Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις Wednesday, March 21, 2018 στις 1:56 ΠΜ, Criss_X είπε

Εγώ ενδιαφέρομαι για πραγματάκια που χαρίζονται για πλατφόρμα 775!!!

Αν έχεις την καλοσύνη και μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες για το τι περιέχει η μονάδα θα με ενδιέφερε...

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επειδή δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά, δόθηκε ο ραδιοενισχυτής ή είναι ακόμη διαθέσιμος;;;

Ευχαριστώ...

δόθηκε εκτός ο ενισχυτής γιατί είχα βάλει και αλλού αγγελία.

το έγραψα ....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 7:01 ΜΜ, Thulogur είπε

Χαρίζεται: πιστόλι θερμού αέρα --->

https://www.e-shop.gr/pistoli-thermoy-aera-reymatos-einhell-bavaria-bha-1500-watt-4520180-p-TLS.050813

το εργαλειο δόθηκε τελικα στο μελος fmarkos

Στέλνετε προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ εντος ημερών.

Προϋπόθεση: ο ενδιαφερόμενος να εχει χαρίσει κατι στο παρελθόν. Ευχαριστώ

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον φίλο. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Ευχαριστω τον Κώστα για το gps. 

Επι τη ευκαιρία θυμήθηκα κι ΧΑΡΙΖΩ ένα παλιο windows smartphone glofish x800 με τη γνήσια θήκη του που μου είχε χαρίσει κάποιος φιλος πριν δυο χρόνια. Το δούλεψα για gps για κάποιο διάστημα και έπειτα έβαλα οθόνη 2din όποτε ξέμεινε στο ντουλαπάκι. Φορτίζει Και ανάβει  

Θα προτιμούσα παραλαβή έως αύριο. Αθήνα βόρεια προάστια 

πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ

μονο για όσους έχουν ξανάχαρίσει στο παρελθόν 

αγορίνα αν δεν ενδιαφερθεί καανένας τζαμπατζής, με ενδιαφέρει εμένα

Επίσης χαρίζεται ένα Sony ericsson w595 με τον φορτιστή του, κατάσταση καλή θα έλεγα για τα χρόνια του, μπήκε στην φόρτηση και δουλεύει, κάποια πλήκτρα θα ήθελαν λίγο καθάρισμα γτ θέλουν λίγο παραπάνω πίεση να πιάσουν. Ισχύει ότι και με το παραπάνω

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

αγορίνα αν δεν ενδιαφερθεί καανένας τζαμπατζής, με ενδιαφέρει εμένα

Επίσης χαρίζεται ένα Sony ericsson w595 με τον φορτιστή του, κατάσταση καλή θα έλεγα για τα χρόνια του, μπήκε στην φόρτηση και δουλεύει, κάποια πλήκτρα θα ήθελαν λίγο καθάρισμα γτ θέλουν λίγο παραπάνω πίεση να πιάσουν. Ισχύει ότι και με το παραπάνω

Μ  ενδιαφερει....στελνω  πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται και κωδικος κοσμοτε για σινεμά σήμερα!

ισχυουν τα γνωστά, ενεργά μέλη που έχουν προσφέρει στο νήμα, εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και πμ. 

Εληξε - δεν έστειλε κανείς 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2018 στις 8:31 ΜΜ, paylidis είπε

ΧΑΡΙΖΩ ένα παλιο windows smartphone glofish x800 με τη γνήσια θήκη του που μου είχε χαρίσει κάποιος φιλος πριν δυο χρόνια. Το δούλεψα για gps για κάποιο διάστημα και έπειτα έβαλα οθόνη 2din όποτε ξέμεινε στο ντουλαπάκι. Φορτίζει Και ανάβει  

Δόθηκε το κινητό. Και εις αλλά με υγεία!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δόθηκε το κινητό. Και εις αλλά με υγεία!

μενει ο κωδικος κοσμοτε 1+1 για σινεμά σήμερα 

Αλόχες, εάν ο κωδικός είναι ενεργός και στα υπόλοιπα deals for you θα τον ήθελα. Thanx!

Δημοσ.

Χαρίζεται ασύρματο πληκτρολόγιο microsoft, μαζί με τον δέκτη του σε άριστη  λειτουργική κατάσταση μαζί με φρέσκιες μπαταρίες τρία άφλα.:P

Παραλαβή μόνο από Άνω Πατήσια, σε κάποιον που έχει χαρίσει και δεν έχει ζητήσει να του χαρίσουν τίποτα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Χαρίζεται ασύρματο πληκτρολόγιο microsoft, μαζί με τον δέκτη του σε άριστη  λειτουργική κατάσταση μαζί με φρέσκιες μπαταρίες τρία άφλα.:P

Παραλαβή μόνο από Άνω Πατήσια, σε κάποιον που έχει χαρίσει και δεν έχει ζητήσει να του χαρίσουν τίποτα.

Ενδιαφέρομαι.... Μένω και εγώ Α. Πατήσια - Αγ. Ελευθέριος...

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου.... Δεν το έχω και απόλυτη ανάγκη.....Ευχαριστώ..

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Ειναι σαν αυτα με το μανηστη που έδινε δώρο το πλαίσιο χαρτάκια πουστηκ και όταν έμπαινες μέσα μύριζε βαλεντρα;

Επεξ/σία από mourgolukos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aneurysm είπε

Mε ενδιαφερει..

Δημοσ.
Στις Tue Apr 03 2018 στις 8:31 ΜΜ, paylidis είπε

Ευχαριστω τον Κώστα για το gps. 

Επι τη ευκαιρία θυμήθηκα κι ΧΑΡΙΖΩ ένα παλιο windows smartphone glofish x800 με τη γνήσια θήκη του που μου είχε χαρίσει κάποιος φιλος πριν δυο χρόνια. Το δούλεψα για gps για κάποιο διάστημα και έπειτα έβαλα οθόνη 2din όποτε ξέμεινε στο ντουλαπάκι. Φορτίζει Και ανάβει  

Θα προτιμούσα παραλαβή έως αύριο. Αθήνα βόρεια προάστια 

πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ

μονο για όσους έχουν ξανάχαρίσει στο παρελθόν 

Ευχαριστώ τον Γιώργο για το glofiish. Ακόμα παλεύω να περάσω προγράμματα μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

Μας έφεραν δώρο μια μηχανή για καφέ κάψουλες dolce gusto η οποία συνοδεύεται απο δωροεπιταγή 25% για αγορές κάψουλας , ανεξαρτήτως ποσού νομιζω. Εμείς δεν τη χρησιμοποιούμε τη μηχανή κ δε σκοπεύουμε να πάρουμε κάψουλες οποτε οποίος θελει τη δωροεπιταγή ας μου στειλει να του τη στειλω(ουσιαστικά ειναι εκπτωτικές κωδικός)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...