πάσχα και καλη ανάσταση Οποίος ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα
tigergreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Ευχαριστώ τον Γρηγόρη για το λαπτοπ και τον φίλιππο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Κι εγω ευχαριστω για τα κινητα.
mourgolukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Η κλήρωση έγινε προ ολίγου και ο νικητης είναι JIMIS12 Παρακαλείται να μου αποστήλει στοιχεια για να γινει η αποστολη αυριο 4
tommybertsen Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες! Έχω ένα τροφοδοτικό που έπαιζε σε ένα athlon xp προ αμνημονεύτων ετών. Την τελευταία φορά, δούλευε. Είναι κατάλληλο για συστήματα έως και P4 θεωρώ ή οτιδήποτε δε χρειάζεται 8pin eps στο CPU. Έχει 20pin για την mobo και 4pin για CPU, οπότε mind that. Τέσταρα με "βραχυκύκλωμα" το ανεμιστήρι του (με ένα καλωδιάκι στα κατάλληλα πινς), το οποίο περιστρέφεται κανονικά, θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμη λειτουργικό για "ανάσταση" κάποιου παλιού συστήματος. Το τροφοδοτικό είναι το παρακάτω. Δίνω επίσης και ένα Α4tech ps/2 πληκτρολόγιο, λειτουργικό, καθώς τελευταία το είχα βάλει για τεστ σε ένα παλιό σύστημα δίχως usb, και δούλευε! Ένα καθαρισματάκι θέλει, δεν έχει κιτρινίσει πολύ γιατί το είχα αρκετά καλά καλυμμένο. Έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι απλά αθάνατο (μεταλλικό στο πίσω μέρος). Όποιος πραγματικά το θέλει (ή ΤΑ θέλει - αν θέλει κάποιος ας τα πάρει και τα 2), μπορεί να το παραλάβει από την περιοχή μου (Καλλιθέα) Σε καμία περίπτωση δεν στέλνω. Από αύριο όμως παραλαβή. Ενδιαφέρον εδώ, πμ οι λεπτομέρειες, κλασικά Μία σημείωση, έχει μπει και αλλού για το τροφοδοτικό, θα ενημερώσω αν δοθεί εκεί πρώτα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από tommybertsen 4
tigergreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 09/04/2018 στις 12:45 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται 1 ενσυρματο και 4 ασυρματα μοντεμ/ρουτερ.... 1.comtrend ct-5611t 2.BAUDTEC ISDN/TW263R4-B2 3.TECHNICOLOR TD 5130 4.CELLPIPE 7130 RG 5.ZTE ZXHN H108N Για ολα αυτα εχω 4 τροφοδοτικα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ...... ΔΟΘΗΚΑΝ.
Alxnks Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΔΟΘΗΚΑΝ. Ευχαριστώ τον Γρηγόρη εγώ που τα παρέλαβα, πιστεύω και εκ μέρους των υπολοίπων που θα διαμοιραστούν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις