mourgolukos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, kathytherion είπε Μας έφεραν δώρο μια μηχανή για καφέ κάψουλες dolce gusto η οποία συνοδεύεται απο δωροεπιταγή 25% για αγορές κάψουλας , ανεξαρτήτως ποσού νομιζω. Εμείς δεν τη χρησιμοποιούμε τη μηχανή κ δε σκοπεύουμε να πάρουμε κάψουλες οποτε οποίος θελει τη δωροεπιταγή ας μου στειλει να του τη στειλω(ουσιαστικά ειναι εκπτωτικές κωδικός) Με ενδιαφέρει η μηχανή 😋😂 1
ardo Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 1:26 ΜΜ, mourgolukos είπε Χαρίζεται HTC Diamond 100 windows phone. Το είχα πάρει απο ενα παλικάρι εδώ μέσα σαν δευτερο να υπάρχει, αλλά έπεσε στα χέρια μου άλλο και έμεινε στο συρτάρι αυτό. Κατάσταση κακή προς μέτρια, αλλά πλήρως λειτουργικό απόσο το δούλεψα. Δίνεται με τα καλώδια του. Αν δεν εχει δοθεί το θέλω,μήπως επισκευάσω το δικό μου...
tigergreg Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται παλιο λαπτοπ FUJITSU-SIEMENS AMILO L7300 το οποιο ανοιξα σημερα να αναβαθμισω μετα απο 5 χρονια αλλα μετα απο 5 ωρες εσβησε και δεν ξανα ανοιξε. Του λειπει το κουμπι εκκινησης αλλα ανοιγε με πατημα του εσωτερικου κουμπιου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ mourgolukos..... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από tigergreg 1
haris_216 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Με ενδιαφέρει Γρηγόρη, αν δεν έχει προηγηθεί άλλος
odystam Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Χαρίζεται pc με τον κλασικό pentium 4 (478) σε καλή κατάσταση, λειτουργικό και με καινούργια πάστα. Δεν έχει ραμ και σκληρό, αλλα αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο και τα έξοδα αποστολής ειναι πιο ακριβά απο το ίδιο το σύστημα οπότε παραλαβή μόνο απο το σπιτι μου στο Βύρωνα. Καλό Πάσχα και καλη ανάσταση 4
mourgolukos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται παλιο λαπτοπ FUJITSU-SIEMENS AMILO L7300 το οποιο ανοιξα σημερα να αναβαθμισω μετα απο 5 χρονια αλλα μετα απο 5 ωρες εσβησε και δεν ξανα ανοιξε. Του λειπει το κουμπι εκκινησης αλλα ανοιγε με πατημα του εσωτερικου κουμπιου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ... Γρήγορη θα με ενδιέφερε και εμενα
haris_216 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται παλιο λαπτοπ FUJITSU-SIEMENS AMILO.......................... Μίλησα ήδη και με τον Γρηγόρη, αλλά να ενημερώσω κι εδώ, ότι αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Νόμιζα ότι ήταν ίδιο με κάποιο προβληματικό που έχω και σκέφτηκα να στηθεί ένα από τα επιμέρους κομμάτια των δύο αλλά έκανα λάθος (οπτικά παρεμφερή αλλά πολύ διαφορετικά μοντέλα τελικά). Ευχαριστώ και πάλι τον Γρηγόρη για την καλή του διάθεση και του εύχομαι, όπως και σε όλους τους συνφορουμίτες, Καλό Πάσχα και καλή...μάσα 3
tigergreg Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μίλησα ήδη και με τον Γρηγόρη, αλλά να ενημερώσω κι εδώ, ότι αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Νόμιζα ότι ήταν ίδιο με κάποιο προβληματικό που έχω και σκέφτηκα να στηθεί ένα από τα επιμέρους κομμάτια των δύο αλλά έκανα λάθος (οπτικά παρεμφερή αλλά πολύ διαφορετικά μοντέλα τελικά). Ευχαριστώ και πάλι τον Γρηγόρη για την καλή του διάθεση και του εύχομαι, όπως και σε όλους τους συνφορουμίτες, Καλό Πάσχα και καλή...μάσα Νασαι καλα και καλο πασχα φιλε μου. 1
Fuel7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στερεοφωνικό αυτοκινήτου Sony CDX-GT222.Ειναι λειτουργικότατο και σχεδόν αδούλευτο. Επίσεις Χαρίζονται 2 ασύρματα τηλέφωνα Μοτορόλα GE21828GE4-B Όλα τα παραπάνω χαρίζονται σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν.Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο). Ευχαριστώ πολύ! 2
fmarkos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στερεοφωνικό αυτοκινήτου Sony CDX-GT222.Ειναι λειτουργικότατο και σχεδόν αδούλευτο. Επίσεις Χαρίζονται 2 ασύρματα τηλέφωνα Μοτορόλα GE21828GE4-B Όλα τα παραπάνω χαρίζονται σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν.Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο). Ευχαριστώ πολύ! Το αυτοκίνητο που ήταν με το Sony παίζει να το χαρίσεις; :Ρ Αν τα μοτορολια παίζουν το ψήνω για ένα.
odystam Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 5/4/2018 στις 10:37 ΜΜ, odystam είπε Χαρίζεται pc με τον κλασικό pentium 4 (478) σε καλή κατάσταση, λειτουργικό και με καινούργια πάστα. Δεν έχει ραμ και σκληρό, αλλα αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη μπορώ να βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο και τα έξοδα αποστολής ειναι πιο ακριβά απο το ίδιο το σύστημα οπότε παραλαβή μόνο απο το σπιτι μου στο Βύρωνα. Καλό Πάσχα και καλη ανάσταση Δυστυχώς πρέπει να φύγει γρήγορα γιατί πιάνει χώρο αλλα ειναι κρίμα να πάει ανακύκλωση. Ας έρθει κάποιος να το πάρει βρε παιδιά. Αν βγει η ψυχτρα ψήνει και αρνί :Ρ
fmarkos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα έχω δύο κάρτες δικτύου και δύο mondem V92 εσωτερικά pci. Είμαι κέντρο Αθήνας, Εξάρχεια, αλλά το ψιλοβολεύω και σε κανέναν σταθμό Metro τριγύρω. Αν έχω χρόνο και όρεξη πάω και παραπέρα αλλά πάντα σε σταθμό metro. Θα προτιμούσα να τα δώσω χωριστά αλλά αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ίσως τα δώσω και σε όποιον τα θέλει όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα σε όλους!Χαρίζεται στερεοφωνικό αυτοκινήτου Sony CDX-GT222.Ειναι λειτουργικότατο και σχεδόν αδούλευτο. Επίσεις Χαρίζονται 2 ασύρματα τηλέφωνα Μοτορόλα GE21828GE4-B Όλα τα παραπάνω χαρίζονται σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν.Παραλαβή από το σπίτι μου στον Πειραιά ή κατόπιν συνεννόησης (Πρωινές ώρες από τον σταθμό Νομισματοκοπείο). Ευχαριστώ πολύ! καλησπερα με ενδιαφέρει το Sony CDX-GT222 και αν περισσεύει και ενα μοτορολα για τα πεθερικά
Fuel7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ok παιδιά ο fmarkos και ο john19761 παίρνουν τα πράγματα. Περισσότερα μέσω μυνηματα. Ότι δίνω δουλεύουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις