mourgolukos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στερεοφωνικό αυτοκινήτου Sony CDX-GT222.Ειναι λειτουργικότατο και σχεδόν αδούλευτο. Επίσεις Χαρίζονται 2 ασύρματα τηλέφωνα Μοτορόλα GE21828GE4-B Όλα τα παραπάνω χαρίζονται σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν.Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο). Ευχαριστώ πολύ! Δεν σε προλαβα, δυστυχώς, αν δεν κατσει με το παλικάρι με ενδιαφέρει το Σίντι μιας κ έχει και aux
Fuel7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στικ Linksys wusb54gc. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο 1
tsiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στικ Linksys wusb54gc. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο Kαλησπέρα φίλε μου και Χριστός Ανέστη. Ενδιαφέρομαι. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
kathytherion Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 5 Απριλίου 2018 στις 2:00 ΜΜ, mourgolukos είπε Με ενδιαφέρει η μηχανή 😋😂 Χαχαχαχαχα ωραίος Στις 5 Απριλίου 2018 στις 1:41 ΜΜ, panosfl22 είπε Με ενδιαφέρει ο κωδικός. Έχω στειλει πμ για λεπτομέρειες
Fabricated Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κωδικός μικελ λήγει αύριο απόγευμα. Αν θέλει κανείς δόθηκε Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Fabricated
kakofonixx Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στικ Linksys wusb54gc. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για το στακάκι, αν δεν κάτσει με τον tsiv
kathytherion Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Fabricated είπε Κωδικός μικελ λήγει αύριο απόγευμα. Αν θέλει κανείς Θα το ήθελα αν δν το θελει άλλος! ο κωδικός για τις κάψουλες dolce gusto δόθηκαν σ αυτόν που τις ζητησε
tigergreg Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μιας και καλοκαιριαζει σκεφτηκα να χαρισω 3 γυαλια ηλιου και οχι μονο...... Το πρωτο γραφει GENERAL OPTICAL και μοιαζει πολυ με τα κλασικα ΑΟ (χρυσο και πρασινο γυαλι) και ειναι πανω απο 50 χρονων με πολλες φθορες. Το δευτερο ειναι φτηνιαρικο με μπλε γυαλι που καθρεφτιζει αλλα με προδιαγραφες. Το τριτο ειναι για μεγαλο ανθρωπο με προσθετους εξωτερικους που βγαινουν για νυχτερινη οδηγηση. Δεν βαζω φωτο γιατι σκυλοβαριεμαι. Ας ερθει να τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει κατα το δοκουν. ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΥΓ.Το κοκκινο ασυρματο ποντικι και το μελανι EPSON υπαρχουν ακομα..... 1
tigergreg Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 1 ενσυρματο και 4 ασυρματα μοντεμ/ρουτερ.... 1.comtrend ct-5611t 2.BAUDTEC ISDN/TW263R4-B2 3.TECHNICOLOR TD 5130 4.CELLPIPE 7130 RG 5.ZTE ZXHN H108N Για ολα αυτα εχω 4 τροφοδοτικα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ...... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από tigergreg
Kostas.karras Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Μιας και καλοκαιριαζει σκεφτηκα να χαρισω 3 γυαλια ηλιου και οχι μονο...... Το πρωτο γραφει GENERAL OPTICAL και μοιαζει πολυ με τα κλασικα ΑΟ (χρυσο και πρασινο γυαλι) και ειναι πανω απο 50 χρονων με πολλες φθορες. Το δευτερο ειναι φτηνιαρικο με μπλε γυαλι που καθρεφτιζει αλλα με προδιαγραφες. Το τριτο ειναι για μεγαλο ανθρωπο με προσθετους εξωτερικους που βγαινουν για νυχτερινη οδηγηση. Δεν βαζω φωτο γιατι σκυλοβαριεμαι. Ας ερθει να τα παρει ολα ενας και ας τα μοιρασει κατα το δοκουν. ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΥΓ.Το κοκκινο ασυρματο ποντικι και το μελανι EPSON υπαρχουν ακομα..... Το ποντίκι θα με ενδιέφερε αν δεν βρεθεί άλλος.
tigergreg Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Το ποντίκι θα με ενδιέφερε αν δεν βρεθεί άλλος. Δικο σου. Υπ οψιν οτι λειπει το καπακι των μπαταριων απο κατω αλλα βολευεται η κατασταση με πατεντα. Στειλε πμ 1
Fabricated Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 1 ενσυρματο και 4 ασυρματα μοντεμ/ρουτερ.... 1.comtrend ct-5611t 2.BAUDTEC ISDN/TW263R4-B2 3.TECHNICOLOR TD 5130 4.CELLPIPE 7130 RG 5.ZTE ZXHN H108N Για ολα αυτα εχω 4 τροφοδοτικα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ενδιαφέρομαι μιας και έχω απαρχαιωμένο ρούτερ
MiP Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 1 ενσυρματο και 4 ασυρματα μοντεμ/ρουτερ.... 1.comtrend ct-5611t 2.BAUDTEC ISDN/TW263R4-B2 3.TECHNICOLOR TD 5130 4.CELLPIPE 7130 RG 5.ZTE ZXHN H108N Για ολα αυτα εχω 4 τροφοδοτικα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ...... Θα ενδιαφερομουν κι εγώ για το 3. Αν γινόταν ο χρήστης @Fabricated να παραλάβει και το δικό μου και να το αποστείλει με δικά μου έξοδα? Ευχαριστώ πολύ.
tigergreg Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, MiP είπε Θα ενδιαφερομουν κι εγώ για το 3. Αν γινόταν ο χρήστης @Fabricated να παραλάβει και το δικό μου και να το αποστείλει με δικά μου έξοδα? Ευχαριστώ πολύ. Συνεννοησου μαζι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις