Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/4/2018 στις 7:15 ΠΜ, Tsino είπε

Μπορείς να τα στέλνεις courier με χρέωση παραλήπτη αν το δεχθει ο παραλήπτης σε συννενόηση.

Εγω εχω εκπτωση,μου βγαινουν  5 ευρω τα δεματα με γενικη,αλλιως ελτα κουριερ με παραλαβη απο το καταστημα,κατι που μου διεφευγε οταν εγραψα το ποστ.

Στις 11/4/2018 στις 8:34 ΠΜ, tigergreg είπε

Μπορεις   επισης   να  τα   στελνεις   ολα   μαζι   χοντρικη    σε   εναν  και  αυτος   να   τα   μοιραζει   οπως   κανω   τελευταια   κι  εγω.

Και αυτο γινεται. Ιδανικο αν γινοταν παραλαβη απο Κηφισσο,για να μην ειναι μεγαλη η χρεωση σε περιπτωση μεγαλου δεματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω:

• Zalman Dolby 5.1 Headphones MCH-MML 1000-HF (δεν λειτουργεί το ένα κανάλι)
  • Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo)
  • Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1
  • GamePro τεύχη: #58, #66
Επεξ/σία από iPnos
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iPnos είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

• Zalman Dolby 5.1 Headphones MCH-MML 1000-HF (δεν λειτουργεί το ένα κανάλι)
  • Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo)
  • Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1
  • GamePro τεύχη: #58, #66

Θα με ενδιέφεραν τα ακουστικά

Στέλνω μνμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται αυτά.. ειναι λειτουργικότητα, απλα θέλουν ενα μικρο καθαρισμό. Στο Nautilus, εχω κόψει το δαχτυλίδι με dremel (πιθανότατα καποιος να χρειαστεί το πανω μέρος)

Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών.

Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) :devil:

Ευχαριστώ       Δοθηκαν στο μελος Mourgolukos

IMG_20180414_162832.jpg

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται router Gennet Oxygen με το τροφοδοτικο του λειτουργικο.

Περιοχη Βυρωνας και καποιες ωρες Ηλια Ηλιου-Λ Συγγρου περιοχες Ν Κοσμος Καλλιθεα.

GENNET_OxyGEN.jpg

Επεξ/σία από arisg90
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Χαρίζονται αυτά.. ειναι λειτουργικότητα, απλα θέλουν ενα μικρο καθαρισμό. Στο Nautilus, εχω κόψει το δαχτυλίδι με dremel (πιθανότατα καποιος να χρειαστεί το πανω μέρος)

Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών.

Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) :devil:

Ευχαριστώ

IMG_20180414_162832.jpg

Δηλώνω ενδιαφέρον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται το τερματικό τράπεζας HP t5000 thinClient

Επεξεργαστής VIA 1Ghz x86

Ram sodimm DDR1 256mb

Nand Disk 250MB

Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη

Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο

ΜΟΝΟ   ΑΤΟΜΑ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΧΑΡΙΣΕΙ   ΣΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

s-l1000.jpg

Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel

Επεξ/σία από mourgolukos
Ιδέα
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

Ram sodimm DDR1 256mb

Nand Disk 250MB

Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη

Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο

s-l1000.jpg

Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel

Αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής ενδιαφέρομαι ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Ram sodimm DDR1 256mb

Nand Disk 250MB

s-l1000.jpg

Με ενδιαφερει και εμενα :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Ram sodimm DDR1 256mb

Nand Disk 250MB

s-l1000.jpg

Και εγώ στην σειρά !
Από Αττική!

Δημοσ.

Με εξαίρεση τον REBEL17711 που δεν καλύπτει τους όρους, υπάρχουν 3 ενδιαφερόμενοι. Αν μέχρι αυριο μεσημέρι στις 16.00 έχουν ενδιαφερθεί άλλοι 2 (να γινουν συνολικά 5 οι ενδιαφερόμενοι) λέω να το κάνω κλήρωση, έτσι για την αγωνία. Αν συμφωνείτε μου λέτε. Παρεπιπτόντως η αποστολή αν γίνει αποστολή θα γίνει με γενική ταχυδρομική με έξοδα παραλήπτη. Χρόνος να στηθώ ελτα 2 ώρες δεν υπάρχει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Με εξαίρεση τον REBEL17711 που δεν καλύπτει τους όρους, υπάρχουν 3 ενδιαφερόμενοι. Αν μέχρι αυριο μεσημέρι στις 16.00 έχουν ενδιαφερθεί άλλοι 2 (να γινουν συνολικά 5 οι ενδιαφερόμενοι) λέω να το κάνω κλήρωση, έτσι για την αγωνία. Αν συμφωνείτε μου λέτε. Παρεπιπτόντως η αποστολή αν γίνει αποστολή θα γίνει με γενική ταχυδρομική με έξοδα παραλήπτη. Χρόνος να στηθώ ελτα 2 ώρες δεν υπάρχει

Εγώ συμφωνώ με ότι έγραψες παραπάνω.  Αναμένω την κλήρωση 😊😊

• Like 1
Δημοσ.

Αν γίνεται ας μπω και γω στη κλήρωση...Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω να το συνδέσω στο router για να φτιαξω ενα τοπικό cloud με κάτι παλιός ide σκληρούς :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...