Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στερεοφωνικό αυτοκινήτου Sony CDX-GT222.Ειναι λειτουργικότατο και σχεδόν αδούλευτο.
Επίσεις Χαρίζονται 2 ασύρματα τηλέφωνα Μοτορόλα GE21828GE4-B

Όλα τα παραπάνω χαρίζονται σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν.Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο).
Ευχαριστώ πολύ!

Δεν σε προλαβα, δυστυχώς, αν δεν κατσει με το παλικάρι με ενδιαφέρει το Σίντι μιας κ έχει και aux

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στικ Linksys wusb54gc. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fuel7 είπε

Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στικ Linksys wusb54gc. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο 

Kαλησπέρα φίλε μου και Χριστός Ανέστη.

Ενδιαφέρομαι.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Στις 5 Απριλίου 2018 στις 2:00 ΜΜ, mourgolukos είπε

Με ενδιαφέρει η μηχανή 😋😂

Χαχαχαχαχα ωραίος :) 

Στις 5 Απριλίου 2018 στις 1:41 ΜΜ, panosfl22 είπε

Με ενδιαφέρει ο κωδικός. 

Έχω στειλει πμ για λεπτομέρειες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το στακάκι, αν δεν κάτσει με τον tsiv

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fabricated είπε

Κωδικός μικελ λήγει αύριο απόγευμα. Αν θέλει κανείς 

Θα το ήθελα αν δν το θελει άλλος!

ο κωδικός για τις κάψουλες dolce gusto δόθηκαν σ αυτόν που τις ζητησε

Δημοσ.

Μιας   και  καλοκαιριαζει   σκεφτηκα   να   χαρισω   3   γυαλια   ηλιου   και  οχι  μονο......

Το   πρωτο   γραφει   GENERAL   OPTICAL   και   μοιαζει   πολυ   με  τα   κλασικα   ΑΟ   (χρυσο  και   πρασινο  γυαλι)  και  ειναι   πανω   απο   50   χρονων   με   πολλες   φθορες.

Το   δευτερο   ειναι   φτηνιαρικο   με   μπλε   γυαλι   που  καθρεφτιζει   αλλα   με  προδιαγραφες.

Το   τριτο   ειναι   για   μεγαλο   ανθρωπο   με   προσθετους   εξωτερικους  που  βγαινουν   για   νυχτερινη   οδηγηση.

Δεν  βαζω   φωτο   γιατι  σκυλοβαριεμαι.

Ας   ερθει   να  τα   παρει   ολα   ενας   και   ας   τα  μοιρασει   κατα   το   δοκουν.

ΜΟΝΟ   ΑΤΟΜΑ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΧΑΡΙΣΕΙ   ΣΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Παραλαβη   εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος  ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου  πισω   απο  το  εφετειο  αθηνας  κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

ΥΓ.Το   κοκκινο   ασυρματο   ποντικι   και  το   μελανι   EPSON   υπαρχουν  ακομα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   1  ενσυρματο   και   4   ασυρματα   μοντεμ/ρουτερ....

1.comtrend ct-5611t 

comtrend-ct-5611t.jpg

2.BAUDTEC   ISDN/TW263R4-B2

attachment.php?attachmentid=111934&stc=1

3.TECHNICOLOR  TD 5130

hqdefault.jpg

4.CELLPIPE  7130 RG

b03513ee.jpg

5.ZTE ZXHN H108N

0.071.622_Router-Wireless-ZTE-ZXHN-H108N

Για  ολα   αυτα   εχω   4  τροφοδοτικα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΑΝ  ΓΙΝΕΤΕ   ΑΣ   ΤΑ   ΠΑΡΕΙ  ΕΝΑΣ   ΚΑΙ  ΑΣ  ΤΑ   ΜΟΙΡΑΣΕΙ  ΚΑΤΑ   ΤΟ  ΔΟΚΟΥΝ.

ΜΟΝΟ   ΧΡΗΣΤΕΣ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ   ΔΩΣΕΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΑ   ΕΔΩ  ΜΕΣΑ.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου  πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Μιας   και  καλοκαιριαζει   σκεφτηκα   να   χαρισω   3   γυαλια   ηλιου   και  οχι  μονο......

Το   πρωτο   γραφει   GENERAL   OPTICAL   και   μοιαζει   πολυ   με  τα   κλασικα   ΑΟ   (χρυσο  και   πρασινο  γυαλι)  και  ειναι   πανω   απο   50   χρονων   με   πολλες   φθορες.

Το   δευτερο   ειναι   φτηνιαρικο   με   μπλε   γυαλι   που  καθρεφτιζει   αλλα   με  προδιαγραφες.

Το   τριτο   ειναι   για   μεγαλο   ανθρωπο   με   προσθετους   εξωτερικους  που  βγαινουν   για   νυχτερινη   οδηγηση.

Δεν  βαζω   φωτο   γιατι  σκυλοβαριεμαι.

Ας   ερθει   να  τα   παρει   ολα   ενας   και   ας   τα  μοιρασει   κατα   το   δοκουν.

ΜΟΝΟ   ΑΤΟΜΑ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΧΑΡΙΣΕΙ   ΣΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Παραλαβη   εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος  ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου  πισω   απο  το  εφετειο  αθηνας  κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

ΥΓ.Το   κοκκινο   ασυρματο   ποντικι   και  το   μελανι   EPSON   υπαρχουν  ακομα.....

Το ποντίκι θα με ενδιέφερε αν δεν βρεθεί άλλος. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Το ποντίκι θα με ενδιέφερε αν δεν βρεθεί άλλος. 

Δικο  σου. Υπ  οψιν   οτι   λειπει   το  καπακι   των  μπαταριων   απο   κατω   αλλα   βολευεται   η   κατασταση   με   πατεντα.

Στειλε   πμ

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tigergreg είπε

1.comtrend ct-5611t 

comtrend-ct-5611t.jpg

3.TECHNICOLOR  TD 5130

hqdefault.jpg

4.CELLPIPE  7130 RG

b03513ee.jpg

5.ZTE ZXHN H108N

ΠΑΡΑΚΑΛΩ   ΑΝ  ΓΙΝΕΤΕ   ΑΣ   ΤΑ   ΠΑΡΕΙ  ΕΝΑΣ   ΚΑΙ  ΑΣ  ΤΑ   ΜΟΙΡΑΣΕΙ  ΚΑΤΑ   ΤΟ  ΔΟΚΟΥΝ.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα   μου  πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   απο  την  εκδηλωση   ενδιαφεροντος.

Ενδιαφέρομαι μιας και έχω απαρχαιωμένο ρούτερ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

1.comtrend ct-5611t 

comtrend-ct-5611t.jpg

3.TECHNICOLOR  TD 5130

hqdefault.jpg

4.CELLPIPE  7130 RG

b03513ee.jpg

5.ZTE ZXHN H108N

ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ......

Θα ενδιαφερομουν κι εγώ για το 3.

Αν γινόταν ο χρήστης @Fabricated να παραλάβει και το δικό μου και να το αποστείλει με δικά μου έξοδα?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, MiP είπε

Θα ενδιαφερομουν κι εγώ για το 3.

Αν γινόταν ο χρήστης @Fabricated να παραλάβει και το δικό μου και να το αποστείλει με δικά μου έξοδα?

Ευχαριστώ πολύ.

Συνεννοησου   μαζι  του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...