mourgolukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) garmin nuvi 40 κρατημενο garmin nuvi 200 Θέλουν ενημέρωση χαρτων. Δεν διαθέτουν φορτιστη. Όχι ολα σε έναν.. Παραλαβή κοντά στα Άνω Πατήσια. Αγορίνα θα με ενδιέφερε εμένα ένα με μεγάλη οθόνη για τον πατέρα μου για το φορτηγό. Στέλνω πμ 2
DIGITHEOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Θα με ενδιεφερε φιλε μου το garmin nuvi 200 εαν μπορεις να στειλεις πατρα με τα εξοδα δικα μου φυσικα ,αν οχι δεν πειραζει...
mikegad Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) Θα με ενδιέφερε και μένα αυτό αν στέλνεις με Ελτα και εξοδα δικά μου (προκαταβολικά)
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) κρατημενο για τον mourgolukos garmin nuvi 40 κρατημενο για τον tigergreg garmin nuvi 200 Θέλουν ενημέρωση χαρτων. Δεν διαθέτουν φορτιστη. Όχι ολα σε έναν.. Παραλαβή κοντά στα Άνω Πατήσια. 2 ώρες πριν, DIGITHEOS είπε Θα με ενδιεφερε φιλε μου το garmin nuvi 200 εαν μπορεις να στειλεις πατρα με τα εξοδα δικα μου φυσικα ,αν οχι δεν πειραζει... Μενει το nuvi 200.. Aν δεν βρεθει κανεις απο εδω κοντα μεχρι αυριο στις 21:00, θα στο στειλω μεθαυριο. 1
polog40 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) garmin nuvi 40 κρατημενο garmin nuvi 200 Θέλουν ενημέρωση χαρτων. Δεν διαθέτουν φορτιστη. Όχι ολα σε έναν.. Παραλαβή κοντά στα Άνω Πατήσια. Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι και εγώ για το nuvi 200 είμαι Αθήνα Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν δέχεται να λάβεις π.μ. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από polog40
Hiddenite Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) garmin nuvi 40 κρατημενο garmin nuvi 200 Θέλουν ενημέρωση χαρτων. Δεν διαθέτουν φορτιστη. Όχι ολα σε έναν.. Παραλαβή κοντά στα Άνω Πατήσια. Εαν παραμείνει κάποιο στην κατοχή σου δηλώνω ενδιαφέρον. Είμαι από Αθήνα κέντρο
~mxls~ Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Μενει το nuvi 200.. Aν δεν βρεθει κανεις απο εδω κοντα μεχρι αυριο στις 21:00, θα στο στειλω μεθαυριο. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον με τη σειρά μου για το nuvi200.
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, Kostas.karras είπε 19 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται GPS Mls destinator talk & drive 43-a (έχει αλιωθει λίγο η εξωτερική του εμφανιση) κρατημενο για τον mourgolukos garmin nuvi 40 κρατημενο για τον tigergreg garmin nuvi 200 κρατημενο για τον paulidis Έχουν βρεθεί οι ενδιαφερόμενοι. Προς αποφυγή παρεξηγησεων, θα δώθουν με σειρά προτεραιότητας που έλαβα από τα pm και από Αθήνα. (Αναφέρω τα ονόματα πιο πανω.) Έχω λάβει αρκετά μήνυματα, έχει φτάσει στο 100% ο χώρος των μηνυμάτων και γι αυτό δεν μπορώ να δεχτώ αλλά. Πρέπει να σβήσω καποια....
mourgolukos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ τον Kostas.Karras για το GPS. Καθαρίστηκε με οινόπνευμα και έγινε καινούριο, κούμπωσα και την κάρτα μνήμης απο το χαλασμένο Gps με χάρτες του 15 που είχα και δούλεψε αμέσως. 4
esem Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 12:49 ΜΜ, Myron είπε Χαρίζονται: 3. θήκη tablet (δεν θυμάμαι μάρκα) με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο (ενσύρματο, όχι bluetooth) κάνει για μέγεθος οθόνης 8" (ίσως και 9) παρελαβα την ωραιοτατη θηκη, thanks Myron! 1
mourgolukos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται HTC Diamond 100 windows phone. Το είχα πάρει απο ενα παλικάρι εδώ μέσα σαν δευτερο να υπάρχει, αλλά έπεσε στα χέρια μου άλλο και έμεινε στο συρτάρι αυτό. Κατάσταση κακή προς μέτρια, αλλά πλήρως λειτουργικό απόσο το δούλεψα. Δίνεται με τα καλώδια του. Μόνο σε άτομα που χαρίζουν εδώ μέσα και παραλαβή από τον χώρο μου στο μαρούσι ώς πέμπτη πρωί, αλλιώς μετά το πάσχα. Μήνυμα εδώ και μετά επικοινωνία με π.μ., κλασικά δηλαδη https://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php Δώρο και ένα bluetooth με σκασμένο καλώδιο που κολλάει ολοκληρο απο το αντιολισθητικό που είχε πάνω του Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από mourgolukos 1
dukepapass Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα με ενδιαφερει το Diamond στέλνω p.m Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από dukepapass
tigergreg Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ κι εγω τον Kostas.Karras για το GPS. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 1
paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2018 στις 4:25 ΜΜ, Kostas.karras είπε Έχουν βρεθεί οι ενδιαφερόμενοι. Προς αποφυγή παρεξηγησεων, θα δώθουν με σειρά προτεραιότητας που έλαβα από τα pm και από Αθήνα. (Αναφέρω τα ονόματα πιο πανω.) Έχω λάβει αρκετά μήνυματα, έχει φτάσει στο 100% ο χώρος των μηνυμάτων και γι αυτό δεν μπορώ να δεχτώ αλλά. Πρέπει να σβήσω καποια.... Ευχαριστω τον Κώστα για το gps. Επι τη ευκαιρία θυμήθηκα κι ΧΑΡΙΖΩ ένα παλιο windows smartphone glofish x800 με τη γνήσια θήκη του που μου είχε χαρίσει κάποιος φιλος πριν δυο χρόνια. Το δούλεψα για gps για κάποιο διάστημα και έπειτα έβαλα οθόνη 2din όποτε ξέμεινε στο ντουλαπάκι. Φορτίζει Και ανάβει Θα προτιμούσα παραλαβή έως αύριο. Αθήνα βόρεια προάστια πρωτα ποστ εδώ έπειτα πμ μονο για όσους έχουν ξανάχαρίσει στο παρελθόν Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από paylidis 2
Kostas.karras Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Ευχαριστώ κι εγω τον Kostas.Karras για το GPS. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Ευχαριστω τον Κώστα για το gps. Να ' στε καλα, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολο το forum! ΥΓ Eυχαριστω τον tigergreg για το ποντικι-ηχεια.. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις