koslol8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 1 ενσυρματο και 4 ασυρματα μοντεμ/ρουτερ.... 1.comtrend ct-5611t 2.BAUDTEC ISDN/TW263R4-B2 3.TECHNICOLOR TD 5130 4.CELLPIPE 7130 RG 5.ZTE ZXHN H108N Για ολα αυτα εχω 4 τροφοδοτικα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ...... Με ενδιαφερει ή το 2 ή το 5.
tigergreg Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, koslol8 είπε Με ενδιαφερει ή το 2 ή το 5. Συνεννοησου με τον χρηστη fabricated για τα περεταιρω....
tigergreg Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ..... Ο χρηστης stelios απο το avsite μου χαρισε ενα ψυγειο που το εδωσα στον φιλο μανωλη που το ειχε αναγκη..... Ο φιλος μανωλης μου εδωσε μια τσαντα με μεταχειρισμενα καλωδια, ποντικια, πληκτρολογια κλπ.... Απο αυτα εδωσα εδω περα στον χρηστη kostas.karras 2-3 αντικειμενα και αυτος δωριζοντας 3 GPS μου εδωσε το ενα το οποιο εδωσα στον χρηστη stelios γιατι ζηταγε ενα να αγορασει...... Καλα να ειμαστε να παιρνουμε και να δινουμε..... 7
fmarkos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 12:16 ΜΜ, Fuel7 είπε Ok παιδιά ο fmarkos και ο john19761 παίρνουν τα πράγματα. Περισσότερα μέσω μυνηματα. Ότι δίνω δουλεύουν! Εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον οπότε το ένα ασύρματο είναι free για όποιον το θέλει.
tigergreg Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Χαριζονται 2 καλωδια καινουργια πολυ βρωμικα λογω αποθηκευσης για ηλεκτρικη κιθαρα η οποιαδηποτε αλλη χρηση με μεγαλα καρφια στις ακρες ιταλικης και γερμανικης προελευσης και οχι φτηνοκινεζιες. 3,5μ Ενδεικτικη φωτο..... Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
roybatty Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Χαρίζω καινούριο digitizer από κινητό Vodafone Smart Prime 6.Το είχα αγοράσει από ebay για να μια επισκευή η οποία τελικά δεν έγινε.Παράδοση Θεσσαλονίκη κεντρο ή δυτικά,μετά από συνεννόηση. 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Του tigergreg η αποθήκη πρέπει να έχει μέγεθος όσο το Καραϊσκάκη,δεν εξηγείται αλλιώς Να σαι καλα Γρηγόρη που προσφέρεις πράγματα,σε τέτοιες εποχές που μερικά άτομα προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από το τίποτα. 11
webparts Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εχω ενα προβληματισμο,κατα καιρους βρισκω πραματα που πρεπει να πανε για χαρισμα,αλλα μενω Καλαματα. Τα ελτα εδω ειναι αστειο,περιμενεις καμια ωρα στην καλυτερη για να κανεις τη δουλεια σου ( 7 στους 10 πληρωνουν λογαριασμους/κλησεις ) συν το οτι το απλο δεμα ειναι πλεον στα 2,5 ευρω. Εχετε καποια προταση για να βοηθησω και εγω οσο μπορω στη φαση; Τα πραματα που θελω να δινω κατα καιρους δεν αξιζουν και πολλα,αλλα ισως αξιζει να τα στειλω σε μια συμβολικη τιμη,ισα ισα για τα μεταφορικα με κουριερ που εχω εκπτωση.
Tsino Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μπορείς να τα στέλνεις courier με χρέωση παραλήπτη αν το δεχθει ο παραλήπτης σε συννενόηση. 1
tigergreg Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μπορεις επισης να τα στελνεις ολα μαζι χοντρικη σε εναν και αυτος να τα μοιραζει οπως κανω τελευταια κι εγω.
Kostas.karras Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 9:57 ΜΜ, aneurysm είπε Χαρίζεται ασύρματο πληκτρολόγιο microsoft, μαζί με τον δέκτη του σε άριστη λειτουργική κατάσταση μαζί με φρέσκιες μπαταρίες τρία άφλα. Παραλαβή μόνο από Άνω Πατήσια, σε κάποιον που έχει χαρίσει και δεν έχει ζητήσει να του χαρίσουν τίποτα. Παρελαβα! Ευχαριστω πολυ τον φιλο για την εξυπηρετηση!Να σαι καλα! 2
papoys1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Παιδιά ειδική περίπτωση για όσους ασχολούνται με ιδιοκατασκευή υγρών για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επειδή τα έχω κόψει όλα (τσιγάρο και ηλεκτρονικό) και πλέον αναπνέω ελεύθερα και σε ποσότητες το καθαρό καυσαέριο της Αθήνας μαζί με την Αφρικανική σκόνη χαρίζω τα κάτωθι να μην πάνε και χαμένα καθόσον λήγουν τέλος του 2018.Οι συσκευασίες νομίζω είναι 110 ml η κάθε μία. 1. 40άρα βάση 70 vg 30pg 2.Μηδενική βάση 50vg 50pg Είναι και οι δύο σφραγισμένες και για όποιον ενδιαφέρεται παραλαβή χέρι με χέρι Γέρακα - Αγία Παρασκευή.Δεν αξίζει τον κόπο να μοιραστούν.Θα δοθούν και τα δύο στον 1ο που θα ενδιαφερθεί.
mourgolukos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, papoys1 είπε Παιδιά ειδική περίπτωση για όσους ασχολούνται με ιδιοκατασκευή υγρών για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επειδή τα έχω κόψει όλα (τσιγάρο και ηλεκτρονικό) και πλέον αναπνέω ελεύθερα και σε ποσότητες το καθαρό καυσαέριο της Αθήνας μαζί με την Αφρικανική σκόνη χαρίζω τα κάτωθι να μην πάνε και χαμένα καθόσον λήγουν τέλος του 2018.Οι συσκευασίες νομίζω είναι 110 ml η κάθε μία. 1. 40άρα βάση 70 vg 30pg 2.Μηδενική βάση 50vg 50pg Είναι και οι δύο σφραγισμένες και για όποιον ενδιαφέρεται παραλαβή χέρι με χέρι Γέρακα - Αγία Παρασκευή.Δεν αξίζει τον κόπο να μοιραστούν.Θα δοθούν και τα δύο στον 1ο που θα ενδιαφερθεί. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ
papoys1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Παιδιά ειδική περίπτωση για όσους ασχολούνται με ιδιοκατασκευή υγρών για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επειδή τα έχω κόψει όλα (τσιγάρο και ηλεκτρονικό) και πλέον αναπνέω ελεύθερα και σε ποσότητες το καθαρό καυσαέριο της Αθήνας μαζί με την Αφρικανική σκόνη χαρίζω τα κάτωθι να μην πάνε και χαμένα καθόσον λήγουν τέλος του 2018.Οι συσκευασίες νομίζω είναι 110 ml η κάθε μία. 1. 40άρα βάση 70 vg 30pg 2.Μηδενική βάση 50vg 50pg Είναι και οι δύο σφραγισμένες και για όποιον ενδιαφέρεται παραλαβή χέρι με χέρι Γέρακα - Αγία Παρασκευή.Δεν αξίζει τον κόπο να μοιραστούν.Θα δοθούν και τα δύο στον 1ο που θα ενδιαφερθεί. Σε επικοινωνία με τον Nikoskon που ήταν ο 1ος που έστειλε π.μ.Αν δεν κάτσει θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις