webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 11/4/2018 στις 7:15 ΠΜ, Tsino είπε Μπορείς να τα στέλνεις courier με χρέωση παραλήπτη αν το δεχθει ο παραλήπτης σε συννενόηση. Εγω εχω εκπτωση,μου βγαινουν 5 ευρω τα δεματα με γενικη,αλλιως ελτα κουριερ με παραλαβη απο το καταστημα,κατι που μου διεφευγε οταν εγραψα το ποστ. Στις 11/4/2018 στις 8:34 ΠΜ, tigergreg είπε Μπορεις επισης να τα στελνεις ολα μαζι χοντρικη σε εναν και αυτος να τα μοιραζει οπως κανω τελευταια κι εγω. Και αυτο γινεται. Ιδανικο αν γινοταν παραλαβη απο Κηφισσο,για να μην ειναι μεγαλη η χρεωση σε περιπτωση μεγαλου δεματος.
iPnos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: Zalman Dolby 5.1 Headphones MCH-MML 1000-HF (δεν λειτουργεί το ένα κανάλι) Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo) Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1 GamePro τεύχη: #58, #66 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από iPnos
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, iPnos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Zalman Dolby 5.1 Headphones MCH-MML 1000-HF (δεν λειτουργεί το ένα κανάλι) Θήκη πλαστική για iPhone 6 (Holo) Θήκη λαστιχένια για κινητό Newman N1 GamePro τεύχη: #58, #66 Θα με ενδιέφεραν τα ακουστικά Στέλνω μνμ
Thulogur Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται αυτά.. ειναι λειτουργικότητα, απλα θέλουν ενα μικρο καθαρισμό. Στο Nautilus, εχω κόψει το δαχτυλίδι με dremel (πιθανότατα καποιος να χρειαστεί το πανω μέρος) Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) Ευχαριστώ Δοθηκαν στο μελος Mourgolukos Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Thulogur 2
arisg90 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται router Gennet Oxygen με το τροφοδοτικο του λειτουργικο. Περιοχη Βυρωνας και καποιες ωρες Ηλια Ηλιου-Λ Συγγρου περιοχες Ν Κοσμος Καλλιθεα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από arisg90 1
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Thulogur είπε Χαρίζονται αυτά.. ειναι λειτουργικότητα, απλα θέλουν ενα μικρο καθαρισμό. Στο Nautilus, εχω κόψει το δαχτυλίδι με dremel (πιθανότατα καποιος να χρειαστεί το πανω μέρος) Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχή Καραβελ ή Ζωγράφου εντός ημερών. Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι λειτουργικό στο παρελθόν (οχι τρύπιες κάλτσες, πλαστικά καλαμάκια και εκπτωτικά κουπόνια..) Ευχαριστώ Δηλώνω ενδιαφέρον!
Thulogur Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Δηλώνω ενδιαφέρον! Δικο σου !! 1
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το τερματικό τράπεζας HP t5000 thinClient Επεξεργαστής VIA 1Ghz x86 Ram sodimm DDR1 256mb Nand Disk 250MB Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από mourgolukos Ιδέα 2
Jimis12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Χαρίζεται το τερματικό τράπεζας HP t5000 thinClient Επεξεργαστής VIA 1Ghz x86 Ram sodimm DDR1 256mb Nand Disk 250MB Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel Αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής ενδιαφέρομαι
MiP Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Κι εγώ στην σειρά εάν υπάρχει δυνατότητα αποστολής
serdakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζεται το τερματικό τράπεζας HP t5000 thinClient Επεξεργαστής VIA 1Ghz x86 Ram sodimm DDR1 256mb Nand Disk 250MB Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel Με ενδιαφερει και εμενα
Rebel17711 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χαρίζεται το τερματικό τράπεζας HP t5000 thinClient Επεξεργαστής VIA 1Ghz x86 Ram sodimm DDR1 256mb Nand Disk 250MB Θέλει λειτουργικό να δουλεψει και ενα μετασχηματιστή 12V 2A. Προσπάθησα να του βρω καποια χρήση σαν κατεβαστήρι ή να του κοτσάρω δίσκους πάνω να το κάνω file server αλλά δεν έκατσε τελικώς. Με κάποια live διανομή λίνουξ δουλεύει ΠΟΠΑ και κυρίως αθόρυβα διότι δεν έχει ανεμιστήρια και κινητά μέρη Παραλαβή από Μαρούσι, ή πειραιά ή κάπου ενδιάμεσα Δευτέρα πρωί που θα έχω δρομολόγιο ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιον εκτυπωτή δικτυακό (μια ωραία ιδέα που μου ήρθε μιας και απαιτεί ελάχιστο ρευμα να λειτουργίσει και ξυπνά μέσω lan ). Εγώ έχω ήδη δικτυακό οπότε μου είναι άχρηστο. Επίσης να πω ότι με live linux κάνει και καποιο στοιχειώδες web browsing αλλά δουλευει και word - excel Και εγώ στην σειρά ! Από Αττική!
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Με εξαίρεση τον REBEL17711 που δεν καλύπτει τους όρους, υπάρχουν 3 ενδιαφερόμενοι. Αν μέχρι αυριο μεσημέρι στις 16.00 έχουν ενδιαφερθεί άλλοι 2 (να γινουν συνολικά 5 οι ενδιαφερόμενοι) λέω να το κάνω κλήρωση, έτσι για την αγωνία. Αν συμφωνείτε μου λέτε. Παρεπιπτόντως η αποστολή αν γίνει αποστολή θα γίνει με γενική ταχυδρομική με έξοδα παραλήπτη. Χρόνος να στηθώ ελτα 2 ώρες δεν υπάρχει
Jimis12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Με εξαίρεση τον REBEL17711 που δεν καλύπτει τους όρους, υπάρχουν 3 ενδιαφερόμενοι. Αν μέχρι αυριο μεσημέρι στις 16.00 έχουν ενδιαφερθεί άλλοι 2 (να γινουν συνολικά 5 οι ενδιαφερόμενοι) λέω να το κάνω κλήρωση, έτσι για την αγωνία. Αν συμφωνείτε μου λέτε. Παρεπιπτόντως η αποστολή αν γίνει αποστολή θα γίνει με γενική ταχυδρομική με έξοδα παραλήπτη. Χρόνος να στηθώ ελτα 2 ώρες δεν υπάρχει Εγώ συμφωνώ με ότι έγραψες παραπάνω. Αναμένω την κλήρωση 😊😊 1
odystam Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Αν γίνεται ας μπω και γω στη κλήρωση...Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω να το συνδέσω στο router για να φτιαξω ενα τοπικό cloud με κάτι παλιός ide σκληρούς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις